לעפרה היקרה, מזל טוב
-
יששששש הצלחתי, תודה נילי -
יששששש הצלחתי, תודה ניליאילון,נורית(?),
כל הכבוד!!!
מצרפת חייכן אקטואלי...
נילי
-
השמחה כאן רבה והתודות לנילי...
-
מזל טוב לעופרהעפרה,
המון ברכות להמון שנים מאושרות, בריאות ומטיילות.
מזל טוב!
אורנה -
מזל טוב לעופרהעפרה היקרה! מל טוב ויום הולדת שמח גם ממני. שפע ברכות, ושתדעי עוד הרבה טיולי משפחות מהנים! ובכלל, שתצליחי להגשים את כל החלומות!(ניסיתי וניסיתי גם אני לעטר לך באיזו אנימציה חייכנית, אך לשווא...).דורית -
לעפרה היקרה, מזל טובמצטרפת בשמחה לברכות ולאיחולים.
עכשיו את יודעת איך אני הרגשתי במסיבת ההפתעה שארגנת לכבודי כאן לא מזמן...
שיהיה לך רק טוב, בריאות, שלווה והנאות רבות !!! -
לעפרה היקרה, מזל טובעפרה הצעירה
התבגרת בשנה
לא נורא בעלך יקבל אותך יותר בשלה
מזל טוב ענק
נ.ב
במעקב השבועי
אורן - הגבס ירד ?
יואל -
תודותאורן, ברנדי, אורנה, דורית, עדי ויואל - תודה רבה על כל הברכות והאיחולים.
אין מילים בפי להודות לכולכם. אתם פשוט מקסימים!!
בהתחלה הייתי בהלם מוחלט (כן, כן עדי - אני בהחלט מבינה עכשיו מה הרגשת בזמנו), אח"כ התרגשתי מאוד ועכשיו הגיע תור השמחה.
אני שמחה שהשנה הכרתי אתכם,חברים יקרים שלי, ובזכותכם יום ההולדת השנה היה מרגש ומיוחד. בהחלט משמח ומחמם את הלב לקבל כ"כ הרבה ברכות נהדרות.
הלוואי ונמשיך להיפגש (בפורום ובמציאות) רק בשמחות !!!!!
תודה רבה,
עפרה
-
חשבת שזהו ???אז במקצה המאחרים, גם אני,
יום הולדת שמח !!!
מיטב ברכותינו לבריאות ולחיים יפים, בריאים ומהנים !
צביקה.
-
מתברר שיש לי חפרפרת בבית ...וכמו שנאמר נכנס יין (טוב, נו, קוסמופוליטן מחוזק) יצא סוד ולאחר הפעלת לחץ פיזי לא מתון מסתבר שהבוגד נמצא מתחת לאפי.
למאיר שלו יש "אבא עושה בושות" ולי יש בעל עושה בושות (בלי מרכאות
).
חברים יקרים, קבלו את התנצלותי. מבטיחה שזה לא יקרה שוב. הבחור נקשר לכסא חשמלי, עיניו כוסו, פיו נסתם במסקינגטייפ, ציפורניו נעקרו אחת אחת, שערותיו נתלשו אחת אחת בפינצטה (אוי אבל הוא קירח מעניין מה תלשתי עם הפינצטה
), טוב לא אמשיך עוד בתיאורי הזוועות שהוא עבר ועדיין עובר.
עפרה
נ.ב.
חשבתי שאתם חברים שלי. אז למה שיתפתם פעולה??
נ.ב. נ.ב.
יוסי - למען הסר ספק זה לא נכתב בהומור. אם תספר לו - אכחיש!
-
מתברר שיש לי חפרפרת בבית ...עפרה, ערב טוב.
פספסתי משהו בימים האחרונים שלא פקדתי את הפורום באופן סדיר?
האם הבגידה של "החפרפרת" נוגעת לגילוי תאריך יום הולדתך?
פייר, אני במקומו הייתי מתחיל להיזהר ולישון עם עיניים פתוחות
ליתר בטחון, החבאתי את הפינצטה בבית (הסכינים מזמן נעולים..). שערותיי הצטמררו להם.
מקווה שחגגת היטב את יום הולדתך ושנהניתם בננה בר ובכלל...
אורן -
מתברר שיש לי חפרפרת בבית ...עפרה,
בננה בר היו שותפים לעינוי? איך גילית? גם בנו בגד, ביקש לא לגלות כמה ימים. לא יום. אנחנו עומדים במסכת הלחצים והוא נשבר בחקירה ראשונה?!? טוב, מסכן, בטח תהיה לו "הצפה" באמייל עוד מעט...
שורה תחתונה - היה שווה, לא?
נשיקות,
נילי -
מתברר שיש לי חפרפרת בבית ...אורן,
החפרפרת הוא בעלי היקר, "שגנב" לי כתובות מייל של חברי פורום, והלשין שעוד כמה ימים יש לי יום הולדת.
נהננו מאוד בננה בר. מקום מומלץ גם מבחינת המבנה והתפאורה המיוחדים וגם מבחינת האוכל הטעים. שווה ביותר לבקר בספריה שיש בכל תא שירותים. חוויה.
נילי,
בטח היו שותפים חיזקו, ועוד איך חיזקו, את הקוסמופוליטן שלו.
הוא פשוט ידע שאם הוא רוצה קצת שקט בשישי-שבת מוטב לו להודות
צביקה - תודה.
