ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ליל סלבסטר בלונדון

פורום אירופה
    2
    3
    727
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gl71
      gl71 נערך לאחרונה על ידי

רבים אומרים שמופע זיקוקים בליל סלבסטר בלונדון זאת חוויה בלתי נשכחת שאסור להחמיץ. מצד שני, כדי לצפות במופע שכפי הנראה נמשך כ 10-15 דקות, יש צורך להידחף לפחות 5 שעות בתוך המון של עשרות או מאות אלפי אנשים בקור ואולי גם בגשם. האם מישהו היה שם ויכול לספר מניסיונו אם שווה להידחף 5 שעות בשביל מופע של 10 דקות ואם הוא נהנה או סבל ? האם חייבים שהמלון יהיה במרחק הליכה קצר מהמקום של המופע - כדי לברוח יותר מהר או שניתן איכשהו להידחף לרכבת התחתית ולנסוע משם למלון מרוחק יותר (ולחסוך כמה מאות פאונד) ? אם יש רעיונות אחרים לבילוי בליל סלבסטר בלונדון (רצוי מנסיון) - תרגישו חופשי...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

זה מופע זיקוקים, כן? חצי עיר תראה אותו... ובטח יהיו מספר מוקדי-משנה. להמתין חמש שעות כדי לשמור מקום - זה אולי לנקודות תצפית ייחודיות כלשהן שהן על תקן שורה ראשונה להופעה... אבל להערכתי זה לא רלוונטי למי שרק רוצה לראות מופע זיקוקים טוב. 

לגבי מלון - לדעתי שווה להשקיע קצת יותר ולהישאר במרכז העיר. לא בטוח כמה כוח יהיה לכם להתחיל להתנייד רחוק באמצע הלילה וכמה זה יהיה נוח בתחב״צ (זה לא). מאות פאונד יותר? נשמע לי מוגזם... 

אני כנראה גם אהיה בלונדון ב-NYE. לא ראיתי מחירים פראיים בתאריכים האלו, אבל לא סגור עדיין באיזה מלון אתארח (יש כמה הזמנות, אבחר בהמשך).

• gl71
          gl71 נערך לאחרונה על ידי

כן, זה מופע זיקוקים. אגב, בשנים האחרונות הכניסה לשם (האזורים ליד הנהר במרכז העיר) עם כרטיסים בלבד (עולה 10 פאונד). לגבי בתי המלון, מדובר על הפרש של כמה מאות פאונד לכל התקופה. אני גם מחזיק 2 הזמנות (עם הפרש מחירים כזה) ובהמשך אחליט .

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון