ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איטליה/אירופה לבד

פורום אירופה
    5
    5
    2228
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shani Raz
      Shani Raz נערך לאחרונה על ידי

שלום Smile
      אני ממש אשמח לכמה עצות, אם למישהו יש Smile

אני מתכננת טיול לאירופה לחודש וחצי, חודשיים במרץ, ולהתחיל אותו באיטליה, שאליה אני רוצה להקדיש בערך 3 שבועות..
      מישהו טייל פעם באיטליה לבד? או באירופה, בכלליות?
      זרקו לי הרבה שממש לא כדאי לי לטייל לבד, כי אין את ההרגשה של דרום אמריקה, אוסטרליה וכאלה מבחינת ההתחברות עם אנשים, וזה בעיקר לטייל לבד..
      אבל כמה נורא זה יכול להיות?..

מבחינת איטליה אני ממש רוצה להגיע לקרנבל המסכות, אז חשבתי להתחיל את הטיול שם, בימים האחרונים שלו, ומשם להמשיך לורונה, מילאנו, ומשם להמשיך דרומה [ברכבות כנראה] עד רומא [אלא אם כן למישהו יש המלצות למקומות דרומה יותר.. ]

ואחרי איטליה לקחת כנראה טיסה פנימית לאנגליה, ואז אולי גם נורווגיה/פינלנד/סקוטלנד/אירלנד.. לא ממש החלטתי.. רק על איטליה אני די סגורה..
      מה דעתכם על כזה מסלול?
      ומבחינה כספית, נראה לכם ש25, 30 אלף יספיקו?

סליחה על החפירה Grin
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רבקה.ק.
        רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

איטליה/אירופה לבד
        שני

מזמן לא קראתי כאן הודעה ראשונה של מישהו שכל כך יודע מה הוא/היא רוצה!!!

אני מניחה שאת בחורה צעירה לפני הטיול הגדול. רבים כמוך מטיילים באירופה, הם בד"כ לא ישראלים, ובד"כ אנשים שיש להם יותר כסף מאלה שנוסעים לדרום אמריקה. כך שאני מניחה שאם תשני באכסניות - תפגשי אותם, תתחברי ותתגלגלי הלאה. למה שתתני לאנשים להניא אותך ממה שאת כל כך רוצה?

כדי לענות על השאלות הקונקרטיות שלך, תצטרכי לעזור לנו.
        מה את מתכוונת לראות - מוזיאונים? נופים? רק ערים גדולות או גם כפרים? את בודאי יודעת שנורבגיה והצפון יקרים ביותר כמה זמן את מתכוונת להשאר שם וכו'.

תחפרי קצת בפורום, תקראי סיפורי מטיילים, 1001 טיפים, תחזרי, ונעזור בשמחה.

רבקה
        • שולה
          שולה נערך לאחרונה על ידי

איטליה/אירופה לבד
          לאיזה קרנבל את מתכוונת ? זה בוונציה יהיה בין ה-13 ל-24 בפברואר.
          כך שמרץ לא רלוונטי.

דרומית לרומא כדאי להקדיש מספר ימים לאזור מפרץ אמלפי.

וכמו שרבקה ציינה אכסניות נוער הן מקום טוב לפגוש אנשים.
          • sharon0374
            sharon0374 נערך לאחרונה על ידי

איטליה/אירופה לבד
            שני שלום,

אני יכולה לעזור לך הרבה עם הטיול באיטליה (הייתי שם חודש) ומשם טסתי לברצלונה... אני יכולה לעזור לך גם לגבי לונדון.

בכל מקרה טיול של חודש וחצי (שחודש מתוכו היה באיטליה) שכולל טיסות, בתי מלון/אכסניות, השכרת רכב, חניונים, דלק, אגרות כביש, מתנות, קנסות על דחיית טיסה, אוכל ובקיצררר הכל הכל הכל יצא לי 16000 שקל... (הזוי אבל אפשרי במיוחד אם את נוסעת ברכבות ובתחבורה ציבורית, אנחנו היינו 3 אנשים אז ההוצאות של הרכב התחלקו בינינו וזה היה לנו יותר משתלם...)

לגבי טיול לבד - זה הכל תלוי בך! אני למשל לא טסה אף פעם לבד כי אני גם ביישנית וגם מפחדת אבל אם את לא - אז לכי על זה!
            אנשים מכירים בכל מקום ותמיד!
            וכמו שכבר אמרו לפני בשביל להכיר אנשים צעירים - ובשביל לחסוך בעלויות עדיף לך לשהות באכסניות של Backpackers
            את יכולה להזמין למשל דרך האתר הזה:
            http://reservations.bookhostels.com/backpackeurope.com/
            (אני השתמשתי בו כמה פעמים, גם הזמנתי דרכו וגם לקחתי כתובות וטלפונים למקומות שלא עשינו בהם הזמנות)

לגבי ורונה ומילאנו - יום אחד לכל עיר מספיק בהחלט, אז יש לך עוד הרבה מקומות וימים בשביל לארגן טיול...Smile

בכל מקרה - אם את רוצה עזרה מעמיקה יותר תשלחי לי מייל אני אענה לך בפירוט (לא שלא חפרתי עכשיו מספיק...)

• mw5
              mw5 נערך לאחרונה על ידי

איטליה/אירופה לבד
              היי אני גם מתכננת טיול לאירופה בינואר-פברואר- איטליה, צרפת, ספרד.. כרגע לבד וגם חוששת. אם את מעוניינת , תהיי בקשר.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון