פעם ראשונה בתאילנד
-
בוקר טוב
מהו הטיול האולטימטיבי לתאילנד פעם ראשונה בחודש יולי לזוג ושני ילדים בני 14 ו-10?
חשבתי על חלוקה כזאת-
4 ימים ראשונים בקוסמוי
4 ימים בצאנג מאי(וצאנג ראי)
3-4 ימים בבנגקוק
אשר לטיסות - האם כדאי להזמין טיסות פנים(מבנגקוק לקוסמוי, מקוסמוי לצאנג מאי , מצאנג מאי לבנגקוק) בעת הזמנת הטיסה מהארץ לבנגקוק?
אשמח לתובנות ממומחי תאילנד כאן בפורום
תודה רבה
-
מסלול בסדר גמור.תשנה טיפה. 5 קוסמוי 5 צאנג מאי.השאר בנגקוק
-
מסכים עם איתן , דרך אגב בצפון רק את צאנג מאי והסביבה לא תספיקו גם את צאנג ראי זה כבר עמוס מדי.
-
תודה על ההתייחסות.
בהתחשב בימי הטיסה כולל הטיסות הפנימיות, האם זמן השהייה בצפון ,בקוסמוי ובבנגקוק נראה בסדר(כולל ימי הטיסה)?
צאנג מאי- 6 ימים
קוסמוי - 5 ימים
בנגקוק - 5 ימים
תודה
-
הייתי מוריד יום אחד מהצפון ויום או אפילו יומיים מבנגקוק ומוסיף אותם לאיים.
5 ימים בבנגקוק זה המון.
-
מסכים.תוריד יומיים מבנגקוק.תבין.. ההגעה לקוסמוי יקרה.אים טעם לשלם הרבה על טיסה -עבור מעט זמן.
-
הייתי מחלק :
5 ימים ציאנג מאי 5 ימים קו סאמוי 3 ימים קו פאנגאן או קו טאו 3 ימים בנגקוק
-
היי,
קחי בחשבון את השיקולים הבאים:
טיסה הלוך (וחזור) זה בברוטו כמעט יום שלם, מגיעים גמורים (נסיעה לשדה התעופה, הזמן בשדה, הטיסה האינסופית, ביקורת דרכונים ארוכה בבנגקוק, מונית בפקקים עד למלון). תחשבו טוב האם אתם רוצים טיסת המשך באותו יום או לא.
גם יום מעבר בתאילנד הוא ארוך, ברוטו זה חצי יום, מה שלא משאיר הרבה לאותו יום (שוב, צריך לקחת בחשבון מונית לשדה, המתנה, טיסה, יציאה מהשדה, מונית והתארגנות במלון החדש).
בגדול לדעתי זה טיול קצת קצר מידי, אם ניתן תאריכו אותו בעוד כמה ימים. אם לוקחים בחשבון את כל זמני הטיסות וההעברות נשאר לכם אולי מעט מידי זמן לחוות את תאילנד.
גם אני חושב שלבנגקוק אל תקדישו יותר מ-3 ימים, לדעתי זאת לא עיר לילדים וההנאה שם מתגמדת לעומת שאר תאילנד.
-
תודה.
איך בכלל האיזורים האלה בחודש יולי?
מניסיון של מטיילים - האם היו ימים רבים של גשמים בצפון, בקוסמוי ובבנגקוק בתקופה זו של השנה?
האם זה עניין של מזל ועיתוי - מצד אחד אפשרות של ימים רבים של גשם או מצד שני בכלל לא?
תודה
-
עניין של מזל בלבד מזג האוויר לא יציב כלל בחודש הזה.
-
ביולי - אזור קוסמוי קופנגן עדיף על פני אזור פוקט.