ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

OLD FORGE

פורום צפון אמריקה
    6
    11
    2127
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • all taken
      all taken נערך לאחרונה על ידי

כרגע במקום לינה בOLD FORGE יש לי לינה בBOOMVILLE שמרוחקת משם בכיוון הנסיעה בהמשך

מה עדיף? קראתי חוות דעת לא מתלהבות מידי מOLD FORGE

מה יש לעשות שם?

האם שווה להתעקש על לינה במקום?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

אין שום בעיה עם מקום הלינה שבחרת. 
        מציינים את OLD FORGE מכיון שקטע הכביש 28N בין אולד פורג’ ללייק פלאסיד מרהיב ביופיו, עם כל האגמים שלאורכו. 

• all taken

ומה עוד יש לעשות שם פרט צפיה באגמים ובכביש היפה?

• dland
            dland נערך לאחרונה על ידי

יש שם פארק מים, וצמוד לו ארקייד, מיני גולף וכו’.

בזמנו מישהי היתה שם ולמיטב זכרוני אפילו בילו שם יומיים כך שבטח לא חסר מה לעשות.  מוני תמיד יודע לשלוף את הסיפור הרלוונטי…

הנה דוגמא למשהו שמצאתי באדיבות גוגל.

דנה

• all taken

פארק מיים יכול להיות שבירה נחמדה לבנות אם לא יהיו ברוויה ממים מכל טיול המפלים שנהיה בהם….

מה עוד יש שם?

ופארק מיים אפשר לעשות ולהמשיך ללינה שהיא עוד קצת הלאה. השאלה אם יש בעיה עם לינה שהיא עוד איזה 20 קמ משם לכיוון ההמשך למחרת...

• מוני
                מוני נערך לאחרונה על ידי

היי

בהמשך למה שדנה רשמה

זאת תגובה שלי בעבר , בעניין 2 גולשים שבניגוד לאחרים נתנו כבוד מסויים לאולד פורג’.

http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-408 9547/srch-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9D#msg_4089547

כמו כן באוקטובר האחרון הגולשות – או Rinat ,או ח.ג,החליטה להעביר את יום כיפור ונשארו לילה שני באולד פורג’.

מוני

• נרוש
                  נרוש נערך לאחרונה על ידי

היי

אנחנו  היינו באמצע אוגוסט השנה. לא מצאנו לינה באולד פורג’ ולנו באינלט השכנה במרינה הוטל. הגענו לקראת צהריים, שמנו את שני בנינו המתבגרים בפארק המים, ושם הם בילו עד הסגירה. היה להם נחמד, לא יוצא דופן אבל חצי יום חביב.

אולד פורג עצמו נחמדה, מסעדות, חנויות קטנות. אנחנו הלכנו לכמה מסלולים באזור. חביבים. כבר כתבתי בעבר, ויסלחו לי אוהבי המזרח, אבל באוגוסט האזור מלא יחסית במטיילים. מסלולי הטבע יפים, אך אינם מסעירים כמו דומיהם במערב או ברוקיס. הסיפור בוודאי שונה בשלכת, ומאז אני זוכרת נופים מדהימים הרבה יותר.

יחד עם זאת באינלט הסמוכה, היה פיקניק מקומי של התושבים, חוויה אמריקאית מעניינת מאד לטעמי. האגמים יפים, ואם רוצים ספורט ימי אז בוודאי זה כיף. אפשר לשכור אופניים ולטייל במסלולים באזור.

• מוני
                    מוני נערך לאחרונה על ידי

היי נרוש

אל תכעסי,אבל זה קצת אכזרי להתחיל להעמיד את קניוני המערב ,ובאותה נשימה לרשום גם את הרוקיס הקנדיים ,בהשוואה לפארקי המדינה בצפון מזרח .

אני תמיד טוען בפני אלו שחוששים מנפילה במעבר לצד המזרחי, למחוק מהדיסק שבראש,לפחות לתקופת הטיול בצד הזה ,את הצד המערבי ובטח שבטח את הרוקיס הקנדיים ירום הודם.

לשמחתי רבים הם אלו שיודעים ליהנות גם באזור הפסטורלי הזה ,וחוזרים הביתה שמחים וטובי לב.

רוצה לצטט מהבלוג של segev17 התיחסות לעניין שהעלית,וכך הוא כתב-

שלוש שנים אחרי טיול קלאסי במערב ארה"ב הפעם פנינו היו מזרחה, ונכון יותר צפון מזרחה. בשלב ההכנות החל חשש קל להתגנב ללבנו לאחר שקראנו במקומות שונים כי המזרח אינו יפה כמערב אלא מהווה מעין ברירת מחדל לטיולים של עד שבועיים. ובכן - בתחנה הראשונה של הטיול, במרכז המבקרים בהרים הלבנים (ליד לינקולן), חשש זה הפך ללא רלוונטי - הסתיו בניו אינגלנד נושא עימו קסם ויופי מיוחדים שאפילו התמונות המוצלחות ביותר לא באמת מצליחות להעביר.

נכון שמדובר בטיול סתיו ,שבתקופה הזאת האזור משתדרג פי כמה,אבל גם כאלה שחזרו לאחר ביקור בחודשים מוקדמים יותר לא סבלו במיוחד.

ואגב כשכתבתי בעבר ל-all taken שתזכיר לי להוסיף לה משהו בכללי בהכנות שלה לטיול הנ”ל ,לנושא שהעלית כאן נרוש התכוונתי.

מוני

• rinisco
                      rinisco נערך לאחרונה על ידי

היי,

היינו באולד פורג באוקטובר האחרון.

פארק המים היה סגור אבל נראה ממש נחמד.

יש שם נהר שנקרא moose ועליו שטנו בקייאקים- השכרה לחצי יום.

חוויה מקסימה. אפשר לעצור ולעשות פיקניק בגדת הנהר.

יש באיזור dear, שניתן לפגשו באמצע הרחוב.

זו עיירה קטנטנה ונחמדה, רחוב ראשי אחד...

• rinisco
                        rinisco נערך לאחרונה על ידי

לגבי לינה- אנחנו ישנו עם הקרוואן בפארק – 

https://www.oldforgecamping.com/

פארק מקסים. יש להם בקתות עץ מתוקות – שווה לנסות לישון שם.

• נרוש
                          נרוש נערך לאחרונה על ידי

היי מוני

לא כועסת, ואף פעם לא עליך!

גם אני רציתי להתבדות ולהסכים עם שגב ואחרים, ורק על עצמי לספר ידעתי..

אבל המסקנה שלי אחרי הקיץ, אחרי לא מעט טיולים בארה”ב טרום ילדים ושלושה בארה”ב עם ילדים בשנים האחרונות- אוגוסט והצפון מזרח למשפחה שלנו הייתה נחמדה- אך לא מסעירה. אז נכון שלא תמיד צריך ריגושים, ונהננו מאד, אבל בגדול לדעתי עם מתבגרים באוגוסט היה נחמד באזור האדירנודאק, לא יותר מזה. לדעתי תקופת הסתיו הרבה יותר מהנה. אני מדברת על הקטע הזה של הטיול בשבילנו.

מאד מעניין דרך אגב היה לדבר עם מנהלת המוטל בו שהינו. קהילה קטנטונת עם ביה”ס עם כיתות רב גילאיות בגלל שיש ככ מעט ילדים. אזור שיש בו המון תיירים בתקופה מסוימת וקהילה מזערית בשאר השנה. מה עושים בחודשי החורף, איך מתקשרים, חיי חברה. מפגשים שאני מחבבת על חיים של אחרים.

נסכים על זה שאין כמו אמריקה, ותמיד נחזור לטייל בה, אם כי אני בפעם הבאה אגיע לשם בשלכת.

מצרפת תמונות מinlet המזח לאגם ששמות תושבי הכפרון כתובים על אדני הדק,

תחנונת המשטרה המקומית, ותמונה יפה של עלה בגוון שלכת באחד המסלולים שעשינו.

סוף שבוע חמים ונעים.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון