ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אכזבה מטורפת

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    1297
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Denis_3599186
      Denis_3599186 נערך לאחרונה על ידי

אני ישתף אותכן בסיפור שלי : אז אחרי 9 חודשים של תכנונים מטורפים הגיע היום המיוחל טסנו טיסה ארוכה לסן פרנסיסקו דרך לונדון בדרך לטיול חלומי אבל כשהגענו לביקורת גבולות פתאום שלחו אותנו לבדיקה יסודית עדיין לא מבינים מה הולך וחושבים שזה סתם עיכוב בסופו של דבר אישתי מכניסים אותה לארהב אני 4 שעות חקירה 24 שעות מעצר ושלחו אותי חזרה לארץ , כמובן אישתי הפכה שם עולם כדי שיעלו אותה לטיסה איתי . האשימו אותי שהיתי שם 5 חודשים לא חוקי ב 2009 שכמובן זה לא נכון היתי שם חוקי והיו לי מסמכים מעורך דין שמסרתי אותם אז בשדה כשביקשו אותם ממני עכשיו הוא דרש את המסמך אמרתי לו שמסרתי אותו בשדה תעופה לפני 7 שנים לא היה עם מי לדבר הוא רק טען שאני משקר אמר שולל ממני כניסה ל5 שנים בקיצור סיפור הזוי שלא חלמתי לעבור אותו בחיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

טוב, מכיוון ששיתפת את הסיפור, השאלה המתבקשת היא- למה היית צריך למסור מסמכים מעו"ד לפני 7 שנים? ממה שאתה מספר, משתמע שכבר נפגשת עם רשויות החוק שם בעבר בענייני הגירה, ככה שסירוב הכניסה לא כ"כ מפתיע. 

• דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

חבל, כולם הפסידו, אתם טיול והאמריקאים הכנסה כספית

מעניין, לא בדקו בשלב הענקת הויזה או שניסית להכנס תחת VWP?

ממליץ לא להזניח, אולי כדאי שתיצור קשר עם אותו עו"ד

הטיול הזה אבוד אבל איסור הכניסה הוא לפחות ל 5 שנים, לא מכסימום 5 שנים, אף אחד לא מבטיח שגם אחרי 10 שנים עם עבר כזה יתנו לך להכנס.

לאיסור כזה יכולה להיות משמעות גם בהעסקה עתידית, לא רק תיירותית, ממליץ לא להזניח.

• דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

אין ספק שמאכזב

טוב ששיתפת את המקרה - מקווה שלפחות אחרים יוכלו להפיק מכך לקחים ולהבין עד כמה רשויות בארה"ב קשוחים בנושא. גם אם יכול להיות שסיפקת בעבר אישור כזה או אחר.

מקווה שתצליח לארגן טיול חלופי, אפשר גם לקנדה

• ח.ג
              ח.ג נערך לאחרונה על ידי

בהחלט לא מתמצאת בעניני אשרות שהייה. אף פעם לא חרגתי מתחום התקופה המותרת ולא פגשתי אנשים שחרגו וניסו לחזור. שמעתי שמקשיחים הגישה בגלל ריבוי חריגות וכתוצאה מזה צעירים נפגעים גם אם לא חרגו.

לא ברור לי למה היית צריך בזמנו אישור מעו"ד. לא שמרת על הדרכון הישן ובו אשרת השהייה וההארכה אם היתה?

לא מוסרים מסמכים בלי לשמור על עותקים. 

מקוה שאתה זוכר מי העו"ד, לעו"ד יש עותק..

תוכל לצלם עותקים ולמסור עותק אחד להסדרת אישורי כניסה עתידיים.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון