רגליים קרות-לינה ביער
-
בוקר טוב
כל הלילה דמיינתי לעצמי שיגיע מועד הטיסה ולא נמצא מקום לינה ביער....הבנתי שמלאכת החיפוש היא לא פשוטה ואני ערוכה לכך במסגרת הזמן שיש לי במהלך היום.
העניין החדש שנכנס למשוואה הוא שכדטי לישון לילה אחרון ליד השדה. ואולי לא?!
אז להזמין שני חדרי משפחה במלון כי אין חדר לכולנו? איפה? בבאזל או בגבול?
מתחילה להסתבך עם עצמי למרות הנשימות העמוקות.
-
אתם טסים בקיץ? עכשיו רק תחילת נובמבר, אין סיבה שלא תמצאי לינה, אפילו ביער השחור, בשלב הזה. חבל להלחץ סתם… נשימה עמוקה

לגבי לינה ליד השדה בלילה האחרון – תלוי מתי הטיסה שלכם חזרה ארצה? אם היא בבוקר, באמת עדיף ללון ליד השדה. ללילה אחד אחרון אין שום בעיה לקחת שני חדרים רגילים במלון למשפחה אם את לא מוצאת מלון קרוב עם יחידות משפחתיות (כמו מלון דירות).
מנסיון, ללילה אחד לפני טיסה ממש לא קריטי להתפצל לשני חדרים ואפילו אם במקרה הם לא יהיו צמודים זה לזה (למרות שעדיף שיהיו כמובן). יותר חשוב בעיני שהמלון יהיה קרוב לשדה ושיהיה סידור נוח עם החזרת הרכב, בין אם מדובר על החזרה ערב קודם ושימוש בשאטל בין השדה למלון או מציאת מלון עם חניה נוחה והחזרת הרכב בבוקר הטיסה.
-
גם אני בטוחה שתמצאו מקום נהדר ביער השחור ! אנחנו מצאנו באפריל ..כך שאין מקום לדאגה !! להפך יש לך מלא זמן גם לשריין מלון ללילה האחרון אם תרצי
בבזל
ממליצה על הצימר שלנו ליד טיטיזי
http://www.schlegelhof-titisee.de/
-
היי דפנה
בהמלצתך שלחתי מייל למקום וענו לי שאכן יש להם מקום פנוי. זה יוצא בערך 110 יורו ללילה למשפחה.
אשמח לשמוע ממך פרטים נוספים על המקום ועד כמה זה בעייתי שאין להם אינטרנט.
תודה
-
כתבתי לך בפרטי...