ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וינה ברטיסלבה

פורום אירופה
    11
    12
    4162
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rachel_3671228
      Rachel_3671228 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

בסוף דצמבר תחילת ינואר אני טסה לוינה ורציתי לעשות יום אחד בברטיסלבה.

רק שמאוד קשה לי להבין את עניין הרכבות מאיפה אני לוקחת ?כמה זה עולה הלוך ושוב? האם מגיע  למרכז העיר ? או קרוב למרכז?

אשמח מאוד מאוד לעזרה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון75
        שרון75 נערך לאחרונה על ידי

כנראה לא העזרה שביקשת, אבל השילוב של וינה עם ברטיסלאבה לא עושה שירות טוב לברטיסלאבה שהיא נחמדה אבל לא מצודדת כמו וינה.

הייתי שוקל שוב אם לשלב בראטיסלאבה (תלוי גם במספר ימים כמובן).

• Rachel_3671228
          Rachel_3671228 נערך לאחרונה על ידי

היי שרון

טסה ל10 ימים , רציתי מאוד לשלב את זלצבורג אבל מחירי הרכבות שאני רואה מטורפים… 100 יורו לזוג הלוך ושוב? הגיוני ?

אולי אני לא מחפשת נכון, אבל זה הזוי

רציתי לשלב את באדן ברטיסלבה וזלצבורד או הלשטאט ..

• חבל
            חבל נערך לאחרונה על ידי

מוינה לברטיסלבה - כל המידע

• yo533
              yo533 נערך לאחרונה על ידי

vאוטובוס או רכבת שעה נסיעה

אוטובוס מוינה לברטיסלבה

רכבות אוסטריה

נסיעה יחסית קצרה

תהנו

• lbd
                lbd נערך לאחרונה על ידי

למה מחירי הרכבת מטורפים?  כרטיס מבאר שבע לנהריה 240 ק”מ עולה 66₪ (15€) לעומת הכרטיס לזלצבורג עולה  25€ למרחק של 300 ק”מ.

• evashmil
                  evashmil נערך לאחרונה על ידי

בלי להתייחס למזג האויר שיהיה בסוף דצמבר, שאיני יודע מה יהיה.

בניגוד למה שכתבה שרון – בילינו יום בברטיסלבה, עם שיט הלוך ושוב – היה כדאי. אין צורך בהשוואה למקומות אחרים. צריך רק להכין את החומר המתאים על העיר.

• ravitpo
                    ravitpo נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו יצאנו לטיול של יום אחד מוינה לברטיסלביה.

נסיעה ברכבת של שעה ועשר דקות.

מגיעים לברטיסלבה וליד תחנת הרכבת יש תחנות אוטובוס למרכז העיר העתיקה. העיר נחמדה מאוד.

• fr
                      fr נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל המלצות . אנחנו טסים לווינה אבל כיוון שהיינו מספר פעמים וכבר טיילנו באוסטריה הרבה מאוד אבל בקיץ מה ניתן לעשות בטיול של יומיים 3 עם רכב מעבר לעיר ברטיסלבה עצמה באזור ומתאים לעונה? זוג ללא ילדים

תודה

• Yamenx
                        Yamenx נערך לאחרונה על ידי

מומלץ להורדי אפלקציה בשם goeuro שאפשר לרכוש דרכה כרטיסים לכמה חברות אוטובוסים ורכבות, אפשר גם להשתמש באתר שלהם בלי צורך באפלקציה.

מבדיקה אוטובוס לברטיסלבה יעלה 5 יורו והנסיעה 55 דקות… באפלקציה יהיה לך כתובת של תחנת האוטובוס, אישית אני באירופה נוסע רק דרכה וזה די נוח ומהיר וזול בהרבה מהרכבות… 

מבדיקה גם אז נסיעה לזלצבורג עולה 19 יורו ושעתיים וחצי נסיעה… 

והייתי בויינה והתחרטתי למה לא נסעתי לברטיסלבה שהיא ממש קרובה שאפשר לעשות בה טיול יום ולחזור… אז אל תפספסי...

• ליאל_אורי
                          ליאל_אורי נערך לאחרונה על ידי

ברטיסלבה שווה ביקור.וינה קרובה כשעה וחצי נסיעה באוטובוס. ניתן ליסוע ברכבת מוינה לתחנת הרכבת hlavna שבברטיסלבה. או באוטובוסים של slovak lines ושל אירולינס. יש אוטובוסים נוספים. רובם יוצאים מתחנת האוטובוסים הסמוכה לתחנת הרכבת המרכזית בוינה. ישנם 4-5 איזורי ביקור בברטיסלבה. העיר העתיקה, בית הנשיא, הארמון, גבעת סלבין, מרכז ארובה ומצודה על גדת הדנובה. הבעיה של טיול ליום אחד בתקופה זו הוא מזג האויר. קשה להיות ברחוב יום שלם, על אחת כמה וכמה אם לפתע ירדו גשמים. אני מציעה לך לקחת מלון ליום אחד בברטיסלבה. לצאת בבוקר מוינה ולחזור למחרת אחה”צ. איזי איזי. כרטיס תחבורה יומי (24 שעות) בברטיסלבה 4 אירו. נסיעה בודדת 0.70. אנו נוסעים במחצית דצמבר לפראג, משם באוטובוס ליומיים בברטיסלבה ומשם ל5 ימים בוינה ומשם לבודפשט ל5 ימים. אני מכירה היטב את ברטיסלבה. כתבתי הרבה טיפים עליה. כולל מסלולים.

• אלעד174
                            אלעד174 נערך לאחרונה על ידי

בדצמבר 2012 הייתי בוינה 5 ימים ויום אחד יצאנו לברטיסלבה. מאד נוח להגיע ואני חושב שכדאי. יכול להיות שדצמבר לא התקופה הכי טובה לצאת מחוץ לוינה לראות טבע בגלל מזג אוויר שעלול להקשות לכן ברטיסלאבה זה רעיון טוב מאד. קל מאד להגיע אליה – רכבת מתחנת הרכבות הראשית של וינה בבוקר ולחזור בערב.

לקחת בחשבון שברטיסלבה אמנם קטנה ויום אחד די סוגר את הסיפור בעיר העתיקה והקניון שלידו (שאגב מאד מאד זול ואני לא חובב קניות גדול בכלל) ושוק הקריסמס שלה חמוד ביותר עם בתי קפה מדליקים.. 

אבל מבחינת קדמה הם תקועים קצת. במהלך יום שלם מצאנו אדם אחד בלבד שדובר אנגלית, אז מאד כדאי להגיע אחרי תכנון ובדיקה לאן ואיך רוצים להגיע לשם ובחזרה. אני מאד ממליץ בכל אפן על העיר כטיול יומי. 

וחוץ מזה וינה מאד יפה בדצמבר ולהקדיש לה 4 ימים לדעתי זה הגיוני וטוב. אבל אם יש לך 10 ימים הייתי שוקל אולי עוד 2 לילות מחוץ לוינה איפשהו. אגב אני חוזר לוינה גם בדצמבר הקרוב כי היא פשוט מההממת בדצמבר והייתי בלא מעט ערים באירופה בתקופת דצמבר..

תהני.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון