דלתות וחלונות
-
דלתות חלונות וגלגלים
-
"כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב..."שלום לכולם,
ג'מוס תודה על המחווה הקטנה
אני עדיין מרוקן נפשית מהאשכול של בלונדי סובב עולם וקצת קשה לי לעשות את הסוויץ'..
בכל מקרה, אני רוצה להקדיש לכל השמות שמופיעים כאן באשכול ולאלה שיצטרפו מן הסתם בקרוב את השורה הבאה: "כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב..."
אני חושב שלא צריך להוסיף כרגע למה שכתבתי וכל אחת ואחד יקחו את זה לאן שירצו ויפרשו איך שירצו...
מבטיח לחפש תמונות של דלתות וחלונות..
אורן -
"כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב..."אז אחרי שהיא כבר "הציצה" לפורום אירופה נוכל לשיר את השיר הזה ליונית ששבה היום מגרמניה.
ואחת אחרונה מפראג.טריקו - אני יודע שאני פראייר.היה כאן "חלון הזדמנויות" שלא נוצל...
הג'מוס
-
דלתות וחלונות
-
דלתות וחלונותהיי בוסית - את כאן?
תזכירי לי לכוון לך את השעון במצלמה
בהזדמנות הקרובה.....
לילה טוב
הג'מוס
ושלא תגידו שאין כאן חלונות....
-
דלתות חלונות וגלגליםאיזה אוסף יפה.
עומר, מזל שלא ניסיתי את כוחי בחידה. התמונות מאוד יפות. החלון הוא באמת אלמנט מאוד יפה לפעמים כחלק ממכלול (קיר) וגם כדגם שחוזר על עצמו.
אני מנצלת את ההזדמנות לומר לך שראיתי את התגובה שלך באשכול "הגיבורים". תודה לך ותודה לרבקה שהעלתה את הנושא ושלימדה אותי משהו על האסקימואים.
-
דלתות וחלונותג'מוס,
חבל לך על הזמן.איך הזכרתה לי את הנגני התזמורת בפראג.שעה עמדנו ולא ידענו מה יהיה עד שהם נעמדו בחלונות והתחילו לנגן.תודה שקצת מצחיק
חלון ויטראז' וחלונות החסרים
-
דלתות חלונות וגלגלים
-
חלון אל הנהראמה, עכשיו, כששתינו "התערבבנו" כאן ביחד, נזכרתי ששכחתי לומר לך שהופתעתי מחלון בית הכנסת המעניין בשטרסבורג. לא ראיתי אותו. אני יודעת מהרגע שעזבנו את העיר, שלא ראיתי אותה מספיק טוב ויש סיבות רבות לחזור אליה.
מזל טוב לרגל העלאת התמונות. חשבתי שכבר ראיתי תמונות שפרסמת
את התמונות הבאות אני חייבת להעלות לחוד ולא בזוגות, מסיבות מובנות.
האנדרטה הזאת נמצאת בצ'ופצ'יק של האי הגדול בפריז (איל דה לה סיטה). יורדים במדרגות עד לקו המים, רוצים לגשת לראות את הנהר היפה ונתקלים בסבכת הברזל הזאת, שגורמת לתחושת מחנק.
-
חלון שהוא כמו צמצם של מצלמה
-
דלתות חלונות וגלגלים
טוב,
משהו לחימום מוורונה: המרפסת של יוליה וחלון עם המון פרחים.
בכל זאת, מגיע פרחים למי שערות וערים בשעות הללו..
אורן
-
דלתות וחלונותעוד זוג חלונות.
התלבטתי האם לעלות חלונות עצובים?
-
דלתות וחלונותזיוה,
למלכות מגיע תמונות מארמונות, גם אם הם רחוקים יותר מירדן
אז זה בשבילך, מארמון פנה שבסינטרה ליד ליסבון
אורן
-
"כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב..."מאחל לכולכם להסתכל בחלון הזה במהרה...
(הלכתי לישון מוקדם - צריך לקום ב 5.30 לראות את הכוכבים מהוליווד-לייקרס משחקים הופ נגד השמשות מפיניקס(נאש קונטרול).
לילה טוב
הג'מוס
-
"כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב..."
אוי, כמה שאתה צודק..
כל כך קרוב, אבל כרגע, נראה לי כל כך רחוק..
אורן -
דלתות וחלונותאמה, גם איתך אני מתקשרת היום (לא רק עם רבקה). אני מתכוונת לחלונות העצובים.
וגם עם אורן אני מתקשרת. בדיוק אתמול נכנסתי לאתר הטיול שלך, סתם ככה בא לי פתאום, וראיתי את המרפסת בורונה.
החלונות הבאים הם מהטירה בויאנדן, לוקסמבורג.
אני מאוד אוהבת לצלם חלונות מבפנים, מתוך הבניין. יש לי עוד, אבל צריך לבחור.
-
דלתות וחלונותהיי היי גם לך,
כן, אני כאן מידיי פעם .... בודקת שהכל בסדר....
ושאתה יודע מתי לחתום ויכוחים (למרות שלא כ"כ ממלאים אחר הוראותייך
)
תרמתי את תרומתי הצנועה. אנסה לתרום יותר מחר.
אני צריכה לסרוק את התמונות, וכרגע כולם ישנים ...
הבטחות ... הבטחות ...
עכשיו אתה צריך לדאוג שתהיה לי אדנית כזו לחלון שלי (התחנפות או לא התחנפות)
ליל מנוחה,
עפרה
-
דלתות וחלונותאורן, ארמון סינטרה כל כך יפה...
ואני כל כך לא מלכותית... (ראית אותי במפגש? אני ראיתי אותך כי אי-אפשר היה שלא לראות. בפורום אתה אומר שירה, ובמציאות אתה כולך כריזמה).
אם בארמונות עסקינן, אני תורמת חלון של אחד מארמונות המדבר בממלכה ההאשמית.
-
לאמה
אמה, אהלן.
נפגשנו היום כבר בפורום אירופה ושאלת אותי לגבי ההריון.. אני מעדיף להשיב לך כאן במשפוחה ולא באירופה העניינית יותר
אז קודם כל, תודה על ההתעניינות! אלה בסדר, חזרה להתרוצץ כאילו היא לא בהריון ולסבול מצירים ועייפות וכאבים כמו שמרגישים בחודש שמיני. נכנסנו לשמיני, סוחבים ומקטרים.. אלה סוחבת, אני מקטר, אלה גדלה, אני משמין
אורן
-
עפרה, בוקר טובעפרה,
מה קורה? רק לאירועים את מגיעה? מה נהיינו חברי מרכז מפלגה? פעם היית באה לבקר, לשבת איתנו, לדבר והיום, מגיעה רק לימי הולדת...
לא בסדר, באמת.. ועוד מעסיקה עוזר בכיר..
קשה בלעדייך, אל תעלמי לנו כך. מה צריך כדי להשאיר אותך? אדן חלון? אדנית על אדן החלון?
רק תגידי...
זה בשבילך, בשליפה.
Please Don't go
שמת לב לשליטה בשתי השפות??
אורן