השכרת רכב בניו יורק
-
הי
אני שוכר רכב ב אוויס
האם יותר זול לשכור רכב מהארץ ?
או עדיף לשכור בנמל התעופה.
האם ישנה אופצי לעשות upgrade
ללא תוספת תשלום ?
תודה
אורן -
השכרת רכב בניו יורקאני שכרתי 3 פעמים בארצות הברית מאוויס. ההמלצה הרווחת היא להזמין מראש מהארץ.
כאן אתה מקבל גם מחיר זול יותר על פי רוב וכן את כל הכיסויים הביטוחיים להם אתה נדרש. אין התניות בשפה שהיא לא שפת האם שלנו ויש לך מוקד תמיכה והזמנות בעברית.
עצתי...הצטרף לאוויס פריפרד. זהו כרטיס החבר שלהם. ניתן להצטרף טלפונית בעת ביצוע ההזמנה ולקבל 5% הנחה וכן שדרוג מקומי באם יש להם אפשרות לשדרג, ללא תוספת מחיר.
אני הייתי מאד מרוצה. קח בחשבון, שיש חברות זולות יותר. בשנים האחרונות צויינה לא פעם אלמו מנתניה כזולה ואמינה וכך גם הזמנות באמצעות ממסי לבעלי כרטיס חבר.
יחד עם זאת, ההשכרות שבוצעו על ידי בוצעו באזורים שבהם אין פריסה לאלמו למשל ולכן, הזמנתי אוויס ואחזור על זה גם הקיץ. -
השכרת רכב בניו יורקב 99 אחוז מהמקרים יוצא זול בהרבה לשכור מהארץ. בשכירה בארה"ב (ובכלל בעולם) צריך לקחת ביטוחים העולים כ 30 דולר ליום בנוסף למחיר היומי או השבועי המתפרסם באינטרנט. המחיר שאתה מקבל בארץ כולל הכל. -
השכרת רכב בניו יורקהי !!! היכנס לאתר של חברת השכרת הרכב http://www.nationalcar.com/
שם תקבל את המחיר של השכרת הרכב, כולל כל הביטוחים החשובים. תדע לך שבניו יורק ההשכרה קצת יותר יקרה משאר מקומות בארה"ב, לדוגמה ניו 'גרסי.
לפי בדיקותיי, אייוויס קצת יקרה
תהנה ! -
השכרת רכב בניו יורקאכן, שווה להשוות בין החברות השונות. יש הבדלים גדולים. בכל מקרה, כדאי להזמין מהארץ בעסקה הכוללת את כל המיסים והביטוחים.
בנוסף, כדאי להשוות בין השכרה בה לוקחים את הרכב בניוארק (בשדה התעופה) לבין במרכז העיר. אם פרק הזמן ארוך, ההפרש במחיר יכול להיות משמעותי לטובת ניוארק (שבניו ג'רסי).
כדאי להתקשר טלפונית לכל החברות ולבדוק האם מגיעות לכם הנחות שונות בגלל היותכם שייכים לארגון, ועד, בעלי כרטיס אשראי מועדף וכד'.
בארה"ב ההבדלים בין הקלאסים השונים של הרכבים לא משמעותיים, כך שאפגרייד הרבה פחות חשוב ומועיל מהוזלה וחברה עם מחירים אטרקטיביים.
מצורף קישור לחברות רבות להשכרה. -
השכרת רכב בניו יורקאוויס לא מתיימרים להיות זולים אך הם בוודאי יותר זולים מאשר לשכור רכב ישירות בחו"ל כולל ביטוחים.
http://www.carrentaltips.fav.co.il
אתר של טיפים להשכרת רכב בחו"ל