נופש בארה"ב - מה כדאי? המלצות?
-
לשמחתי, קיבלתי סכום כסף המאפשר לי לצאת לנופש וברשותי שבועיים ימי לשם כך. אני מעוניין באזור יוני או אוגוסט.
על אילו אתרי נופש הייתם ממליצים בארה"ב?
עלה בדעתי הווואי. אבל איפה בדיוק?
קצת מידע עלי ומה שאני מחפש:
נופש, לא אנגד לרביצה על חוף, אוכל טוב, קוקטליים וכו'. אני מניח שהבנתם את הראש. לא בא לי הפעם לטייל ראיתי מספיק.
כל המלצה תתקבל בברכה.
אורן. -
נופש בארה"ב - מה כדאי? המלצות?בקיץ לא ממליצה על הקריביים. זו העונה הגשומה ועונת הסופות. בהחלט ממליצה בחום על הוואי. יש בה הכל, מהנופש החלומי ועד טיולים, טבע מדהים, תרבות מיוחדת והעיקר אווירת שלווה. אלוהה אמיתית. מזג האוויר בה נפלא כל השנה. אפשר בקלות לבחור 2-3 איים ולבלות שבועיים קסומים.
אתה מוזמן לקרוא את כתבותי ולהתרשם.
-
תודה -
מהי עלות משוערת לשבוע נופש שכזה + טיסות? -
? -
נופש בארה"ב - מה כדאי? המלצות?הוואי בהחלט מתאימה לרצונות שלך אם אתה מוכן לשלם את מחיר הטיסה הגבוה רק בשביל זה. -
נופש בארה"ב - מה כדאי? המלצות?הייתי ממליץ על קלאב מד או מלון יוקרה אחר בקנקון (או בפלאיה דל קרמן) במקסיקו ביוני - זה אמנם תקופת ההוריקנים אבל זה ההתחלה שלה והסיכון פה הוא די נמוך.
הוואי היא יותר רלוונטית לטיול ונופים משולבים עם חופים וים אבל החופים המדהימים מהסרטים עם החול הלבן והקוקטיילים על החוף זה בקאריביים ובבהמאס - לא בהוואי.
-
הנה מקום לדוגמהhttp://www.posadamargherita.com/index.php?lang=en
באנו לשם לארוחת צהריים ונשארנו יום שלם. זה מלון עם 8 חדרים ומסעדה איטלקית מעולה עם חוף מדהים. הבטחתי לעצמי שבוע במקום כזה יום אחד ...
-
שם כבר הייתי