רוקיס הקנדיים
-
עקב ביקוש גדול מאוד ללינה בעיירה פילד ברוקיס הקנדיים , האם סבירה האפשרות של לינה בעיירה גולדן שנמצאת 60 ק”מ מפילד? , (כאשר המרחק מפילד לבאנפ הינו 80 ק”מ ) , האם יש התנסות ללינה בגולדן ? מלון ספציפי מומלץ?
-
הכוונה ללון בגולדן כבסיס לטיולי יום באזור באנף? אם כן, זה לא מתאים. הנסיעה ארוכה ומייגעת.
-
הכוונה כבסיס טיול באזור של פילד : אגם אמרלד ומפלי וואפטה /wapta
-
אני לנתי בגולדן. עיירה קטנה ולא ממש מענינת, אבל מיקומה ממש על הכניסה לרוקיס הקנדיים הופך אותה למקום לינה אפשרי לביקור בפארק יוהו, בעיקר.
אני לנתי ב-
Holiday Inn Express GOLDEN-KICKING HORSE
-
אם אתם מתכוונים לישן בבאנף או בלייק לואיז אזי צרפו גם את הלילה שאתם מתכננים לפילד לכאן. המרחק אינו גדול . 80 ק”מ על כביש מהיר זה בערך 40 דקות נסיעה. לארוז מזודות לוקח יותר זמן.
מעבר לכך שפילד זה חור לא קטן . לישון וזהו. לא לצפות לכלום מעבר ללינה.
רנצי
-
אני שקלתי את גולדן וניראה לי קצת רחוק.
בסוף לנו בלייק לואיז אין. מיקום מנצח.
קרוב מאוד לכל האתרים בשמורת יהו וגם בבאנף.יש לידו מרכז מסחרי גדול קצת מסעדות סופר וכו.
ולשכת תיירות ענקית.
מלון גדול נוח ומחיר סביר.מאוד ממולץ
-
אני זוכרת את הנסיעה לגולדן בלילה כסיוט בלתי נגמר. זה לא רחוק על הנייר, אבל בפועל הנסיעה ממש לא נגמרה לנו.
-
היי
אנחנו לנו פעמיים בגולדן(best western) בהפרש של 13 שנים,אבל בשני המקרים הלינה הייתה חד פעמית בדרך לרוקיס(קמלופס-גולדן),ולא למטרת בסיס עבור טיולי כוכב,ולכן מסכים עם karenlir ,אבל מוסיף שבכלל מומלץ לא להגיע למצב של נסיעה לילית ברוקיס.
מוני
-
אנחנו לנו (ונלון שוב בקיץ הקרוב) בקאנמור, בתוך בסיס לטיולי כוכב בפארק לאומי באנף ופארק לאומי יוהו. לבאנף זה עשרים דקות נסיעה, לאיזור יוהו כבר יותר, אבל שילבנו אתרים משני הפארקים בכל יום ביקור, כך שבכל מקרה לא היתה נסיעה ארוכה “סתם” בשביל הנסיעה.
אני מסכימה שגולדן פחות מתאימה כבסיס לטיולי כוכב, אלא רק לסיום יום שביליתם בו בפארקים ומשם מתחילים לנסוע מערבה.
-
מסכימה עם איילת . גם לדעתי לינה בלייק לואיז מתאימה מאד לטיול באתרים של פארק יוהו.
היא אמנם יקרה יותר אבל בסיס מצוין .