טיול בקרוואן - איך?
-
קראתי כאן הרבה על טיולי קראוונים – זה רעיון שתמיד קסם לנו, אבל נראה לי תמיד נורא מסובך וקצת מפחיד……
אני באמצע תכנון הטיול לחגי תשרי 2017, אנחנו משפחה של 6 נפשות הטיול ייערך באזור הרי הסמוקי, ואז משם לאורך החוף המזרחי דרומה למיאמי
אלו השאלות שמטרידות אותי:
- איך אני יודעת האם האזור מתאים לטיול בקרוואן?
- איך ואיפה מוצאים את אתרי החנייה לקרוואנים?
- אספקת המים והחשמל בקרוואן – איך זה קורה?
- איפה מבררים מחירים? יש חברות מומלצות?
הרבה תודה מראש
-
טיילתי בעבר עם קמפר בחוף המערבי , בדרכים הבינעירוניות ובפארקים היה מצויין , בערים התנהלות קצת קשה , כלי רכב ארוך ורחב .
אתרי חניה לקמפרים , לקחתי מ-AAA , ספר עם הפניה לקמפינגים כולל דרוג ומחירים , במשך הזמן לומדים , פרקים של המדינה היו רובם בחינם , הפארקים הלאומיים , תשלום סימלי , בקמפינגים הפרטיים מחירים לפי המיקום והטיב , היו קמפינגים עם בריכות שחיה , ומיתקני כביסה במטבעות .
בכל הקמפינגים יש מקומות למלא מים טריים , לפרוק ביוב , יש מקומות שמקבלים , חשמל מים וביוב ואפילו כבלים , ויש מקומות שאין . בקמפר שלנו היה גנרטור , שסיפק לנו חשמל איפה שלא היה .
מחירים – באינטרנט
לגבי השאלה הראשונה , אם הטיול הוא בעל אופי עירוני , זה בעיה עם קמפר , פארקים זה מצויין , ומבחינת הילדים זה היה טוב מאוד , יכלו ללכת לשרותים מתי שרצו , להוציא ארטיקים מהמקרר , ופשוט לעלות ולנמנם בזמן הנסיעות הארוכות .
-
-
בדיוק בשבילך... כתבתי על זה כמה פוסטיםהי,
קודם כל בקשר לאזור – כמו כל ארצות הברית, גם הוא מתאים מאוד לטיול בקרוואן.
אני טייילתי בו ברכב פרטי
כאן תוכלי לקרוא על הטיול והאזור ולקבל רעיונותלגבי הקרוואן – כתבתי 3 פוסטים בעניין
חניוני קרוואנים – איפה לישון עם הקרוואן?
6 טעויות שעושים בעת הזמנת קרוואן ואיך להימנע מהן
אני באופן אישי מאוד אוהבת טיולים בקרוואנים

בהצלחה
אושרה
-
הי
חזרנו מטיול קרוואנים לפני מספר ימים
מי שאוהב זאת מתאהב בטיול מהסוג הזה .
ישנם בארץ 3 חברות שמתעסקות עם השכרת קרוואנים בחו״ל
התנסתי בשתי חברות ( לצערי מהאחרונה התאכזבתי )
לגבי קאמפים ישנם אפליקציות שאת יכולה להוריד לנייד ( koa, rv parks, תחנות דלק, אפילו אפליקציה של וולמרט שאפשר לישון שם)
בפלורידה יש פארק מדהים שיושב ממש על חוף הים בשם : campgulf.
מדהים , ומתכננים לפעם הבאה לשהות שם לפחות 10 ימים .

-
טיול קראוונים לא מתאים לכל אחד, לי היה חלום שכזה אז יצאנו לשבועיים בצפון מזרח ארה”ב (זוג עם 3 בנות בגילאיי 11,15,16).
בדיעבד הגענו למסקנה (האישית שלנו) שהיה עדיף רכב גדול ומוטלים/מלונות.
בקשר לכך שרשמו לך שאפשר ללכת לנמנם בזמן נסיעה, לא רצוי וגם אסור על פי החוק, יש לשבת חגורים.
הבנות אמרו בסוף הטיול שהיתרון המוחלט של הקראוון היה בכך שלא צריך לחפש שרותים…
בכל מקרה בקשר לחברות יש בארץ כמה. אנחנו שכרנו דרך בנדנה וקיבלנו שרות מצויין.
-
אור - אפשר לדעת מאיזו חברה נהנית ומאיזו התאכזבת? -
תודה לכולם על התשובותאני הולכת לקרוא את כל ההפניות
-
תבדקי גם את הנושא הכלכלי.
עלויות לא תמיד יותר זולות (עלות קראוון, דלק, כניסה לאתרי הקמפינג וכו’)
-
Yaffabe יצאת מרוצה מבנדה כי כנראה לא נתקלת בבעיות עם הקרוואן
אנחנו התאכזבנו מהשרות .