ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בת מצווה לאורלנדו

פורום צפון אמריקה
    5
    5
    1055
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avi_ei
      avi_ei נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו מנסים להתחיל ולתכנן טיול בת מצווה לחודש 04/2018 לאורלנדו.

הכוונה לא להתפרע בעלויות הטיול, לצמצם ככל האפשר מבלי לפגוע בהנאה.

הטיול ככל הנראה ייערך לא יותר משבועיים כאשר נשקלת האפשרות להישאר בניו-יורק מספר ימים 4-5 בכיוון ההלוך או החזור.

אני אתחיל במספר שאלות התחלתיות:

• מתי אפשר כבר להזמין טיסות לחודש 04/2018 ?
      • האם עצירה בניו-יורק ל-4-5 ימים ניתנת לביצוע במסגרת טיסות קונקשין לאורלנדו ? (נראה לי שלא)
      • הבנתי כי יותר ממומלץ לטוס בטיסת לילה ע”מ שהטיסה תעבור קל יותר, הג’ט-לג יתקצר והעייפות בנחיתה כולל בזבוז יום יהיה מינמאלי, אם כך מתי מומלץ להמריא מהארץ ומתי מומלץ להמריא בטיסת הקונקשיין לארה”ב ?
      • מהם האתרים המומלצים לחיפוש והזמנת טיסות ליעדים אלה ?
      • האם מומלץ ללכת על דילים המשלבים טיסות / מלונות / כניסות לאתרים ?
      • מה אמור להיות סדר הגודל של מחיר טיול כזה, שבועיים עם טיסות המשך, שהייה באורלנדו כשבוע עם כניסה לכ-4 פארקים, 4-5 ימים בניו-יורק ?
      • רוב הסיכויים שלא נשכיר רכב ולכן נראה כי שהייה במלונות בתחום הפארקים של אורלנדו ראלית יותר ומועדפת.

בהמשך להמלצות ולתשובות נמשיך בתכנון ובייעוץ כאם עם הגולשים.

תודה לכל המסייעים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ari0252
        ari0252 נערך לאחרונה על ידי

שבת שלום,

• מתי אפשר כבר להזמין טיסות לחודש 04/2018 ? חצי שנה מראש נראה לי סביר.תוכלו להזמין גם שנה מראש או יותר אבל לא יהיה לכם כל המידע על הטיסות שיוצעו.
        • האם עצירה בניו-יורק ל-4-5 ימים ניתנת לביצוע במסגרת טיסות קונקשין לאורלנדו ? (נראה לי שלא) כן
        • הבנתי כי יותר ממומלץ לטוס בטיסת לילה ע”מ שהטיסה תעבור קל יותר, הג’ט-לג יתקצר והעייפות בנחיתה כולל בזבוז יום יהיה מינמאלי, אם כך מתי מומלץ להמריא מהארץ ומתי מומלץ להמריא בטיסת הקונקשיין לארה”ב ? כן.עדיפה טיסת לילה מהארץ.
        • מהם האתרים המומלצים לחיפוש והזמנת טיסות ליעדים אלה ? יש רבים מאד.למשל טרווליסט בישראל ,קייאק העולמי ועוד ועוד
        • האם מומלץ ללכת על דילים המשלבים טיסות / מלונות / כניסות לאתרים ? אני לא רואה בזה יתרון .בדרך כלל אני משיג כל דבר לחוד ויתר בזול. מישהו שמרכיב לך את הדילים מרוויח משהו על מרכיבי הדילים.
        • מה אמור להיות סדר הגודל של מחיר טיול כזה, שבועיים עם טיסות המשך, שהייה באורלנדו כשבוע עם כניסה לכ-4 פארקים, 4-5 ימים בניו-יורק ?לא מדעי ולא מדויק ואולי יחלקו עליי .לא כתבת במפורש כמה אנשים ,אבל הייתי מהמר על 35-40 אלף ₪ ל3 אנשים. ניו יורק לא זולה וגם הפארקים באורלנדו.כמובן שקניות ייקרו את הטיול.
        • רוב הסיכויים שלא נשכיר רכב ולכן נראה כי שהייה במלונות בתחום הפארקים של אורלנדו ראלית יותר ומועדפת.בסדר. אפשר גם מחוץ לפארקים ולהתנייד בשאטלים של המלונות. ואגב השכרת רכב בפלורידה זולה יחסית.
        • may east
          may east נערך לאחרונה על ידי

עלויות.

אפשר לחשב די בקירוב – לפחות את העלויות ה “קבועות”.

טיסות כ – 1000$ לאדם. מדובר אני מניח שבפסח, אז טיסות ישירות בטח יהיו יותר יקרות.

טיסות פנים – כ 100-150$ לאדם

כניסות לפארקים – כ 100$ לאדם ליום! רכישת 4 ימים תהיה קצת יותר זולה. אפשר בקלות לראות את העלויות באתר דיסני.

ניו יורק – מלון יהי בסביבות 200-300$ ללילה

רכב באורלנדו – צריך לבדוק.. לא זוכר מחירים

מעבר לזה, צריך לחשב עלויות ממוצעות של אוכל ליום, ושופינג (שזה הבור הגדול Smile  )

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אז נכון שטיסות לילה קלות יותר, אבל הן גם מתומחרות בהתאם.

אם למשל תחליטו להשאיר את ניו יורק לטיול הבא, ולהתמקד בטיול הזה בפלורידה בלבד, או אולי שילוב עם הרי הסמוקי, אז אפשר להזמין טיסות למיאמי דרך אירופה במחירים זולים הרבה יותר מאשר טיסות דרך ניו יורק.

במסגרת טיול כזה תוכלו לנסוע לאיי הקיז, לבקר בשמורת האברגליידס, בפארקים של אורלנדו ובעוד מקומות בפלורידה או כאמור בהרי הסמוקי.

עניין נוסף – אפשר להשיג עלות זולה יותר אם למשל תחליטו להתמקד בפארקים של דיסני בלבד, ולוותר על יוניברסל. ברכישה של כרטיסים רב יומיים, המחיר של ימים 4 ו5 הם ממש זניחים כבר. אפשר לבלות בכיף גם 5 ימים בפארקים של דיסני (יש 5 כאלה ועוד 2 פארקי מיים מושקעים) וכך לחסוך מאוד בעלות.

דרך נוספת לחסוך בעלות זה במקום מלון לקחת דירה משפחתית שתאפשר לכם גם לוותר על מסעדות פה ושם לטובת בישול עצמי או אוכל מוכן מהסופר.

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מה ההרכב?

אם מדובר על פסח ותזמינו הרבה זמן מראש, אז אני מעריך שאפשר יהיה לסגור על 900-1100 דולר לטיסות לא ישירות (כולל טיסת הפנים). אם תתעוררו מאוחר ותתעקשו על טיסות ישירות המחיר יכול גם לעבור את ה-1500 לאדם.

לטעמי הדרך הכי פשוטה להוזיל את הטיול היא להתמקד באורלנדו עם טעימה מפלורידה.

מבנה המחירים באורלדנו הוא כזה שהימים הראשונים בפארקים מאד יקרים, אבל אחרי זה הם צוללים. בדיסני למשל היום הראשון עולה יותר מ-100 דולר, אבל השישי רק 10 דולר.

מקובל לאמר שבאורלדו “עושים” יומיים פארק מתישים ואז יום מנוחה. אבל אפשר לעשות הרבה ימי פארקים ברצף, אבל בעצימות נמוכה. לא להגיע לפארק לפני הפתיחה וללכת אחרי הסגירה, אלא להגיע בצהריים אחרי שבילינו קצת בבריכה או אכלנו ארוחת בוקר טובה, ולמחרת לצאת אחר הצהריים ולהספיק להופעה, מסעדה או כל דבר אחר.

אז למשל אפשר לקנות כרטיסים לשבוע (ואפילו יותר) של דיסני. יש 4 פארקים, וכעקרון לעשות כל פארק ביומיים.

העלות הבסיסית באורלדנו (לינה, אוטו, דלק, חנייה, אוכל) היא סביבות 300 דולר ליום למפשחה של 4-5 נפשות.

אפשר לבחור בשבוע דיסני, או בשבוע של יוניברסל סי וורלד ובוש גרדנס (אבל לא לשלב כי זה ייקר).

בשאר הזמן אפשר טיול קצר בפלורידה כולל מיאמי שלשם מן הסתם תהיה הטיסה.

הורדת ניו יורק חוסכת גם 100 דולר לאדם לטיסת הפנים, וגם את השהות היקרה יחסית בניו יורק.

בכל מקרה, אם אתם רוצים עזרה טובה יותר צריך להבין יותר לעומק מי אתם. בראש וראשונה מה ההרכב (הורה וילדה? משפחה עם 5 ילדים? באיזה גילאים?) ומה רוצים/אוהבים.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון