השכרת רכב - טסות
-
היי חברים, תודה רבה לכם על העזרה בתכנון הטיול בדרום מערב. אנחנו מאוד נהנים. כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה, אז עכשיו אכתוב שוב בקצרה.
מחרתיים אנחנו מחזירים את הרכב השכור (טויוטה קורולה בחברת אלאמו בשדה התעופה LAX).
רציתי לשאול לגבי הטסות. לצערי לפני כשבוע נגנבה לנו טסה אחת מהרכב, ודיווחתי על כך לחברת ההשכרה וגן קיבלתי מספר פנייה. לרוע המזל היום טסה נוספת נשרטה קלות מאבן השפה במדרכה בעת נסיעה בחושך. רציתי לשאול אם יש לכם ניסיון בנושא הזה? בעקרון יש לי ביטוח השתתפות עצמית, אך אני לא יודע אם זה מכוסה.
נציג החברה שדיברתי איתו בטלפון לא ידע לענות לי על השאלה הזו, וגם לא ידע מה העלות של זה.
אשמח לדעת אם מישהו יודע. תודה רבה!
בכל מקרה זה לא מאיב על מצב הרוח שלנו
, רק רוצים להימנע מהפתעות לא נעימות בעת החזרת הרכב. -
למיטב ידיעתי הביטוח מכסה.
ממליץ שתגיעו מוקדם לשדה, תגיעו לטרמינל ממנו יוצאת הטיסה, תוריד את האשה עם המטען ואתה תסע להחזיר את הרכב ותחזור לטרמינל בשאטל של אלמו (כעשר דקות נסיעה).
בכך לא תתרוצצו עם המזוודות (לסחוב, להעלותן ולהורידן מהשאטל וכיו”ב).
אם מזדמן לכם לעבור דרך איזה דילר – סוכנות מכוניות של טויוטה – אולי תמצא אצלהם איזה טסה בזול.
לא נותר אלא להישאר אופטימיים.
-
תודה רבה
-
בשביל הארכיון, במעמד החזרת הרכב אמרו לי שזה מכוסה על ידי הביטוח.
-
תודה על העדכון.
-
יש לי סיפור על טסה, לא בארה”ב אלא באנגליה.
לפני שנים רבות החזרתי את הפורד מונדאו, והודעתי שנפלה לי טסה. היה לי רק ביטול השתתפות עצמית חלקית והפקידה אמרה שהמחיר 60£ !!. כבר התחילה להכין את החשבונית ופתאום שפכה את כוס הקפה על שימלתה. אני שלפתי ממחטה לחה שנמצא אצלי פק”ל ונתתי לה. היא ניקתה את הכתם והיתה כל כך מרוצה שביטלה לי את התשלום.
-
תודה על השיתוף.
ביטוח של אלאמו (כלומר ביטול השתתפות) או ביטוח של סוכנות ההזמנות (שדרכה הזמנת)?
-
ביטוח ביטול השתתפות (כל ההזמנה בוצעה דרך אלאמו בישראל)