דרום איטליה בנובמבר
-
אהלן,
אנחנו טסים לרומא בתחילת נובמבר, והחלטנו להקדיש 4 ימים לטיול עם רכב בדרום איטליה ו-3 ימים לרומא ללא רכב.
רצינו לקבל המלצות על מסלול ל-4 ימים בדרום איטליה.
הסיבה העיקרית להגיע לדרום היא מזג האוויר שכן קיבלנו המלצות חמות על איזור סיינה ופירנצה.
נשמח לקבל רעיונות למסלול שמתאים לעונה בדרום (או שמא בצפון?)
המון תודה -
דרום איטליה בנובמברבהחלט אפשרי להיות בנובמבר בדרום איטליה(לא הייתי בעיתוי זה אבל מכירה אחרים שהיו) צריך להביא בחשבון ששיט למערה הכחולה די בספק בעיתוי זה,אבל למעט זאת ושיזוף על החוף-מזג האוויר דומה ל"שלנו".
מסלול תלוי בתחומי העיניין שלכם- אוהבים עתיקות? מדלגים על נפולי?מעדיפים את עיירות המפרץ? חשוב לכם לעלות לווזוב? וכן הלאה-
בכל מקרה- 4 ימים הוא פרק זמן ראוי ונכון לטיול בדרום איטליה(מפרץ אמלפי) ולא יהיה מספיק עבור טוסקנה ,ולכן הבחירה שלכם נכונה .
-
דרום איטליה בנובמברמבחינת עתיקות, היינו רוצים לראות את פומפיי.
מלבד זה מבחינתנו להסתובב בעיירות נחמדות ולהנות מהנוף זה בהחלט מספיק, אלא אם כן יש אטרקציות נוספות שמומלץ לראות?
נשמח לקבל מידע גם על עיירות בהן מומלץ להתאכסן (לפחות ללילה הראשון, שכן אנחנו מגיעים לאיזור בסביבות 20:00 בערב)
תודה -
דרום איטליה בנובמברלדעתי במסגרת הזמן הזו האופציה היחידה ההגיונית היא להתמקם איפשהוא באיזור של מפרץ נאפולי (נגיד סורנטו) ולצאת כל יום לטיול. יש באיזור מספיק אטרקציות גם לשבוע. כמובן שתוכלו לשלב את דרך אמאלפי הנפלאה שזה כבר ענין ליותר מיום. כמו כן פומפיי,קאפרי,וזוב,הרקולניום,העיר נאפולי עצמה ועוד. -
דרום איטליה בנובמברהאם כדאי להתמקם בעיירה אחת, נניח סורנטו, גם אם יש לנו רכב?
כמו כן האם יש המלצות לאכסניות/מלונות בסורנטו או בעיירות נוספות באיזור? -
דרום איטליה בנובמברמצורף קישור למלונות ועוד באזור אמאלפי. יש המון אתרים באינטרנט, תחפשו קצת :
http://www.amalfi.it/
בנובמבר אין לחץ על בתי המלון ותוכלו למצוא בקלות משהו לטעמכם בכל מקום. חלק מהמלונות בנויים ממש על הצוק היורד לים, חוויה מיוחדת. -
דרום איטליה בנובמברכן בהחלט. מדובר בשטח יחסית קטן ואין טעם לעבור ממקום למקום. את הרכב תצטרכו לדרך אמאלפי. ליתרת המקומות לא חייבים רכב כי יש מין רכבת מקומית שמגיעה מסורנטו לכל המקומות התיירותיים אבל אם יש רכב אז מה טוב. מלון מומלץ יש לי בכפר מיורי שבדרך אמאלפי. זהוא מלון La Torre שעלה לנו רק 46 יורו אבל מיקום יותר טוב עבורך זה בסורנטו.