הזמנת טיסה פנימית לקיץ
-
הי
בהנחה שאנו יודעים מהו התאריך, האם מומלץ לבצע כבר עכשיו הזמנת טיסה לאוגוסט או שכדאי להמתין
כמו כן מהם תנאי הביטול? לא הצלחתי להבין מהאתר של דלתא..
מדובר בטיסה מלאס וגאס לניו יורק
תודה
-
אני הייתי ממתין אלא אם מצאתם מחיר חריג
טיסת פנים לדעתי אפשר להזמין גם כ 3-4 חודשים לפני.
בד"כ תנאי ביטול דיי גרועים אם בוחרים בכרטיס מהקטגוריה הזולה. או שלא ניתן לבטל אלא רק לשנות (גם במחיר דיי גבוה ביחס לכרטיס) או דמי ביטול מהווים חלק ניכר מעלות הכרטיס.
-
הי
אני לא כל-כך יודעת מה נחשב מחיר סביר לטיסה הזו? האם 200 דולר לטיסה ישירה נחשב מציאה? אני לא חושבת ... בינתיים אלו העלויות
-
לדעתי בין 150 - 250 מחיר סביר מניח שמועדים מסויימים אפשר למצוא גם ב 120
צריכה לקחת בחשבון שבמרבית חברות תעופה המחיר לא כולל מזוודה.
אני הייתי מזמין רק כארבע עד שלושה חודשים לפני.
האם הזמנתם כבר את הטיסות מהארץ? אם לא מומלץ לבדוק צירוף הטיסה הפנימית לכרטיס. בד"כ יוצא יותר זול וכולל גם את מחיר המזוודה.
-
הנה סיפור:
את הטיסות לאוגוסט הבא (כולל טיסה פנימית אחת) הזמנתי לפני חודש. המוטיבציה העיקרית להזדרז הייתה שראיתי שמחירי הטיסות (הפנימיות) עולים ורציתי לתפוס טיסה טובה (ישירה) וזולה.
לקח לי שבוע להבין שעשיתי טעות נוראית ואני צריך לדחות את הטיסה לארה"ב ביום (לא נדבר על כמה זה עלה לי...). במקביל רציתי גם לדחות את הטיסה הפנימית ביום.
כשעשיתי את ההזמנה באתר של Delta בחרתי בכרטיסים Changeable שהיו יותר יקרים (ב- 50$ בערך). מה שלא שמתי לב, זה שהעלות של שינוי היא 200$ לכרטיס (שעלה 250$). ויתרתי על השינוי והתנחמתי בכך שלפחות הטיסה בשעות טובות.
היום (שבעה חודשים לפני הטיסה!) קיבלתי מייל מ- Delta שהטיסה בוטלה והזיזו אותי לשעות פחות נוחות. עכשיו אני מתחיל להתכתב איתם ולבדוק מה אפשר לעשות... כאב ראש גדול ומיותר.
בשורה התחתונה - אם נכנסים היום ל- Google Flights מוצאים עדיין טיסות ב- 250 דולר. אולי קצת פחות נוחות - אבל לא נורא. סביר להניח שזה לא ישתנה בהרבה.
חבל להזמין מוקדם!!!
-
הטיסה הבינלאומית הוזמנה ולא היה ניתן לשלב טיסה פנימית
תודה על התגובות , אני אמתין ..
-
אני מחפשת כזו (ממערב למזרח) לאפריל, לפני חודשיים היו טיסות ישירות ב 200 ופחות, היום כבר עברו את ה 300 ומאוד חוששת שלא אמצא (6 כרטיסים)
יחד עם זאת עדיין לא סגורה על התאריך לכן שמחה שלא התחייבתי.
אם את נתקלת במחיר מציאה באחת החברות אשמח לשמוע.
אגב ב just fly יש אפשרות לבקש התראות למייל כשהמחיר יורד, והם אכן שולחים לי אבל בינתיים רק עם קונקשן.
-
מאיפה לאיפה?
לאפריל הקודם הזמנו חודשיים מראש בפחות מ200 דולר ממערב למזרח דרך southwest
-
הזמנתם טיסה ישירה?
אני בודקת את וגאס לוושינגטון או לניו יורק.
-
כן. טיסה ישירה מווגאס לבאפלו (שהם גם היחידים שטסים לשם ישירות מווגאס נראה לי) נראה לי שעלה לאדם 159$. אני לא זוכרת בדיוק אבל בטוח לא יותר מ190$.
יש לסאות’ווסט כל כמה זמן מבצעים מתאריך עד תאריך מסויים. לדעתי שווה לחכות..