פארק אלגונקין
-
היי לכולם!
בהמשך לשרשור שכתבתי על ניו אינגלנד, אשמח אם מישהו יוכל לספר לי על פארק אלגונקין שבאונטאריו.
מה הולך חוץ בעצם, איזה מסלולים יש שם. ואם הייתם שם ויש לכם תמונות, אשמח:)
תודה רבה,
ליאת.
-
הייתי שם בסוף ספטמבר לפני שנתיים. לפי “אתרי השלכת” הגענו בדיוק בשיא הצבעים המהממים.
נכנסנו מהצד המזרחי. בכניסה לפארק יש מרכז מבקרים קטן, שם משלמים ומקבלים אישור חניה לרכב (עד כמה שזכור לי, מי שרק רוצה לעבור בכביש דרך הפארק לא צריך לשלם). אפשר לקבל מפה עם מסלולי הליכה, ולבחור מה שמתאים.
בהמשך הדרך יש מרכז מבקרים גדול שיש בו גם בית קפה, ומרפסת נוף נהדרת.
עצרנו בכמה מקומות בדרך כדי ללכת במסלולים: יש מגרשי חניה קטנים שמהם יוצאים שבילים מסומנים היטב. בחלק מהמקומות השבילים מטופחים ומסודרים כדי להקל על ההליכה. אזורים שמתאימים למתקשים בהליכה מסודרים עם שבילי דק.האזור מקסים ובסתיו הוא פשוט מהמם.
נעה
-
משמח לשמוע שאכן המקום מקסים כמו ששמעתי

יש לי כמה שאלות:
- כמה זמן היית ממליצה להקדיש לפארק?
- האם שטתם בקאנו?
- האם ראיתם חיות? (איילי קורא, דובים..)
- באיזה חודש את ממליצה להגיע לשם?
- האם יש לך תמונות?

תודה רבה!!
ואשמח לעוד המלצות ממי שהיה שם

-
אנחנו היינו קצרים בזמן אז היינו יום אחד שלם – ישנו ערב קוד קרוב לכניסה המזרחית, ולחמרת לא רחוק מאד (שעה נסיעה) מהיציאה המערבית.
תלוי כמה רוצים ללכת במסלולים השונים וכמה זמן יש. יום-יומיים אמורים להספיק להנאה ענקית. אפשר גם לגור שם שנה
לדעתי, אם רוצים לטייל ברגל בכמה מסלולים, וגם לשוט בקאנו, יומיים יכולים להספיק.הייתי רק בשיא תקופת השלכת. אני ממש לא מומחית. יכולה רק להגיד מהנסיון הפרטי המוגבל שלי שזאת הייתה תקופה נהדרת, חוויית צבעי השלכת במיטבה.
ראינו איילים, לא דובים.
נעה