מתלבטים...
-
שלום לכולם
אנחנו מגיעים לתאילנד בפעם הראשונה בתחילת אפריל בהרכב משפחתי זוג +3
גילאים 5,9,11 .
בתאריכים 29.3 ועד 12.4 חשבנו לטוס. לצפון לטיול ג'יפים ואז לעבור לקוסומוי או פוקט היכן נמצא את עצמנו יותר?
הטיסות והשהייה בקוסומוי יקרות מאוד מצד שני כל יתר האופציות ארוכות ומייגעות בהרכב שלנו…
כמה לילות מומלץ לשהות בכל מקום חשבנו לשלב גם את הואה הין ?
אופציה 1 צאנג מאי, קוסומי, הואה הין, בנגקוק
אופציה 2 צאנג מאי - פוקט -בנגקוק אפשר לשלב גם את קופיפי הבנתי שהוא די קרוב.
אופציה 3 צ'אנג מאי – קוסומוי – בנגקוק
אשמח לעזרתכם והמלצות
תודה איתי
-
ותרו על הצפון. באפריל הוא צהוב,יבש ומלא עשן משריפות יזומןת של הכפריים המקומיים.טיסות לקוסמוי מאוד יקרות. טוסו לפוקט.תהנו יותר לטעמי.יש שם יותר מה לעשות.3 ימים בקופיפי יספיקו.
-
אתם נוסעים ל 13 יום ברוטו
לא תספיקו עם המשפחה-גם בלי משפחה לא הייתי נוסע לתקופה קצרה כזאת
הכל יילך על מעברים
כמו שנאמר “חשב מסלול מחדש”
-
אתם נוסעים לשבועיים עם ילדים לא גדולים….. לדעתי יותר מידיי יעדים לזמן כזה קצר.
הרבה זמן הולך על מעבר ממקום למקום, ואם תקפצו כל 3 ימים למקום חדש זה אומר שתכלס יהיה לכם בערך יום וחצי/יומיים בכל מקום, יהיו לכם ילדים עייפים ומטורטרים וגם לא תספיקו לראות כלום משום מקום….
ההמלצות שלי:
- תוותרו על הצפון. זו לא תקופה טובה לצפון, הוא יבש וזה לא מה שמצפים לראות כשהולכים לטיול בצפון.
- הוואה-הין מקום מקסים אבל אין טיסות וזה נסיעה של 3-4 שעות לכל כיוון, אין לכם את הזמן לבזבז על זה בשביל להיות שם יומיים.
- קופיפי סתם יקרה נורא, מלונות ברמה יותר נמוכה מבכל מקום אחר ויותר יקרים, זה גם לא ממש יעד לילדים.
- פוקט הכי כדאית למשפחות עם ילדים לדעתי, יותר זולה מקוסמוי (גם הטיסות, גם המלונות) יש בה יותר אופציות להכל (מלונות, אטרקציות, טיולים...)
- אני הייתי מתמקדת ב-2 יעדים, אבל אפשר להתפשר על 3 יעדים גג!!
אני הייתי הולכת על פוקט-קראבי ובנגקוק או פוקט-קנצ’נבורי ובנגקוק
-
חלקו את הזמן – 70% פוקט, 30% בנגקוק.