ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלג בוורשה

פורום אירופה
    2
    3
    3650
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ירון147
      ירון147 נערך לאחרונה על ידי

שלום,  אני מתכוון לטוס לוורשה לקראת סוף דצמבר ורציתי לשאול את מי שהיה באזור בשנים האחרונות האם יש בוורשה שלג באותה תקופה ואם כן,  האם הוא נערם? ומה הלבוש שצריך לקחת למזג האוויר הזה? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ליאל_אורי
        ליאל_אורי נערך לאחרונה על ידי

מזג אויר זה דבר לא צפוי. הכי טוב להתעדכן באתר המתאים מה הצפי למזג אויר בתקופה זאת . לפני שנתיים היינו שבועים בורשה בתקופת הכריסמיס והסילבסטר. לא היה שלג. מזג האויר קר מאוד. לבוש טרמי חובה. נעליים חמות.כפפות. כובע ומעיל חם ואתה מסודר. תמיד אפשר לקנות בורשה פריטי לבוש שחסרים. עיר זולה מאוד. ומהממת בחורף. קישוטי חג המולד מקשטים את העיר האווירה מקסימה.תהנו

• ליאל_אורי
          ליאל_אורי נערך לאחרונה על ידי

לפני 3 שנים ולפני שנה הייתי בורשה בתקופת בקריסמס ולא היה זכר לשלג. דוקא המקומיים באו בטענות מפני שלדבריהם יש שלג בתקופת הקריסמס. אני לא ראיתי אותו. מבחינת לבוש. ורשה קרה. הטמפרטורות כשהייתי היו סביב 0 בלילה וביום היה “שרב” 4-5 מעלות. ביגוד: נעלים סגורות וחמות. מעיל טוב עם כובע. כובע גרב, צעיף, מגן אוזניים, כפפות, גטקס טרמי או 2 שכבות רגיל. סודר או בגד טרמי, מטריה וסל קטן מתקפל בכיס. למה? כל המקומות הסגורים ובתחבורה חם כמו בסאונה. צריך להתקלף ולשים את הפריטים בסל.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון