ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המהפך הסיני

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    2111
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • PiniFru
      PiniFru נערך לאחרונה על ידי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4869827,00.html

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענתנת
        ענתנת נערך לאחרונה על ידי

חזרנו הבוקר עם חאינאן שעשו לנו תרגיל "בטחוני" מרגיז

היה קטע ממש הזוי

אחרי שעברנו את כל שלבי הביטחון (המרובים מאד בסין) וכמובן נפרדנו מכל בקבוק מים בבדיקת תיקי היד, ישבנו לנו ליד הגייט עם בקבוקי מים שקנינו/מילאנו (יש שם מתקני מים חופשי בכל מקום) , מצויידים לטיסה של 11 שעות - שתיה מרובה בטיסה זה משהו חשוב מאד.

בגייט עצמו אחרי בדיקת כרטיס העלייה למטוס ולפני העלייה (לאוטובוס.. זה לא היה שרוול) הם פרסו שולחן ארוך ושוב בדקו לכ-ו-ל-ם את כל תיקי היד והוציאו לנו את כל בקבוקי המים. דחפו ידיים ומשמשו את תוכן התיק ושלפו בקבוקים. לא יודעת מה עוד יכלו לחפש.. הרי עברנו את הבדיקה המקיפה מאד של השדה.

אני לא יכולה להבין את המניע, וזה היה ממש מרגיז. נכון שהדיילים הביאו לי מים כל פעם שביקשתי אבל כמה אפשר להציק להם וכל פעם כוס ח"פ קטנה?

מישהו נתקל בשטות כזו אי פעם?

• papkin
          papkin נערך לאחרונה על ידי

הם לא מורגלים לטוס לישראל אוךי חשבו שכל כך מסוכן פה שכדאי להריץ שוב פעם בדיקה.

אבל לפחות שם נותנים מים, בטיסה שלי מציריך לארץ עם אלעל התחננתי בפני הדיילת 4 פעמים עד קבלתי כוס מים קטנה

• בר91
            בר91 נערך לאחרונה על ידי

בטיסה מסין לארץ לקחתי בקבוק גדול ריק ומילאתי בטרמינל לפני העלייה למטוס... לא עשו בעיות(אלעל).

• ענתנת
              ענתנת נערך לאחרונה על ידי

זה מה שמוזר בכל הסיפור הזה. גם אני תמיד לוקחת בקבוק ריק ואם יש מקום סימפטי למלא מי שתיה (בסין תמיד יש) אני ממלאת. אין שום בעיה אם זה.

הרי כל סיפור הנוזלים במטוס קשור לנוזלים שהבאת איתך מבחוץ. אם קניתי בדיוטי פרי או מילאתי במתקנים שלהם אין שום בעיה. בחיים לא נתקלתי בסיפור הזוי כזה ואני בטוחה שזה קשור לכך שזו טיסה לישראל. אמרו להם להגביר בטיחות אז המציאו תקנה חדשה מטומטמת שנשמעה הגיונית למישהו שם..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • יוסי ל
                יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

ענת

ככה הם מפחיתים משקל במטוס ומוכרים כרטיסים בזול . סתאאאאאם.

רק תחשבי, אם לוקחים למיליארד סינים בקבוק חצי ליטר בעליה למטוס כמה משקל חוסכינים.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון