לוס אנג'לס
-
היי חברים,
הגענו לשלב סגירת המלונות
.רציתי לדעת איפה כדאי ללון בלוס אנגלס לא במחירים יקרים.
בתכנון להיות בשדרת הכוכבים ,בוורלי הילס.
יום אחד ביוניברסל
ויום בדיסנילנד .
אשמח לטיפים תודה רבה
-
בעבור הוליווד, שד הכוכבים ויוניברסל הייתי מתמקם במרחק רבע שעה נסיעה... מלון טוב וזול יותר מזה שיהיה ליד שד הכוכבים
בעבור דיסני... מלון באנהיים... במרחק הליכה מהפארק..
-
באנהיים לנו ב fairfield anaheim והיה מעולה- מרחק 2 דקות הליכה מדיסני, בריכת שחיה, מכונת כביסה זמינה, מחיר סביר- מומלץ מאוד.
ב LA המחירים גבוהים מידי לדעתי ולכן בחרנו דירה קרובה ליוניברסל ב AIRBNB. מחיר טוב, תמורה סבירה.
בדיסני התורים ארוכים- מומלץ לא להגיע בסופש, ביוניברסל היינו ביום ראשון והיה ממש בסדר.
-
אם אין בעיית תקציב, לא חסרים מלונות מעולים ויקרים בלוס אנג'לס. אם אתם מחפשים מוטל לא יקר, איזור ווסט הוליווד מתאים לחלק הצפוני של הביקור שלכם בעיר. אני גם בעד לפצל וללון באנאהיים בימים של דיסנילנד.
-
ישראל מום אפשר שמות של מקומות זולים בווסט ?
-
אנחנו חזרנו עכשיו מלוס אנגלס, היינו יום בדיסני ויום בדיסני אדוונצר וישנו באנהיים במלון
peacock hotel anaheim
מומלץ בחום
-
אני לנתי במוטל 6 שנמצא ממש ליד שדרת הכוכבים ובמרחק 10 דק' מיוניברסל.
היה ממש נחמד.
-
היי,
התכנון הוא ביום הראשון לעשות את שדרת הכוכבים בוורלי הילס
ביום השני לעשות את היוניברסל באותו יום שאני עוזבת את היוניברסל לעבור לאנהיים? זאת שעת נהיגה סבירה?
-
מצטרפת לשאלה,
גם אני שוקלת אם כדאי לנהוג לאנהיים אחרי יוניברסל וככה לקום מוקדם לפתיחה של דיסני, או לישון ב LA ולנסוע בבוקר לאנהיים.
יש כמובן השיקול של היכן הלילה יוצא יותר זול, בינתיים זה נראה דיי זהה
השיקול השני שראיתי שליוניברסל יש שעות סגירה לא קבועות, כך שאם נסגר בשש ביום הביקור נראה לי בהחלט סביר לנסוע עוד באותו ערב. אם נסגר בתשע בערב זה כבר סיפור אחר, בהנחה שיהיה כוח באמת להשאר עד לסגירה
-
כן גם אני ראיתי הבעיה ששעות פתיחה לחודש מרץ עדיין אין
-
ראשית, 2 פארקים יום אחרי יום ... זה קשה מאוד !!!
לגבי לסיים ביוניברסל ונסיעה לאנהיים ... אפשרי ואפילו נכון ... (במגבלות שהצגתי למעלה) - נסיעה של כשעה עם פקקים "סבירים"
מלון מאוד מומלץ באנהיים : BW PARK PLACE INN & MINI SUITES
במרחק הליכה קצרה (ממש מעבר לרחוב) מדיסני ...
-
למה קשה?
-
כי הביקור בפארקים הוא אינטנסיבי ומעייף ...
-
האם יש לינה זולה בלוס אנג’לס ?
-
התשובה תלוי באם יש לכם רכב
אם כן, אז לכו לBOOKING וחפשו זול אך לא פחות מ – 7.5 דירוג כולל
אם אין רכב, ההמלצות שקיבלתם פה, סבירות
-
ישראלום יש לך מענה או לאחרים ?
-
אשמח לקבל המלצות על לינה זולה בלוס אנג’לס מי יכול לעזור לי ?