עפרה -
מתברר שיש לי חפרפרת בבית ...היי עופרה !
לכל מי שדאג שהוא אחרון...
שיהיה לך כל הטוב שרק ניתן, בריאות, אושר, נחת
והעיקר... שלוות נפש אשר ממרומי גילי מתבררת כזו שמביאה לכל השאר.
מזל טוב ,
גילה -
עפרה?אני מבינה שאסור היה לי לשתף פעולה?!
מצטערת אבל לא ידעתי שזה מה שיקרה לבעל האוהב
.
באותו יום יצאנו לחופשה קצרצרה באילת (בשעות הבוקר המוקדמות). אני הודיתי לבעלך על שיידע אותי והבטחתי לו שלפני הנסיעה אני אכנס לפורום במיוחד בשביל לברך אותך. הייתי בטוחה שעד שאני אחזור את תפתרי את התעלומה אבל אני חייבת להודות שהופתעתי. חשבתי שמישהו מהחברים ישבר ולרגע לא חשבתי שתגרמי לבעלך לספר את האמת
.
אמרת שהוא ידע שעדיף לו להודות כי רק ככה הוא יקבל שקט בשישי-שבת,לא?
אם אני מבינה נכון מסכת העינויים נמשכה גם אחרי שלב הוידוי
אם זה שקט אז אני לא רוצה לחשוב איזה שישי-שבת הוא היה "זוכה" אם הוא לא היה מודה "באשמה". מסתבר שיש נשים שצריך להיזהר מהן
-
היי ורד,אין לך מושג כמה הצקתי לו בשאלה "אבל איך ורד יודעת???"
חשבתי שאולי יש לך גישה למרשם האוכלוסין, אבל גם כן, למה שתלכי ותחפשי את תאריך הלידה שלי??!!??
וחזרתי על השאלה שוב ושוב (כמו שבטח כבר הבנת אני יכולה להיות נודניקית לא קטנה) והמסכן רק רצה קצת שקט... אז בלית ברירה הוא התוודה.
לא היה לי נעים לתחקר את אנשי הפורום, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, אם עד יום שישי בערב לא היתה לי תשובה גם את זה הייתי עושה
לאחר שההלם שקע, גיליתי, לתדהמתי, שאני בהחלט נהנית ומתרגשת.
יום ההולדת הזה יזכר אצלי כאחד המוצלחים.
תודה רבה,
עפרה -
היי ורד,עפרה,
תגידי, יש מצב שהוא מארגן לך בשנה הבאה מסיבת הפתעה ליום הולדת בהשתתפות משפחתך, חברייך וחברי הפורום? יש לו שנה להתחיל ולתכנן... בינינו, הוא כבר התוודה פעם אחת, מה כבר יש לו להפסיד? את העינויים הוא עבר, את הווידויים הוא סיפר (שמעתי שבזכות הפינצטה שלך גילו מי רצח את ארלוזורוב... בקרוב בקולנוע: האישה עם הפינצטה
). רק בקשה קטנה או שתיים: שיהיה קרוב לבית, כן? ראשון-נס ציונה-רחובות כזה. נובמבר אמרנו? אז שיהיה במקום סגור. אולי שיסגור לערב חגיגי אחד את דבלין בקרית וייצמן, בכל זאת מגיע לך ביום הולדת עגול של 30 (איזה פרגון, אה?
) פאב אירי לאווירה..
אני זוכר שביום הולדת שלי לפני שנה אמרתי לאלה שככל שהשנים חולפות וכל אחד טרוד במשפחתו, בחייו ובחבילה שלו, אף אחד כבר לא מתקשר כמעט לאחל יום הולדת שמח חוץ מהמשפחה הקרובה (אמא שלי טורחת לעשות סבב טלפונים לתזכורת בבוקר בין כולנו כשיש למישהו יום הולדת ובערב מבצעת סבב אימות נוסף לוודא שאף אחד לא שכח/התחמק וכדומה ...
). היחידים ששולחים לי איחולי יום הולדת שמח במייל הם החברים "החדשים" שלי מדור האינטרנט והאימייל - כל מיני מועדוני לקוחות/נאמנות של רשתות בתי מלון, חברות תעופה, מסעדות, חברות כרטיסי אשראי וכדומה. הם לא שוכחים את יום ההולדת שלי אף פעם... כבר שבוע לפני המועד מתחיל "פסטיבל" הברכות, האיחולים וההנחות (בוא תאכל אצלנו באלף שקל לזוג והקינוח על חשבוננו, בוא לסופשבוע זוגי בפנסיון מלא ביום הולדתך ותקבל ארוחה זוגית בערב שישי ועוד כהנה וכהנה מתנות...).
אז בינינו, מגיע לבעלך מדליה. תראי כמה ברכות וכמה אהבה קיבלת השנה ביום ההולדת, מכל כך הרבה אנשים שרצו לעשות לך רק טוב ולשמח אותך ביום שלך.
מה רע? והכל בזכותו, הוא פשוט צדיק
(אני אשלח לו חשבונית מטעם הסנגוריה הציבורית...).
רק בשמחות,
אורן -
רק עכשיו שמתי לב שעוד לא בירכתי
לעפרה המדהימה!
מזכירת הפורום!
יומולדת שמח,
שיתשגמו כל משאלותיך,
ושתהיה שנה טובה מלאה בטיולים!
עד מאה ועשרים ומאה כעשרים
ממני,
עומר -
עומר, תודה. אתה באמת מתוק ומיוחד! -