ספא באוסטריה
-
קצת ענייני צניעות ברשותכם…
אנחנו נוסעים קבוע לסקי כמה חברים. השנה נוסעים לאוסטריה, ויש מצב שיצטרף אלינו חבר שומר מסורת.
קראנו בכמה מקומות שהספא בבתי המלון במאיירהופן ובאוסטריה בכלל הוא בעירום מלא, ושבחלק מהמקומות אף עושים בעיות למי ששם מגבת בלבד על הגוף....
מנסיונכם, עד כמה מקפידים על הנושא?
אגב, אני אישית הייתי בקיץ עם המשפחה באוסטריה, והיינו בספא שנחלק לחלק למשפחות שבו ניתן היה ללבוש בגדי ים, ולחלק של מבוגרים, שבו אכן איפשרו כניסה בעירום בלבד...
-
אכן במקומות רבים אוסטריה הדרישה היא להיכנס ללא בגדי ים. והרבה פעמים גם כתוב בכל מיני מקומות, כך שאי אפשר לטעות.
כמה מקפידים? יכולים לגשת ולהעיר לך. כי לטענתם, כביכול בגדי ים מפרישים חומרים רעילים בחום גבוה.
על מגבת לא מאמינה שיכולים להעיר, אישית לא נתקלתי.
החבר שומר מסורת לדעתי בכל מקרה לא יכול להיכנס לסאונה כי יש שם בנות ערומות או חצי ערומות…….
-
פורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה...זאת אומרת שזה תלוי במקום ובאנשים. קודם כל, מצטרף לקודמתי , מה זה משנה? החבר שלך לא יכול להכנס בכל מקרה, גם אם הוא עם חליפה של דוסים כי בסאונה יהיו אנשים אחרים בעירום מלא…. שנית- לפחות פעמיים היינו בבתי מלון [קטנים תמיד] עם זוג נערים שמטבע הדברים לא ממהרים לחשוף את עצמם. הם ירדו לסאונה עם מכנסי ספורט ואף אחד לא עשה מזה עניין.
-
הבחורות הערומות בסאונה שומרות מסורתזו המסורת שלהן.
גם לא הבנתי – מישהו שומר מסורת ומחפש להיכנס לסאונה שיש בה אנשים ערומים? להסתכל על אנשים אחרים זה כן בסדר?
-
בקיצור, אם הוא שומר מסורת שלא ייתקרב לסאונה. הוא יכול ללכת לבריכה אם יש. אבל גם שם נתן למצוא (רחמנא ליצלן) בחורות בביקיני או בחורים בתחתוני ביקיני (whatever floats his boat)
-
בעשור האחרון אני גולש רק באוסטריה עם אישתי.עדיין לא נתקלתי בתלונה על מגבת שאישתי תמיד הסתובבה איתה.גם בתוך הסאונה אף אחד לא יטריד אותך עם תשב על מגבת ותכסה את חלקך הצנועים. רגע החלפת הבגדים הינו 5 שניות .רק הישראלים עושים ענין מזה.אף אחד לא מסתכל ממניע מיני ולא כל אחת שתיראה בלי חזיה תרוץ אליך לחדר.*-