ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא אישרו לי ויזה

פורום מרכז אמריקה
    1
    1
    1076
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רועי159
      רועי159 נערך לאחרונה על ידי

הייתי השבוע בשגרירות ולא אישרו לי ויזה עכשיו אני בדיכאון לא נורמלי…..

לדעתי נטו בגלל רושם לא טוב (אולי בגלל חזות מזרחית) וגם ציינתי שאני נהג, בכל מקרה אני לא יודע כי לי היו את כל הסיבות למה לחזור לארץ לאחר הטיול היה לי את כל המסמכים והמראיין אפילו לא רצה להסתכל על הטפסים שהבאתי ..

-חשבון בנק(רשום שיש לי סכום גבוה של כסף)

-תלושים שאני מרוויח יפה

-מכתב מהמנהל שאני עובד שנה בעבודה שלי ושאני ממלא תפקיד חשוב שבונים עליי שאני חוזר.

-בעלות על רכב

-4 וחצי שנים אחרי השחרור

איך קורה מצב כזה שלא מאשרים בלי סיבה?

הטעות שלי שלא נשארתי וניסיתי להבין עם המראיין את הסיבה אלא פשוט ששמעתי את ה”אני מצטער” ישר קיבלתי דאון והלכתי בלי לדבר יותר מידי.

עכשיו הם אומרים להגיש שוב בקשה אחרי זמן מסויים שהשתנה משהו במצבך.

ולי לא נראה שישתנה משהו במצבי כי הכל בסדר אני עובד במקום מסודר הכל אצלי כמו שצריך מבחינת לקבל אישור פשוט לא היה לי מזל מה אתם אומרים לנסות את מזלי שוב בכמה חודשים הקרובים במקום לחכות עכשיו סתם חצי שנה או שנה? או שזה שכבר קיבלתי סירוב בכל מקרה יקשה עליי יותר? כי אין לי למה לחכות אני חושב עוד שנה לא השתנה אצלי כלום חוץ מאולי יותר וותק במקום העבודה… בקיצור אני לא יודע מה לעשות עכשיו סתם לחכות תקופה ארוכה ולקבל סירוב מאותה סיבה אין דיכאון מזה ואולי אם אני יילך שוב תוך חודשיים שלוש בטענה שאני באמת לא יודע למה קיבלתי סירוב ואולי אני ייפול על מראיין יותר נורמלי….

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

Sad

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון