חנוכריסמס
-
מסיבות כאלה ואחרות, אנחנו, זוג צעיר, צריכים לצאת לחופשה דווקא בחנוכריסמס. טווח התאריכים לטיסה הוא בין ה23 לדצמבר עד ה2 לינואר, האופציות הן: מינכן, פרנקפורט, ברצלונה, בוקרשט, ורנה, בלגרד או בריסל (בלבד)
לטיול של כ5-7 ימים כאמור בתקופה של חנוכה (אפשר פלוס מינוס יומיים)
אשמח להצעות ועצות לאן לטוס ומה לעשות ביעד
הדגש הוא על מקומות יפים ורומנטיים (פחות על אומנות והיסטוריה)
-
מציעה לבחור בברצלונה, שהחורף בה קל יחסית, דומה לישראל…
קלילה, תוססת, שונה מערי בירה קלאסיות עם המבנים המודרניסטים.
לקחת בחשבון את התאריכים 24-26 בדצמבר ו- 31.12 , 1.1
בחג רוב האתרים סגורים, תחבורה מצומצמת, צריך להזמין מקום מראש למסעדות…
עיתוי מגביל.. לאתרים שחשוב לכם לבקר, ויהיו סגורים בחגים, תתכננו מראש בימים הפעילים…
כאן תמצאו קישורים מועילים
תבלו
-
היי,
מצטרפת לשאלה.. מה ניתן לעשות אז בברצלונה אם הדברים סגורים ב31.12 וב1.1 ? יש אפשרויות אחרות ? או שלקחת בחשבון מראש שביומיים האלה אין מה לעשות וצריך לבלות אותם במלון ובשיטוט סתמי..?
תודה רבה
-
קודם כל, ב31 רוב האתרים פתוחים , חלקם אמנם רק עד 14:00.
שנית, יש אפילו אטרקצית שפתוחות ב31: כמו casa batlo, האקווריום, הסגרדה פמיליה.
כך שכן אפשר לשלב שוטטות בסמטאות וברחובות עם כניסה לאתרים. בטוחה שבחיפוש מעמיק ניתן למצוא עוד דברים.
-
תיקוןיש אפילו אטרקצית שפתוחות ב31-היה צריך להיות אטרקציות שפתוחות ב 1 בינואר-.
-
לי, מכל המקומות שהעלית, רק בברצלונה יש מה לעשות ככל כך הרבה זמן. דרך אגב, בוקרשט היא אורתודוכסית והכריסמס בה הוא רק בינואר. אני נוסעת מה-15 לדצמבר ועד 2 ינואר אבל אני עושה, לפי הסדר, פראג, ברטיסלבה, וינה ובודפשט. אני רוצה לחוות שוקי חג מולד, כריסמס וסילבסטר. אם בכל זאת אתם מתעקשים על מקום אחד אז הייתי דווקא ממליצה לכם לעשות שינוי מחשבתי וללכת על ברלין (הייתי שם בשנה שעברה או על פריס (הייתי שם לפני שנתיים). אלו 2 מקומות גדולים, תוססים ויש שם הרבה מאוד מה לעשות, מעבר לארמונות והסטוריה).
-
שלום ליאל_אורי !
- ברשותך אתקן את הנאמר לגבי בוקרשט .
- ברומניה נחגג הכריסמס בתאריך 25 לדצמבר, המציין את הולדתו של ישוע . כך שכל החגיגה בדצמבר ולא כפי שכתבת .
- רק הנוצרים ממוצא סלבי חוגגים את הכריסמס בתאריך 7 לינואר, המציין את יום טבילתו של ישוע .
- הרבה נוצרים ממוצא סלבי ממלאים את מלונות עמק הפראחובה בשביעי לינואר .