טיולים
-
היי, מסיבות רפואיות אסור לי לעלות לגבהים של מעל 3500 מטר.
אני מתחילה בארגטינה בסוף דצמבר ועושה את הגל העולה.
הבנתי שכל הטרקים בפרו ובוליביה הם גבוהים.
יש טרקים קלים אחרים שאני יכולה לעשות שם? או לוותר על פרו ובוליביה?בנוסף אני מעוניינת לעשות טרקים וטיולי יום קלים. אפילו אם הם של כמה ימים אבל חשוב שיהיו קלים ובלי עליות מטורפות. יש לכם המלצה לטיולים כאלה בארגנטינה,צ׳ילה,ברזיל,בוליביה,פר ו וקולומביה??
ממש תודה לעוזרים

-
על בוליביה , מראש כדאי לך לוותר . לה פאז, עיר הבירה , והסאלאר דה אויוני נמצאים שניהם בגובה 3,650 מטר מעל פני הים .
פרו מדינה מעניינת מאוד גם חוץ מהטרקים .
תהיה לך בעיה באגם טיטיקקה , בדרום פרו , שהאגם בעצמו נמצא בגובה 3,820 מטר מעל פני הים .
קוסקו גבולית . העיר עצמה בגובה 3,400 מטר . אבל המאצ’ו-פיצ’ו עצמו נמצא בגובה 2,400 מטר . גם העיר ארקיפה נמצאת בגובה 2,400 מטר .
לימה וצפון פרו (טרוחיו וצ’יקלאיו) ואיקיטוס בערך בגובה פני הים .
צ’אצ’אפוייס נמצאת בגובה 2,400 מטר . שם יש את מבצר קואלפס ומפל גוגטה .
צפון פרו מעניינת מאוד .
-
בנוסף להמלצות הטובות שניתנו כאן לגבי פרו עצמה, ההמלצה שלי מבחינת הטיול כולו היא שתשקיעי יותר זמן בפטגוניה (דרום ארגנטינה-צ’ילה), כי שם אין בעית גובה, ויש מגוון אפשרויות לטיולי יום.
בפרו, הטרקים היפים ביותר (בעיניי) נמצאים ברובם מעל הגובה שציינת.
מלבד טיולי יום שאפשר לעשות בכל פטגוניה, אני יכול להמליץ ספציפית גם על טרק פיץ רוי שהוא טרק של כ-3 ימים, קל יחסית ובלי עליות מטורפות (וניתן גם לדגום אותו בטיול יום)