ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה עם airberlin

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    1245
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alonmore28
      alonmore28 נערך לאחרונה על ידי

היי

האם מישהו טס בעבר עם איר ברלין? איך הם?

כרגע יש להם את ההצעה הטובה ביותר לתאריכים שאני מחפש לטיסה לסן פרנסיסקו הלוך חזור.

בהלוך יש קונקשן חזר (של כשעה) בברלין, ובחזור יש קונקשן ארוך של כ- 12 שעות שיאפשר לי גם לצאת להסתובב בברלין (אידאלי מבחינתי).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טסתי עם Air Berlin לברלין עצמה.  הטיסה היתה נוחה והשירות בסדר גמור.  לא היו כל בעיות, כמו איחורים גדולים או בעיות אחרות.

מה שכן, הטיסה היתה ללא הגשת אוכל וגם לא היתה כל מערכת בידור.

אין לי מושג מה השירות הניתן בטיסות הארוכות שלהם.  אני מניח שהוא שירות מלא, כולל אוכל ובידור, אבל שווה לודא זאת.

איר ברלין נוחתת בשדה התעופה Tegel בברלין.  זה שדה קטן וקרוב למרכז העיר.  מצד אחד זה נוח לנסיעה לביקור בעיר.  מצד שני, מהרושם שקיבלתי הוא לא מתאים לשהות ארוכה (קונקשיין ארוך), כשדה קטן.

אגב, אין בשדה שרוולים.  נוסעים עם אוטובוס מחניית המטוס לטרמינל וחזרה.  קחו זאת בחשבון ןבדקו את מזג האויר בברלין בזמני הנחיתה שלכם בעיר.

• alonmore28

אכן שמתי לב שמדובר בכרבע שעה בתחבורה ציבורית למרכז ברלין.

אני תוהה לגבי הקונקשן

קונקשן של כשעה, שאחריו עובר לטיסה של אירברלין לסן פרנסיסקו, האם זה זמן סביר?

מצד אחד השדה קטן כמו שאתה אומר, מצד שני אין שרוולים.

אני מאמין שהאופציה לא הייתה קיימת אם זה לא היה זמן סביר, שכן שתי הטיסות של אותה חברה.

ובקונקשן חזור, זה בסדר גמור. יש לנו כעשר שעות (נוחתים מוקדם בבוקר וממריאים לארץ שוב מאוחר בלילה) וזה נותן את כל היום לטייל בעיר. שזה מעולה.

• KH30
            KH30 נערך לאחרונה על ידי

אכן השדה קטן, אכן האחריות על חברת התעופה לקישור לטיסת ההמשך. אבל שעה זה מעט מאוד זמן ויכול מאוד להיות שלא תספיקו להגיע אם הטיסה תצא באיחור, מה שבדר”כ לא קורה, קחו בחשבון שאחריות חברת התעופה לדאוג לכם במקרה של עיכוב וכו’, תחברו כסאות קרוב לכניסת המטוס כדי שתוכלו לצאת ראשונים (באוטובוס הראשון לטרמינל). תדאגו מראש (לפני ההמראה מישראל) לוודא מהו השער והטרמינל שאתם ממריאים ממנו לארה”ב בכדי לחסוך בזמן.

בנוגע לחזור- זה נשמע מגניב וכייף אבל בוודאות אתם תהיו הרוגים מעייפות מהטיסה ובעיקר מהבדלי השעות בין ארה”ב לאירופה כך שאתם תהיו ממש ממש מותשים ויש לקחת זאת בחשבון (אפילו ברמת תכנון שינה יום לפני הטיסה כדי לעזור לך להירדם בחזור מארה”ב) אחרת זה סיוט. בנוסף, אם החזרה היא בחורף זה בטח לא אידיאלי ואם כן אז  לא הייתי בונה על טיולים בחוץ ובעיקר מתלבש בהתאם.

הנסיעה באוטובוס מטגל לאלכסנדרפלאץ היא כ 15-20 דקות ועולה כ 3 יורו לאדם כל חמש דקות בערך יש אוטובוס, תשלום לנהג ישירות והוא עוצר בדיוק כניסה למתחם, מרחק דקה מפריימארק וכו’.

בחזור התחנה מעבר לכביש, מול התחנה בה ירדתם,  ליד בית הקפה.  

• KH30
              KH30 נערך לאחרונה על ידי

החל מחודש מרס 2017 מוסיפה חברת אייר ברלין טיסה יומית שנייה מת"א

שים לב שבקרוב (מרץ 2017) יהיו עד טיסות בקו ולכן יכול להיות שיהיה  קונקשיין יותר טוב.

ראה כתבה מהיום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4891044,00.html

• alonmore28

תודה רבה על הכל! ממש עזרת.

הטיסות הן בקיץ הקרוב. והביקור בברלין ייצא בספטמבר אז אני מאמין שהמזג אוויר יהיה בסדר.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון