וינה בינואר
-
שלום לכולם ,
אנו מתכננים חופשה בת 4 לילות באמצע ינואר ,
חשוב לציין שכבר היינו בורשה ובודפשט בפברואר ומודעים שיהיה קר (עדיין נשמח לשמוע המלצות) ,
אנחנו מתכננים לטוס לוינה ומשם לנסוע לאינסברוק ברכבת ללילה אחד או שניים (כבר היינו באינסברוק אך סקרנים לראות את העיר בשלג) .
למישהו יצא לנסוע עם רכבות של OBB ויכול לספר על החוויה שלו איתם ? בנוסף, האם שלג הוא גורם שכיח לעיכוב של הרכבות ?
תודה
-
מה ישאר מוינה אם יומיים תהיו באינסבורג.אם עדיין לא נכשו טיסות..
אולי לשנות כיוון,לטוס למינכן וממנה לטייל בתחבורה ציבורית לגרמיש,מיטנוול ואינסבורג?
-
אני נסעתי איתם. עם הנסיעה ברכבות מסוג Railjet, הן רכבות מודרניות, נוחות מאוד ונוסעות במהירות של 160 ק”מ/שעה.
-
אם קונים מראש כרטיסים לרכבת אז המחיר מוזל, תבדוק כבר, ורכבות יכולות להפסיק נסיעות בגלל שלג, עדיף ללון קרוב לנמל תעופה
-
קודם כל תודה לכולם על התגובות
מצאנו טיסה זולה מאוד לציריך (בציריך כבר היינו ולכן לא מעוניינים לטייל בה שוב)
לכן אנו חושבים אולי לטוס לציריך ולאחר הנחיתה (כמובן עם הפרש) ניקח רכבת לאינסברוק ומשם נמשיך לוינה ברכבת ונחזור מוינה
מה דעתכם ?
-
יש חברה מתחרה בobb והמחיר שלהם כמעט חצי. יש להם רכבות לזלצבורג לא זוכר את השם של החברה כדאי לעיין בטיפים.
-
בדקתם ששעות מתאימות,ועלות כרטיס רכבת משלם ביחס לכרטיס טיסה?
מה המחיר טיסה למינכן וממנה ברכבת/אוטובוס?
-
היי אמה ,
השעות בהחלט מתאימות גם לרכבות .
הטיסה הקיימת למינכן בתאריכים הרצויים היא טיסה המגיעה בשעה 21:00 כך שזה בעצם יום מבוזבז ואילו אם נטוס לציריך נרוויח את כל היום .
-
ממש ממליץ וינה
אחת הערים היפות בעולם לדעתי….אלגנטית, בתי הקפה (demel, central לא להחמיץ!!! ) הרחובות, המבנים
קחו בחשבון שיהיה קור כלבים ביאנואר!!!
-
נשמע לי בזבוז זמן גדול בטיול קצר מאד.
היות ויש לך 4 ימים
העיתוי חורף.
מצא יעד שיש אליו טיסה ישירה זולה + מספיק מה לעשות במשך 4 ימים.
ולא פעמיים רכבת
ציריך-אינסברוק
אינסברוק-וינה
כדי לבלות 3 ימי טיול.
חבל (על הזמן השרוף של טיול קצר)
-
אני בהחלט חושב שאת צודקת פשוט היינו לפני כמה חודשים באינסברוק וכל המשפחה רוצה לחזור לשם בשלג לכן אנחנו מנסים למצוא פתרונות הגעה לאינסברוק , בנוסף נרצה לראות נופים מושלגים שניתן לראות מהרכבת ולא כשאנחנו בעיר גדולה .
-
אני מבינה שאינסברוק חשובה לך, אולי תחפש טיסה חזרה ממינכן?
רכבת מציריך לאינסברוק: כ-3:40 שעות,
רכבת מאינסברוק למינכן: 02:15-03:00 שעות
רכבת מהירה לוינה: 5:30 שעות.
מאינסבוק תוכל להמשיך ברכבת ללנדק (Landeck) והאזור שוודאי יהיה מושלג.
בהצלחה,
פייגי
-
יש רכבות מציריך שממשיכות מאינסברוק ללנדק (ללא החלפה)
-
שלום ,
משך הנסיעה ברכבת פחות משנה לנו הרי אנו רוצים לראות נופים והנופים של אוסטריה אף פעם לא משעממים ,
במינכן היינו והבנו מתמונות וחברים שוינה הרבה יותר יפה , אנחנו פחות בעניין של מוזיאונים אך מעניין אותנו לראות את העיר היפה לכן אני חושב ש3 ימים בוינה יספיקו לנו בהתחשב שהיום הראשון והשני יכילו נסיעות .
-
היי
אם אתם מחפשים שלג.. ויש לך טיסה זולה לציריך סע לציריך וקח משם רכבת לגרינדלוולד. תהיה שם את הימים וטייל באיזור,מיורן,אינטרךקן. תהנו בשלג .