ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניות בצ'אנג מאי

פורום תאילנד
    4
    8
    3732
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ranco265
      ranco265 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מגיע עוד כחודש עם אישתי לצ’אנג מאי ויש לנו חצי יום לקניות. ראיתי שיש באתר מידע על 3 קניונים ששתיהם ממה שהבנתי יקרים יותר (סנטרל פלאזה וההוא שמוכר אלקטרוניקה). הקניון השלישי הוא קסונקאו שממה שכתוב באתר הוא מעולה לקניות. רציתי לדעת אם הוא באמת שווה 5-6 שעות של קניות ועד כמה באמת יש בו מגוון והמחירים זולים. אני אשמח לדוגמאות למחירים של דברים שנקנו שם כדי לקבל אמת מידה.

אם קסונקאו פחות טוב, אני אשמח לשמוע על קניון אחר שיש בו קניות מעניינות בכל מה שקשור בביגוד, הנעלה ג’ינסים ומותגי אאוטלט (כמו החנות של אדידס בקסונקאו לדוגמא).

תודה מראש,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איציק 69
        איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

קניונים זה לא הצד החזק של צ'אנג מאי אלא של בנגקוק. מוקד הקניות בצ'אנג מאי מתרכז בשוק הלילה המדהים שפרוסים בו מאות דוכני רחוב ויש שם מבחר ענק ומעניין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אורית צאנג מאי
          אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

לכו לקניון Airport Plaza, זהו קניון גדול הממוקם כ-10 דקות נסיעה משוק הלילה, אשתך תאהב את הקניון. 

חנות של עודפים יש בקומת הקרקע בסוף הקניון ליד היציאה לחניה VIP, חנות נוספת יש גם כן בקומת הקרקע מול חנויות המשקפיים ומתחת לחנות Guess הממוקמת בקומה 1.

יכול מאוד להיות, שלא ממש תמצאו משהו בחנות העודפים.

חנות הספורט שציינת שיש בקניון קד סואן קאו, יש אותה גם בקניון הזה. החנות נמצאת בתוך חנות ענקית (כמו משביר), שנקראת Robinzon בקומה 2.

תהנו

• ranco265
            ranco265 נערך לאחרונה על ידי

היי אורית,

ראשית כל תודה על העזרה. תוכלי להגיד לי כמה החנויות עודפים שאת מדברת עליהם באמת זולות?  כי אני מאוד מתלבט אם ללכת לקסונקאו או לאיירפורט פלאזה שאת מדברת עליו ובסוף הכל מסתכם במחיר.

אם תוכלי לתת קצת מידע על המחירים בשאר החנויות בקניון פחות או יותר זה יעזור מאוד.

• איציק 69
              איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

אני לא מבין מה ההתלבטות המרחק בינהם זה מונית שעולה בערך 5 דולר קפוץ לשניהם ותבדוק מה הכי מתאים לך.

• יוסי ל
                יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

חנויות העודפים מאד זולות.

בנוסף למה שאורית כתבה גם בקאד סואן קאו יש גם חנות עודפים .

הבעיה בחנויות העודפים היא שבדכ הן צפופות מאד, מכנסיים למשל מונחים אחד ע”ג השני בערימות ענק ולך תמצא דגם ומידה שאתה מחפש. כמובן שיש לחפש פגמים. אבל המחירים מעולים וגם יש מידות לאנשים גדולים ולא רק לציפלונים surprise

• אורית צאנג מאי

כפי שיוסי ציין, חנויות העודפים מאוד זולות וכמו גם צפופות וצריך סבלנות לחפש. המוכרות לרוב, אינן אדיבות למעט חנות אחת בקניון איירפורט פלאזה, בקומת הקרקע מתחת לחנות Guess שהמוכרות שם ינסו לעזור לך. 

לדעתי, אשתך יותר תהנה להסתובב בקניון שציינתי, הוא הרבה יותר מעניין מבחינת החנויות.

• אורית צאנג מאי

ישנה חנות עודפים, לא רחוק מקניון ק״ג סואן קאו, תבקש מהנהג מונית להוריד אותך מול קונדומיניום Trio, אתה תראה שם חנות בשם Outlet 71, במידה ולא יספק אתכם, תחצו את הכביש תעלו על רכב אדום בעלות 20 באט לאדם ותרדו בקניון.

אני מצרפת לך תמונות של החנות.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון