ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברצלונה - אב ובן - חבילת כדורגל

פורום טיולי משפחות
    9
    24
    4163
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • keves160
      keves160 נערך לאחרונה על ידי

אבל מה זה משנה אם אנשים אחרים נוסעים רק בשביל משחק או לא, והאם זה מוגדר “טיול בר מצווה” או “טיול NBA” – זו חופשה שלך ושלו, תעשה מה שאתה רוצה ומתאים לכם. אתם לא צריכים אישור ממישהו אחר או ללכת אחרי ההמון.

אני פעם קפצתי מממדינה כלשהי למדינה אחרת לארבעה ימים, שמהם יום שלם של נסיעה איומה ומפחידה הלוך ויום שלם של נסיעה עם תאונת דרכים קלה בחזור, כולל מעבר במחסומים שבהם איימו עלינו בקלצ’ניקוב, רק כדי להיות יומיים באתר שנדלקתי עליו מתמונות שראיתי בכתבה ישנה. זה אולי לא חכם, או לא משתלם או כל מיני דברים אחרים שאנשים אולי יגידו בעניין, אבל זה לגמרי היה שווה את זה, והיה אחד מההיילייטים של המסע כולו (שנמתח על פני כמה חודשים).

מתאים לך, לך על זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

המטרה של השאלה הייתה ללמוד מנסיון של אחרים. גם לי יש את הספקות כמו שהוזכרו – טיול קתר, ג’טלג, רוצים להספיק עוד משהו, מחיר וכו’. לכן אני בכלל לא בטוח שמתאים לי. מה גם שכמו שציינתי במקרה שלי יש עוד מספיק שנים עד אז.

אבל הנה קיבלתי תשובה של מישהו שעשה את זה, וזה בהחלט מעודד.

ולאבי (פותח השרשור) – סליחה שהשתלטתי לך על השרשור. נראה לי שהטיול שלכם היה נהדר!

• atal
          atal נערך לאחרונה על ידי

אין בעיה, סוגיית ניצול הזמן בחופשה קצרה היא חשובה ותמיד נחמד ומועיל לשמוע מנסיונם של אחרים. מה שתמיד מנחה אותי הוא מיקסום הזמן והפעם בחבילה שרכשתי הטיסות היו נוחות: בוקר, הלוך וצהריים, חזור – השאיר לי 3.5 ימים נטו לטיול + 2 משחקים.

הדבר היחידי ש”העיק” עלי היא העברה משדה התעופה לעיר, במהלך הנסיעה איש חברת הנסיעות “מכר טיולים” מחוץ לברצלונה (קצת “מצחיק” למי שבא לחופשה קצרה) ההמתנה בשדה לכל הנוסעים והסיבוב הארוך בין המלונות.

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

למתכננים להבא: במקרה של ברצלונה יש שלל אמצעי תחבורה ציבורית מהשדה לעיר, חלקם בעלות של כ-5 יורו מקסימום. אז קל מאוד פשוט לעלות לרכבת/מטרו/אוטובוס עצמאית.

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון