ויזה לסין למשך 10 שנים...
-
החל מ- 13/11/16 תתחיל הקונסוליה הסינית להנפיק ויזות למשך 10 שנים הן לתיירות והן לעסקים.
הויזה תהיה ויזה רב כניסות לשהייה של עד 90 יום.
תוקף הויזה יושפע מתוקף הדרכון, לדוגמא: דרכון שהוא בתוקף עד 2020 יקבל ויזה עד אותה שנה, לא יהיה אפשרי לנסוע עם שני דרכונים, במידה ומוציאים דרכון חדש, יהיה צורך להוציא ויזה חדשה. -
וואו, זה ממש ממש נח.
יש ניסיון למישהו? האם זה תהליך פשוט או שיש משהו מסובך?
-
איך יהיה ניסיון למישהו??? כתבתי שזה מתחיל מה- 13 לחודש…

-
נו באמת תאי, חשבתי שאתה כותב לנו מהעתיד!
(או שפשוט לא שמתי לב לתאריך...)
בכל, מקרה, אם מישהו מתכוון להוציא כזו ויזה בקרוב – נא לעדכן. אולי אעשה זאת בדצמבר...
-
זה באמת מעט מפתה, למרות שלא תכננתי או חשבתי בכלל לנסוע לסין. אבל ממילא אהיה בשנה הקרובה בקוריאה, טייוואן וכו’ לאיזו תקופה בכל אחת, אז זה כבר בסביבה... -
נו, כבר יש למישהו נסיון עם הויזה הזו?
אני מתכוון להגיש את המסמכים עבורה, אבל אין לי תוכנית ספציפית לביקור בסין בקרוב, כך שלא אוכל להראות כרטיסי טיסה/מלונות וכו’...
-
שני חברה שעובדים איתי נוסעים היום בערב וקיבלו וויזה עד סוף תוקף הדרכון כמו שתאי כתב. אני כנראה נוסע עוד 3 שבועות (עבודה) וכנראה אקבל גם.
-
תודה על העדכון.
העניין הוא שאין לי ביקור מתוכנן בסין, ואני מנסה להבין איך הם מתייחסים לשאלת הטיסות/מלון וכו’ שמבקשים לויזה רגילה.
-
רועי, אפשר להפריע עם שאלה לא קשורה?
עד כמה העומס של התיירים גדול בינואר-פברואר בטייוואן? חשבתי לקפוץ לחודשיים-שלושה. בעבר הייתי במרץ ואהבתי את זה שההוסטלים בטייפה לא היו מלאים במיוחד, ואם אינני טועה הרי שינואר-פברואר סבירים מבחינת מזג האוויר. -
קיבלתי את הויזה
הידד! אתמול אספתי את הדרכון עם הויזה – ל5 שנים בגלל תוקף הדרכון (5 שנים וחצי).
בשביל הויזה, חייבים להראות כרטיס טיסה (גם להונג-קונג תופס) והזמנת מלון.
יש משרד ליד השגרירות שיכול לטפל בויזה תמורת 60 ש”ח – גם אם אין לכם עדיין טיסה ומלון (לא השתמשתי בשירותיהם, אבל זה נראה ממש ממש נח):
Dado – Visa & Travel Services
dadovisa.com
03-6538777
-
גם אני קיבלתי ויזה.
שלי היא ויזת עסקים, שדורשת כמובן מסמך הזמנה מסין.
מילאתי את הטפסים ללא שום תאריכים ו/או מלונות, אלא פרטים של המזמין והעיר בה אשהה.
הוגש דרך חברת ש.ע.ל שתמיד עושה עבורנו את ההגשה של ויזות.
אגב, התוקף שאני קיבלתי היה לפי מועד קבלת הויזה עד לאותו התאריך האחרון האפשרי מבלי לחרוג את שנת פקיעת תוקף הדרכון.
כלומר: הויזה התקבלה ב 11.12.16, והדרכון שלי יפקע ב יולי 2025. לכן קיבלתי ויזה עד 11.12.2024
-
הזמנת מלון לאיזה תקופה ? לכל תקופת שהייה בסין או מספיק ליום ראשון אחרי הנחיתה ? וכרטיס חזרה חייב להיות מסין או אפשר ממדינה אחרת ? תודה.
-
לפעמים הם מבקשים אישור מלון לכל התקופה, אבל לרוב מספיק רק למספר לילות.
אפשר לצאת מסין יבשתית, לא חייבים להראות כרטיס טיסה הלוך חזור.
-
סיני שרוצה לקבל ויזה לישראל צריך להציג אישור שהוא עבר ברית מילה…
סתתתתם
-
כמה עולה הויזה הזאת?
-
100 ש”ח