ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוו"ד על alitalia

פורום אירופה
    7
    9
    2548
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנ 1975
      אנ 1975 נערך לאחרונה על ידי

מתכננים לטוס לונציה בסוף פברואר ומשם רכבת לרומא ולחזור בטיסה מרומא.

הטיסות באליטליה מאוד זולות ובשעות מצוינות, אבל קראתי ביקורות ממש לא טובות מהשנה האחרונה על החברה. גם נושא המזוודות מטריד (הטיסה עם קונקשן ברומא). אם נאבד מזוודה ולא יביאו אותה תוך יומיים כבר לא נהיה בונציה…..

האם באמת החברה כ”כ גרועה ? לשלם מעט יותר ולטוס עם חברה אחרת ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

אלאיטליה חברה בסדר גמור. לא הטובה בעולם או אפילו באירופה, אבל, בסדר גמור. יש לי שתי הערות ואנקדוטה.

(1) החלופה של אלאיטליה לטיסות לאיטליה היא אלעל. במצב הדברים הנוכחי פשוט אי אפשר לסמוך על לו״ז הטיסות של אלעל אז לדעתי אלאיטליה עדיפה כך או כך.

(2) טיפול בכבודה זה באחריות שדות התעופה ולא חברות התעופה (כאמירה כללית). לכן, הסיכוי לאובדן מזוודה יהיה די זהה בין אם תטוסי אלעל או אלאיטליה כי בכל מקרה הקונקשיין שלך יהיה ברומא. מה שכן, אלעל מציעה טיסה ישירה לוונציה (כשהיא לא מתבטלת...).

אנקדוטה: לפני כמה שנים, מאיזו סיבה גרועה, טסתי עם אלאיטליה לוונציה ונאלצתי למסור מזוודה (מה שאני כמעט אף פעם לא עושה). נחתתי ב-VCE וכצפוי המזוודה נשארה ברומא. אמרו לי שהיא תגיע למחרת כי זו הייתה הטיסה האחרונה של היום. שמח וטוב לב המשכתי למלון שלי ליד השדה ובבוקר למחרת נסעתי ברכבת ובסירה כדי להגיע למלון במרכז העיר. המזוודה הגיעה יום אח״כ למלון. אז מצד אחד המזוודה הגיעה אלי באיחור של כמעט 48 שעות וזה היה חצי מציק כי היו בה פריטים שרציתי להשתמש בהם – ומצד שני כל המעבר מהשדה למלון הראשון וממנו למלון השני, עם נסיעת רכבת וכו׳, יכלתי לעשות בנוחות עם תיק קטן בלבד. מבחינתי זה הסתדר בול ואפילו קיבלתי החזר על כמה הוצאות שהיו לי באותם יומיים. 

• nymy
          nymy נערך לאחרונה על ידי

חברה בסדר גמור לא שונה מכל חברה אירופית אחרת

• יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

יש עוד חלופה של טיסה ישירה לוונציה וחזור ישירה מרומא- עם אל על.

תשקלי יתרונות וחסרונות.

לאלאיטליה מוניטין לא טוב בעיניין מזוודות.

מאידך לאל על (לאחרונה)מוניטין לא טוב בעניין יציבות ההטסה.

• shemer_t
              shemer_t נערך לאחרונה על ידי

בימים כתיקונם הייתי מעדיף שיט בסירת פליטים על פני טיסה עם אל-על. לאור המצב הנוכחי יכול להיות שהייתי שוקל שנית ומבקש לשחות על גבו של עמלץ לבן…

אליטליה חברה לא רעה (ETIHAD הם בעלי הבית והצליחו להכניס קצת סדר בבלגן האיטלקי), גם נושא המזוודות כבר אינו אקוטי כבעבר (מנסיון של כמה וכמה טיסות איתם).

לוקחים טרולי עם בגדים ליומיים לפחות (תלוי לכמה זמן טסים. אני מסתדר עם טרולי גם לחמישה עד שבעה ימים, בהתאם לעונה) ולא צריכה להיות שום בעיה. מקסימום קונים.

• אנ 1975

תודה לכולם על התגובות.

אל-על יקרים בטירוף, פי 3 במחיר, כך שלא רלוונטי (וגם לנוכח מצבם הנוכחי לא הייתי לוקחת סיכון).

אני חושבת שנטוס איתם ונסתפק במזוודות קטנות שיעלו איתנו למטוס.

הטיסות מאוד זולות והשעות מצוינות, חבל לפספס.

מישהו יודע כמה זמן צריך מינימום לקונקשין בשדה ברומא ?

המלצות לרכבת מסוימת מהירה מונציה לרומא ? הבני שיש כמה חברות.

תודה

• rani-b
                  rani-b נערך לאחרונה על ידי

גם לי יש ניסיון טוב עם אלאיטליה. לפי זיכרוני המטוסים יחסית קטנים ולכן הכל הולך מהר. 

תבדקי גם אופציה לטוס מונציה לרומא באלאיטליה. הכוונה לרכוש כרטיס תל אביב-ונציה-רומא- תל אביב.  

כדי לא להילחץ ממליץ לקחת טיסת המשך שעתיים לפחות אחר כך כי יש ביקורת דרכונים ברומא ועוברים טרמינל. בפחות משעה ורבע נראה לי כבר מסוכן.  

ד”א אני הייתי טס אלאיטליה כולל קונקשן אפילו אם היה יותר יקר מאל-על אבל כל אחד והיחסים שלו עם חברת התעופה הלאומית

• xfwind
                    xfwind נערך לאחרונה על ידי

טסנו לפני שבועיים עם אליטליה לברצלונה דרך פיומיצ'ינו

חברה בסדר גמור.

רק קחו בחשבון שבפיומיצ’ינו יש עכשיו שיפוצים נרחבים – בונים טרמינל חדש ובמקרה שלנו כל הקשר עם המטוסים היו באמצעות אוטובוסים שנוסעים סחור סחור…קצת מייגע...

גם את ביקורת הגבולות אתם עושים ברומא – ושימו לב שתזמון הקונקשן נכון (שעה וחצי ומעלה).

• אנ 1975

תודה על העדכונים, ניקח בחשבון

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון