ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד-פיליפינים-סין

פורום תאילנד
    4
    4
    1531
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • jes899
      jes899 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני טס פעם ראשונה לחו''ל השנה, מראש סליחה על הבורות ושאלות התם שלי.

אני מתכנן בפברואר לטוס לתאילנד להתחיל בצאנג מאי ואז קוסמוי ובנקוק.

לשלב שם, טיולי שטח, אטרקציות חופים בטן גב אומגות צלילות וכו'.

לאחר מכן לפליפינים לשלושה שבועות ואז סין לשלושה שבועות-ארבע.

אמור לצאת גג 3 חודשים.

עכשיו יש לי כמה דברים שאני לא מבין.

1. האם עדיף להזמין טיסה ישירה או עצירה ואז לצאנג מיי

2. כשאני מגיע לתחנה סופית בתאילנד בנקוק ומשם אני רוצה להגיע לפליפינים,

הטיסה משם לשם, ומפליפינים לסין, כל אלה אני צריך לסדר מראש בישראל איך אני עושה את זה בדיוק, אין אופציות בהתאמה אישית באינטרנט בצורה כזאת.

3. ואיך בדיוק אני מסדר ויזה שתהיה פתוחה לכמה יעדים ולא לאחד ספציפי.

והאם באופן גס, 25,000 שקל יספיקו לי לטיול כזה, שוב אני מטייל חסכן, ישן בגסטהאוס לא מלונות.

והאם יש כאן בפורום מן מדריכים ברורים ומפורטים של דברים פרקטיים ובירוקרטים שצריך לסדר לפני הטיול לחו''ל. חוץ מלהוציא דרכון כמובן.

אני דיי ''בחיתולים'' בכל מה שקשור לארגון ותכנון וטיסה לחו''ל וחשוב לי לפתח בהירות בנושא, יש כאן משהו בנוי מראש לBeginners שיכול לתת לי בסיס טוב להבנה של כל התהליך של ההכנה לטיול , אשמח מאוד לכל אינדקציה אפשרית שתעזור לי לפתח בהירות בנושא!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

~~. האם עדיף להזמין טיסה ישירה או עצירה ואז לצאנג מיי- אין מהארץ טיסות ישירות לצ'אנג מאי, אתה תהיה חייב לעצור בבנגקוק ולהחליף מטוס.

2. כשאני מגיע לתחנה סופית בתאילנד בנקוק ומשם אני רוצה להגיע לפליפינים, הטיסה משם לשם, ומפליפינים לסין, כל אלה אני צריך לסדר מראש בישראל איך אני עושה את זה בדיוק, אין אופציות בהתאמה אישית באינטרנט בצורה כזאת.-יש אופציות כאלו באינטרנט, חפש אפשרות של multy city . מכיון שאין לך נסיון, יכול להיות שהכי פשוט בשבילך יהיה לפנות לסוכן נסיעות שיעשה את זה בשבילך. לא תמיד זה יותר יקר.

3 ואיך בדיוק אני מסדר ויזה שתהיה פתוחה לכמה יעדים ולא לאחד ספציפי. - ויזה הוא מסמך כניסה שדורשות מדינות מסוימות לפי תנאים שהן מחליטות ולכן אין ויזה כללית שטובה לכל המדינות.

• heretric
          heretric נערך לאחרונה על ידי

קשה לי לענות על השאלה שלך כי היא מאוד רחבה בהיקף שלה.

בעיקרון אתה נשמע לי סגור על עצמך במדנות שאתה רוצה לבקר בהן וזה טוב.

אבל שאני יצאתי לטיול הראשון שלי אחרי הצבא היה לי תכנון שהישתנה לגמרי לאחר כמה ימי טיול... אתה מתחיל ומבין דברים ככול שאתה מתקדם.

להתחיל בצפון תאילנד נשמע לי רעיון טוב. תגיע לבנגקוק ותטוס ישירות לצאינג מאי. תבחר גסט האוס שמתאים לתרמילאים ומשם תתחיל את הטיול. נסה ללמוד על צפון תאילנד ותתכנן היטב את השבוע הראשון. אני לא חובב גדול של טיול הג'יפים מהטנה והרד בריק, אבל זו התחלה טובה בשבילך. גם פאי מקום חביב ששוה לך לבקר בו. 

תכיר אנשים, תחווה את המדינה ותקח את הזמן. תראה מה מתאים לך ומה לא, ומשם תמשיך את הטיול.

לדעתי, אל תקנה מראש שת טיסות ההמשך אלא תראה לאן אתה זורם משם. שתרצה להגיע לאיים, תקנה את כרטיסי הטיסה דרך סוכנות נסיעות כלשהי.

אני חושב שהבחירה שלך להתחיל בתאילנד היא טובה ונכונה. אם אתה צעיר, לא היתי טס לקו-סאמוי שהוא אי יקר יתירותי אלא לקו-פאנגן ו\או קו-תאו.

לגבי המשך הטיול... כאן באמת קשה לי לענות. יכול להיות שהדרך הנכונה עבורך היא פשוט לקנות את כרטיסי ההמשך לפיליפינים בבנגקוק ובמועד שאתה בוחר. לא ביקרתי בפיליפינים ואני לא יודע מה למליץ בנושא. ברר לגבי מזג האויר. קנה ספר טיול טוב (אני ממליץ על הלונלי כמובן) ופשוט תזרום. 

ערן

• gauntlet
            gauntlet נערך לאחרונה על ידי

תקנה הלוך חזור מהארץ לתאילנד (חיפוש באינטרנט באתרים כמו orbitz, expedia, travelocity)
            בנפרד תקנה כרטיסים לפיליפנים ולסין. יש המון אתרים לחפש, חשוב שתראה שאין עצירה במדינה עוינת ולבדוק תנאים של הכרטיס כמו מטען. (cebu pacific' jetstar, tiger air, air asia, hainan...(

מבחינת ויזה לסין, לדעתי אפשר רק להוציא מהארץ, אבל אולי אני טועה.
            בכלל השאלה שלך מתאימה יותר לפורום אסיה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון