ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת קראוון בחו"ל

פורום אירופה
    7
    10
    8855
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gbenami
      gbenami נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני מתלבט האם להשכיר קראוון ישירות דרך חברת השכרה בגרמניה או להשכיר דרך חברה בארץ שמתעסקת בהשכרת קראוונים ולחסוך כ- 2200 ש"ח? האם אין חשש בהשכרת קראוון ישירות בגרמניה שנגיע ולא תהיה חברה או שניתקל בבעיות ואז הלך הטיול? נא המלצתכם.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נורית
        נורית נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל
        שלום
        אולי כדאי לך לשאול בפורום זה ובדומיו על חברות מסויימות שבהן אתה ניתקל ברשת (תן שמות).
        יתכן שאנשים פה מכירים את החברות האלה.

כמו בהשכרת רכב רגיל, אני מניחה שרוב החברות אכן קיימות.
        חוץ מזה כדאי לבדוק את התנאים חוץ מהמחיר.
        למשל, כמה עולה ביטול של הישתתפות עצמית (חשוב מאוד).
        • ערבה
          ערבה נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל
          לפני שלוש שנים וחצי שכרנו קרוואן דרך חברת מוטורהום. את הקרוואן קיבלנו בתחנה במינכן. הכל הלך כשורה ולא היו בעיות.
          לפני שנה וחצי, החלטנו להתחכם, ושכרנו ישירות דרך החברה הגרמנית (תחנת איסוף בהמבורג). זה לא יצא יותר זול, ובדיעבד לא מצאנו שום יתרון.
          לפני חצי שנה שכרנו קרוואן בארה"ב דרך מוטורהום. היה אחלה.
          בקיץ הקרוב, נשכור קרוואן בגרמניה, אצל אדם פרטי.

ערבה.
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל
            אם אתם נוסעים בפעם הראשונה בקרוון-מציעה דרך חברה ישראלית.
            אם אתם מיומנים בנסיעה בקרוון,יודעים מה הבאגים, יודעים מה לשאול מה לחפש ומה נקודות הכשל- אפשר לשקול שכירה ישירה בגרמניה,דרך חברות ידועות בלבד ובהשוואה כלכלית מדוקדקת (כולל עלויות משנה).
            • daf
              daf נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל
              מן הנסיון האישי שלי בכמה וכמה טיולים בקרוואן באירופה ובאמריקה (ועוד לא מעט בדיקות ובירורים שעשיתי באמצעות האינטרנט) הרי ככלל - אין כל ייתרון יחסי במחיר שכירת קרוואן ישירות מחברה בחו"ל על פני שכירתו דרך חברה ישראלית. מקובל שהחברות הישראליות מקבלות מן הספקים בחו"ל תנאי תימחור מיוחדים כך שהעמלה שלהן מן העיסקה היא על חשבון תנאים מיוחדים אלה ואין תוספת מחיר כלשהי המגולגלת על הלקוח. ובנוסף לכך, היתרון שבביצוע עיסקה בישראל - הוא ייתרון מוכח. גם אם משווים מבצעים שעושים הספקים בחו"ל למבצעים שעושות החברות הישראליות המוכרות את אותם ספקים בארץ רואים שכאן כדאי יותר.

החריג לכלל זה הוא, שבמקרים מעטים יש אפשרות למצוא באמצעות האינטרנט חברה מסויימת במקום מסויים שעושה מבצע השכרה ספציפי לאותו מקום העשוי להיות זול יותר. אבל מציאות כאלה הן די נדירות ובדרך כלל מדובר בחברות קטנות יחסית ומקומיות. מכל מקום, לא הייתי ממליץ לשכור קרוואן מחברה קטנה ששירות הלקוחות ושירותי הדרך והסיוע שלה מוגבלים. כשמדובר בטיול בקרוואן, מוקד שירות זמין לאורך היממה ותגובה מהירה לקריאת הלקוח חשובים הרבה יותר מהוזלה קטנה במחיר הכולל.

דוד
              • עפרית
                עפרית נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל - קצת לדייק בבקשה
                בחגים האחרונים שכרתי קראוון דרך חברה ישראלית ידועה, ההשכרה בגרמניה נעשתה אף היא מאחד מהגדולים.
                השירות שלהם היה על הפנים, במילים עדינות. שירות דרכים לתקלות של הקראוון לא היה להם ואנחנו הסתובבנו שבועיים עם 2 תקלות, הפיתרון שלהם היה לבזבז יומיים מהטיול שלנו ולנסוע למוסך מאד מרוחק.

לעומת זאת, חברים שפגשנו בדרך שכרו הקראוון ישירות ממיכאל בראון בגרמניה ולהם היה דרות דרכים לכל תקלה. ההשכרה דרכו יצאה יותר זולה אף היא ואדיבותו היא נושא נפרד.
                • gbenami
                  gbenami נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל - קצת לדייק בבקשה
                  שלום עפרית,
                  אני מתכוון להשכיר קראוון מחברת "מוטורהום" ובתנאי ההשכרה שלהם מופיע שהמחיר כולל שירות דרכים, אז זה בסדר?
                  • daf
                    daf נערך לאחרונה על ידי

לעופרית - לגבי דיוק ומשמעותו כאן
                    לפני שקוראים לדיוק מומלץ להבין מה כותבים ועוד יותר מכך - מה לא כותבים.

ראשית, מצטער שלא הבנת מהו מוקד שירות לקוחות. שירות לקוחות של חברה המשכירת קרוואנים הוא מוקד הקשוב לקריאות הלקוח כמה שיותר שעות ביממה (ורצוי 24 שעות ביממה). הרעיון הוא שתהיה אוזן קשבת מידית בקצה השני של הטלפון כשאתה בתקלה. הלקוח מתקשר, מפרט את הבעיה והשירות מספק לו את הפתרון לאותו רגע - אם זה יעוץ, אם זו הנחייה לבצע פעולה כלשהי וכיו"ב. כאשר מדובר על תקלה פיזית במערכות הקרוואן שאיננה מגבילה את הנסיעה ברכב עצמו - לעולם ובכל החברות הפתרון הוא - הפנייה לטכנאי הקרוב ביותר ושירות לקוחות טוב מתאם אכן את הטכנאי הקרוב ביותר ועושה את הסידורים שבדרך אליו. מטבע הדברים טכנאים אין בכל מקום. לחברה גדולה יש בדרך כלל יותר טכנאים עימם יש הסכמי עבודה ולכן הנסיעה לטכנאי הקרוב מתקצרת. שירות דרכים זה דבר אחר והוא מגיע אליך על פי הצורך אך ורק לתיקון תקלה ברכב שגרמה להשבתתו ושלא ניתן לתקנה באמצעות הפנייה למוסך קרוב!

שנית, מאחר ולא הבנת זאת מתגובתי הקודמת (כנראה שלא הסברתי זאת טוב מספיק...) - במקום שמדברים על המלצה כללית ומה שקורה "בדרך כלל", אין דיוק. דיוק זה דבר השמור למקרים ספציפיים, והמילה "ככלל" מתייחסת לסטטיסטיקה. כלומר לשכיח או לממוצע המקרים. למה שקורה לרוב. ואני כידוע לא דיברתי על מקרים ספציפיים וציינתי במפורש את המילים "הרי ככלל". ובאמת ככלל - אין לי ספק שהדברים הם כפי שציינתי וזאת למרות הדוגמה הספציפית שלך. ושימי לב שבדברי אני בהחלט מביא בחשבון גם מיקרים חריגים שבפירוש קיימים פה ושם.

ולמרות שאיני מכיר את "החברים" שאותם פגשת אני מוכן להסתכן ולקבוע בוודאות ששירות הדרכים של החברה מהם שכרו איננו מכסה כל תקלה בקרוואן (אלא אם כן שירות זה כולל המון משאיות ענק הפזורות בכל אירופה ובכל משאית כזאת פועלת סדנה גדולה היכולה להתמודד עם כל תקלה אפשרית).

ולבסוף: למרות שאני מעריך מאד את העובדה ששכרת קרוואן בחגים האחרונים - יש בכל זאת אנשים עם נסיון מצטבר רב אולי יותר. אני מזמין אותך להציץ בבלוג שלי שכתובתו מפורטת מטה. אני מניח שלמרות שיש לך כבר נסיון בקרוואן, אולי יצמחו לך ממנו עוד כמה תובנות.

דוד
                    • limi14
                      limi14 נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל
                      גם אנחנו מתכוונים לשכור בקיץ קראוון במינכן. על פי מחקר קטן שעשיתי ישנן שתי אפשרויות דרך "מוטורהום".
                      האחת, השכרה במרקט שוואבן שזוכה מרוב המשכירים לשבחים השנייה, מזלצמוס שהדיעות לגביה חלוקות עד שליליות.
                      אני לא לוקחת את הצ'אנס של הזמנה ישירה שכן, כמו שאמרת, אם זה לא מצליח הלך הטיול.
                      • עפרית
                        עפרית נערך לאחרונה על ידי

השכרת קראוון בחו"ל
                        אני מזולצמוס לא ייקח עוד פעם...
                        לעומת זאת ממרקט שוואבן שמעתי המון המלצות (כולל מאחותי)
                        לא רואה כל סיכון בלהזמין ממיכאל ישירות
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון