ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר שאלות על מילאנו

פורום אירופה
    2
    2
    887
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • solnishko123
      solnishko123 נערך לאחרונה על ידי

נסיעה משדה התעופה מלפנזה לעיר-

רציתי לדעת אם מישהו מכיר אולי הסעות משדה תעופה למילאנו?הכוונה להסעה במיניבוס( לפעמים יש כאלו נגיד פעם היה לרומא והזמנו אצלינו בשדה תעופה כמה אנשים)אנחנו רק זוג והבנתי שמונית עולה 80-90 יורו ולהגיע עם רכבת מטרמינל 1. ברכבת צריך להחליף עוד רכבת כדי להגיע לתחנה צנטרלה ומאז צריך לקחת עוד מונית עד המלון( ליד רחוב בואנוס איירס). 

מה אתם אומרים על אוטובוס? נחיתה ב10:30 בבוקר, יש פקקים?

ממש מתלבטת מה לעשות.

לינה במילאנו וטיול מחוץ לעיר

אנחנו זוג צעירים ישנים במלון במילאנו 5 לילות בסוף נובמבר. רצינו לדעת לאן כדאי לנסוע ליום אחד? חשבתי על אגם קומו או אולי ונציה

מסעדות פאבים מומלצים במילאנו

שלום.

אשמח להמלצות על מסעדות זולות וטובות וגם מסעדות יקרות במרכז ליד דואומו או באזור רח בואנוס איירס(מלון שלנו ליד ברחוב הזה). בעלי אוהב לאכול בשר ופיצות ואני פסטות,לזניה,פרות ים, קרפצ'יו. כמו כן אשמח להמלצות לברים ,מועדונים במילאנו. אולי יש ברים עם קוקטיילים מעניינים. אני ובעלי בגילאי 32- 43.

אני שמעתי על אגם קומו וחשבנו לנסוע לשם אז אשמח לדעת איך שם בסוף נובמבר האם עדיין יפה? האם וילות פתוחות? ומה מומלץ לראות שם?יש רכבת מתחנה סנטרלה עד לעיר קומו?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • metayelet-i
        metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

קחו את האוטובוס, זה הכי קל. חבל על ההתלבטויות. הוא מגיע לצ’נטרלה. אני לא חושבת שצפויים פקקים בשעה כזאת, זו נסיעה של כשעה, אולי 50 דקות.

ונציה קצת רחוקה. טורינו זה רעיון טוב. גם פארמה.

לא מכירה מסעדות ולא הייתי בקומו עדיין, כך שאין לי תשובות לשאר השאלות. אני חושבת שיש רכבת מצ’נטרלה לקומו, בדקי כאן:

www.trenitalia.com

צריך גם לבדוק מה פתוח ומתי:

http://www.lakecomo.it/en

כאן תקבלי גם תשובה לשאלת ההגעה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון