פראג וסביבתה
-
היי, נוסעת מחר לפראג בפעם השנייה עם אמא שלי. את רוב הדברים הרגילים כבר עשינו...מחפשת המלצות על דברים לא שגרתיים שאפשר לעשות תחת שתי מגבלות: חורף ומאוד מאוד קר +אני עם אמא שלי (ככה שחיי לילה סוערים פחות באים בחשבון..). מתוכננות לעשות יום אחד בדרזדן, אבל בשאר הימים בפראג אין לי מושג .. אין בעיה גם עם לשכור מכונית. השאלה לאן. תודה רבה רבה!!
-
אתן יכולות לנסוע לעיירת המרפא והנופש, “קרלו ויוארי”. עיירה ציורית ויפה מאוד. עד כמה שזכור לי שעה נסיעה מפראג.
אם אתן לוקחות העברות, כמובן שיש נציגים שיעניינו אתכן בטיולים.
דרזדן יפה מאוד. תהנו לכן.
-
גם אני נוסעת לפראג מס ימים אחרייך ל5 ימים. אני ממליצה לנסוע לדרזדן ללון בה לילה אחד במיוחד שזו תקופת הכריסמס עם כל האורות הקישוטים והשווקים. אני יודעת שהרוב נוסעים בבוקר וחוזרים בלילה . לא ממליצה . הלוך ושוב כ5 שעות ויש מה לראות.לגבי קרלוביוארי לא ממליצה בתקופה זו. מדובר בנסיעה של שעתיים לכל כיוון. העיירה חמודה אבל אין מה לראות בה יוצר מדי. ישנה עיירה יפה קרוב לפראג בערך שלשת רבעי השעה קוטנה הורה שווה לנסוע. לגבי פראג היופי והכייף שלה הוא בשיטוט ברחובות.כל האטרקציות מצויינות באתר ומסופר עליהן המון. משהו יצא דופן?? לא שמעתי ולא ראיתי ולי זו הפעם החמישית בפראג.
-
אולי יעניין אותך להתנסות במנהרת רוח.
כמובן שאיני בטוח שאמא שלך תרצה להצטרף אבל אולי תסכים להתלוות.
תענוג לא זול אבל מעניין …
לנו לצערי לא יצא להתנסות בביקור האחרון.
אופציה נוספת לבילוי קצת שונה – לחובבי הז׳אנר – חדרי בריחה. יש המון כאלה בעיר ותוכלי למצוא אותם בקלות למשל ב tripadvisor