אנטילופ + שייט באגם פאוול
-
שלום,
באחד מימי הטיול של המסלול במערב ארה”ב, אצא בבוקר עם המשפחה מוגאס לפייג. באותו היום הכוונה היא לעשות את אנטילופ ואח”כ את פרסת הסוס. ביום השני את אגם פאוול (שייט סירת מירוץ ואבוב). משפחה של 2 מבוגרים ו- 4 ילדים שמחפשים אטרקציות וריגושים.
שאלותיי:
- תניחו שאצא בשעה 09:00 מוגאס. האם כדאי לעשות את אנטילופ העליון או התחתון? האם יש המלצות לחברה ספציפית שעושה את הסיורים?
- מה החברה המומלצת שכדאי לשכור ממנה את הסירה והאבוב? האם יש סוג סירה מומלץ? האם צריך להזמין כבר עכשיו או שאפשר להמתין עד שאתקרב לטיול או אפילו במקום (הטיול באוגוסט).
רוב תודות,
-
הי,
ביום שתצאו מווגאס מציעה לעשות את פרסת הסוס.
למחרת את הסירה יום שלם. ממליצה להזמין מהאתר Point marina antelope את הסירה של ה 21.
כדאי מאד להזמין עכשיו שכן מלאי הסירות שלהם מוגבל. תצטרכו לשלם מקדמה שמקבלים אחר כך בחזרה עם החזרת הסירה.
ביום למחרת לפני הנסיעה אני מניחה לברייס אז אפשר לעשות את אנטילופ.
אם תגיעו ביום שתצאו מווגאס בסביבות השעה 14:00-15:00 לפייג’ תוכלו באותו יום לעשות את אנטילופ ואת פרסת הסוס.
פוריה
-
תניחו שאצא בשעה 09:00 מוגאס. האם כדאי לעשות את אנטילופ העליון או התחתון? האם יש המלצות לחברה ספציפית שעושה את הסיורים? – לא הייתי בעליון, אני חושב שהתחתון מעניין ומספיק … עשינו אצל “קן טורס” … הם בסדר…
מה החברה המומלצת שכדאי לשכור ממנה את הסירה והאבוב? האם יש סוג סירה מומלץ? האם צריך להזמין כבר עכשיו או שאפשר להמתין עד שאתקרב לטיול או אפילו במקום (הטיול באוגוסט). סירה 21 היא מהירה יותר מה 26 … כייפית … תזמיני באתר אנטילופ מרינה … הייתי מזמין מבעוד מועד תוך אפשרות לביטול במידת הצורך …