חג המולד פראג 2016
-
היי,
מעוניינים להגיע לפראג בסוף נובמבר. האם מישהו יודע מאיזה תאריך פראג כבר מקושטת לחג המולד והשוק פעיל?
תודה רבה לעונים
לי
-
מה-26/11
-
-
שלום..
תודה על הפוסט רציתי בדיוק לשאול שאלה דומה.
אכן כל הכתבות באינטרנט מציינות כי הכריסמס בפראג מתחיל ב26/11… השאלה שלי למי שיודע.. האם לא כדאי להמתין עוד שבוע-שבועיים עד שהעיר יותר תכנס לאווירת החג?
האם יש הבדל בין סוף נובמבר לתחילת דצמבר מבחינת קישוטים, אווירת חג, אורות ברחובות… כיכרות מרכזיות וכ׳ו? או שלמעשה אין הבדל?
היתרון בסוף נובמבר (עוד שלושה שבועות) זה מזג אוויר יותר נוח (8 מעלות ביום לעומת 1-2 באמצע דצמבר). האם כדאי להגיע לעיר בתחילת האירועים אט שיותר מומלץ להגיע כשבועיים לאחר מכן יותר לקראת הסילבסטר…?
תודה!
-
אל תבנה על תאריכים, תבדוק באתרי מזג אויר מתי אמור להיות מזג אויר טוב ואז תיסע.
-
זה בדיוק מה שעשיתי. כפי שציינתי בסוף נובמבר יהיו 8 מעלות במהלך כל השבוע האחרון וישר מתחילת דצמבר מתחילה ירידה בטמפרטורות לכיוון האפס.
-
מה שראית זה לא תחזית אולי זה ממוצעים לעונה. המקסימום שהם יכולים לחזות זה כ-14 יום ומנסיון זה לחלוטין לא מדויק אבל אפשר לראות מגמה מסויימת.
-
הבנתי. תודה.
השאלה היא האם ועד כמה מומלץ להגיע בסוף נובמבר...? מזג האויר אולי הוא יתרון אבל אם בנובמבר העיר עוד "ישנה" ולא ממש לובשת חג אז כדאי לדחות מעט את הנסיעה.
-
היי עומר
מזג האוויר לקראת סוף נובמבר או בדצמבר מאוד דומה בין 6 ביום ל 6- בלילה.
לא צפוי שלג אבל קר ומנסיון עם לבוש חם הכל בסדר.
השווקים נפתחים ב20 לנובמבר .אני ממליץ אם בנובמבר להגיע אחרי ה25 לחודש
תעיין בלינק המצורף
תהנו
-
מ26 לנובמבר
-
העיר לא תהיה מקושטת יותר. אולי יתווספו עוד דוכנים . לגבי מזג האוויר זה הימור. יכול להיות מאוד קר וגשום בנובמבר ובדצמבר יבש וללא רוחות קשה לצפות את מזג האוויר. אני הייתי בפברואר בפראג האמפרטורה בסביבות 5 מעלות . לא ירד גשם ולא הייתה בכלל רוח דבר . לא סבלתי מקור