כייסים - רומא...
-
רבקה mia cara, האם אחרי תגובתו הענייניתשל אינטרמצו (לי אגב ידוע הסיפור מנקודת מבט קצת אחרת), תרצי לומר לי משהו?
אולי בכל זאת לפני השבת?
-
אניגמתיאת מפרנסת את כינוייך בכבוד רב!!!
לכן,
סליחה
רבקה -
ערנות חיובית, הנאות ובלי דאגותרוית,
זה עדיף מאשר הבן שלך ירצה את הגוצ'י של אניגמה.
בכלל, לדעתי, אניגמה תשמח לרענן את האיטלקית שלה ולשתות מקיאטו תוך כדי פקיחת עין על הילדים שלך... היא נראית לי מלווה מתאימה לטיול כזה.. עלות הצטרפותה שווה לך את מחיר השקט הנפשי.. אלא אם היא תחפש סיילים לקראת הכריסמס..
אניגמה - מה דעתך על ההצעה? הייתי שמח להצטרף כמלווה לרומא אבל אני ב"כוננות" תחילת חודש שמיני...
רוית, בנוגע למצלמות של הילדים, קטונתי מלייעץ... אם זה הכיף שלהם, אז זה שווה את זה (אולי מצלמה אחת רק?).. מה שכן, מומלץ לשמור היטב (אולי במזוודה) על כרטיסי זכרון מלאים ולא להשאיר צמוד לנרתיק המצלמה או לתיק.. אם גונבים את המצלמה, שלא יגנבו את הזכרונות והצילומים...
וכמו שכתבה לך אורנה: תהני ותזרמי..
והכי חשוב - רק מחשבות חיוביות וערנות חיובית!!
סופשבוע נעים,
אורן
-
ערנות חיובית, הנאות ובלי דאגותמה פתאום גוצי אנחנו קונים רק בפרדה ולא מחכים לסייל
-
כייסים - רומא...בוקר טוב לכולם! לאן מטיילים השבת???
הייתי בטוחה שההתכתבות שלי נקברה מתחת להררי שרשורים אחרים והופתעתי לגלות שממש לא. לא סתם קראתם לזה עונת המלפפונים... מזל שיונית תחזור בקרוב עם סיפורים!
מודה שאני משתדלת לא להילחץ מרעיון הכייסים, אבל בסתר ליבי זה בכל זאת מלחיץ! אני מדמיינת את עצמי מתקשרת הביתה, עובדת עצות אחרי שכוייסתי... אוי ואבוי! חס וחלילה!!!
מישהו ראה את התוכנית העוקץ?? כמה פשוט לרוקן כספת במלון! יש סיכוי שבאיטליה צפו בתוכנית???
אורן - אניגמה כנראה מעדיפה לחכות בפורום עד שנחזור עם הגוצ'י שלה... ואתה כמו שאמרת - עסוק מידי!
איריס - האם יש אפשרות להימנע מהגעה לטרמיני? כל קווי האוטובוס והרכבות מתנקזים אליה. ביום ההגעה והחזרה לא תהיה ברירה ונראה לי שאולי גם במהלך חלק מימי הטיול.
רבקה - לא הצלחתי לנחש! אולי איזה כרטיס סופר? כרטיס מהספריה? אין לי מושג!
עומר - נראה לי שאתה יכול להיות אחלה מדריך!!
אינטרמצו - יש לי איפשהו תמונות שהבת צילמה של מחירי מזוודות של פרדה מסלפרידג', היא אמרה שאם לא תצלם אף אחד לא יאמין לה...
גיליתי כיסים בתוך המעיל שלי, נראה לי שאולי אנצל אותם! רק שהם יחסית קטנים...
-
כייסים - רומא...בוקר טוב מיץ
גם אני מחפשת כיוון השבת - הבת רוצה רק טיול עירוני, הבן רוצה שלא יהיו שם הרבה אנשים... יש לך רעיון?
הכיסים במעיל מצויינים! אם הם קטנים, לא תיקחי איתך הרבה...
שטויות, באמת תלכי בהרגשה שהכל יהיה בסדר ותיהני!!!
התשובה היא, ששם האמא לא כתוב בדרכון... ואם ענית תשובה נכונה לשאלת הפקיד אז את זו את..
רבקה -
כייסים - רומא...רעיונות... טבריה? ראש פינה? נווה צדק - ת"א? -
כייסים - רומא...אני בסטילס צלם גרוג
-
כייסים - רומא...רוית
האם יש דרך להמנע מהטרמיני? בוודאי. אבל זה בעיקר תלוי היכן המלון שלכם ממוקם. אם באזור וילה בורגזה: רוב האתרים המרכזיים הם בצד השני של העיר, לכן צריך מטרו. ובדרך כלל צריך להחליף מטרו ב... טרמיני.
אם המלון בטרסטברה, אין צורך בכלל להתקרב לטרמיני. לרוב האתרים המרכזיים אפשר ללכת ברגל (רק לחצות את הנהר ואת שם!) אך בטרסטברה יש רק תחנת מטרו אחת, וטרסטברה הוא אזור גדול...
אם המלון בקרבת פיאצה נבונה: ברכותי! המיקום הטוב ביותר... לא צריך מטרו ואפשר ללכת לכול מקום ברגל (כמו שכתבתי כבר הרבה).
בקיצור, רק אם המלון הוא ממש מרוחק מהאתרים המרכזיים צריך מטרו שעובר בטרמיני. וזהו.
-
כייסים - רומא...רוית תודה! היה לנו אחלה טיול בחיפה!
רבקה -
כייסים - רומא...כשטיילתי ברומא לא הרגשתי חשש. נכון שצריכה להיות מודעות לכייסים וכנראה במיוחד לצוענים שחלקם עוסקים במקצוע הזה. המקומות המועדים לכיוס הם מקומות צפופים כמו רכבת ואוטובוס. למשל, הקו שמוביל נוסעים רבים לותיקן ידוע לשמצה. אז, צריך להזהר במיוחד.
אין שום סיבה להגיע לאיזור טרמיני, אלא אם מגיעים ברכבת לרומא, אבל במשך היום ממילא לא נראה לי שיש שם מקום כלשהו לחששות. בלילה זה כנראה פחות נעים.
המרכז ההיסטורי לא גדול, וניתן לטייל בו ברגל לכל מקום. (תלוי כמובן היכן מתמקמים)
לפני הנסיעה האחרונה, תיקנתי מכנסיים אצל תופרת. כשהיא שמעה שאני נוסעת לחו"ל, היא הציעה לי שירות שהיא נותנת לכל הקליינטים, תפירה/חיבור של כיס פנימי במכנסיים להחבאת הארנק. עם זאת, כשהיא שמעה שאני נוסעת לשוויץ, ויתרנו ביחד על הרעיון...