קניית טלפון בתאילנד
-
שלום,
אני טס לתאילנד עוד שבועיים ואני מתלבט אם לקחת איתי סלולרי. האם ניתן לקנות שם מכשירים זולים ולהחליף כרטיס סים ממדינה למדינה (הטלפון שלי לא עובד על כרטיס סים)? איך זה עובד שם מבחינת התעריפי שיחה? אשמח לשמוע דעות בעניין.. -
קניית טלפון בתאילנדמחיר טלפון בסיסי משומש או חדש 600 - 1000 בהט, תוספת סים מקומי 50 בהט. מחיר שיחה לארץ דרך 009 5-6 בהט לדקה.
ביי
יריב - סגול
סוכנות נסיעות בפוקט -
קניית טלפון בתאילנד
כשתגיע לבנגקוק מומלץ ללכת למטרה זו ל MBK בקומה רביעית יש יותר מוכרי מכשירים סלולריים ממה שראיתי בחייך.
חדשים משומשים,אמיתיים מזוייפים - כל מה שיעלה בדעתך.
למטרה של שימוש בתאילנד/מזרח רחוק בלבד קנה מכשיר משומש ישן
המוכר ישמח למכור לך סים כארד.
רצוי לבדוק כשאתה מגיע איזה חברה נותנת דילים טובים יותר, כי מדי פעם המחירים משתנים.
דבר חשוב אחד, כשאתה קונה וודא שהמוכר מכניס את הסים למכשיר שקנית ומצלצל אליך מהמכשיר שלו בדוק את איכול הדיבור והשמיעה.
וא"חכ הפוך כדי שלא תגיע לקומה א עם זכר לחורבן ביד.
וחבל שאתה לא קורא כאן
http://www.lametayel.co.il/archive/article.asp?id=10702&po stid=233&dest_id=&dest_type= -
קניית טלפון בתאילנדבדיקה מאמש- בצאנג מאי , סלולרי חדש פשוט של נוקיה -870 באט. יש גם
ב- 760. -
קניית טלפון בתאילנדסבתאל'ה --- כל מה שיש בצ'אנג מאי יש גם בבנגקוק עם מבחר גדול יותר ומחירים זולים יותר. -
קניית טלפון בתאילנדתודה, עזרתם לי מאוד.
אני חושב שבאמת כדאי לי כבר לקנות שם פלאפון ולהתחבר לחברה מקומית מאשר לקחת את שלי ולשלם מחירים אסטרונומיים לשיחה.. -
אתה טועה.עדיף לקחת מכאן טלפון, לקנות סים תאילנדי ולשוחח.
יותר זול מההההההכל. -
קניית סים בקוואסן?שלום לכולם
ברשותי טלפון פרוץ האם ניתן לרכוש בקוואסן סים או שרק בMBK ?ואם כן היכן?
תודה -
קניית סים בקוואסן?אמנם קאוסאן תופס חלק גדול מממלכת תאילנד אך סים ניתן להשיג בכל מקום .. בערך כל 10 מטר בכל אזורי תאילנד. -
קניית סים בקוואסן?אחחח...הציניות , הציניות... -
גרגמל ידידי .. רק מנסה לשים דברים בפרופורציותהקאוסאן - סימטה קטנה ולא במרכז בנגקוק - שקולה בערך לסימטה בתחנה המרכזית הישנה בת"א
MBK - מרכז קניות ישן ובינוני מאד באיכותו ובגודלו - סחורה בינונית מינוס במחירים בינוניים פלוס - שווה בעיקר לקניית פלאפונים (קומה רביעית) -
קניית טלפון בתאילנדכן אני יודע רק חבל שיש לי מכשיר של חברת פלאפון שאין בו כרטיס סים.. אם לקנות שם מכשיר עולה 600 עד 1000 באט אז זה לא רציני..
את הכרטיס סים אפשר להחליף אם אני עובר בין מדינות?ואז אפשר להשתמש באותו טלפון בכל מדינה? -
נכון מאוד!אפשר להחליף -
יודי 1י אתה יכול לקנות סים מקומי בכל 7/11 -
יש מצב ??שאלת קיטבג :
הם גם הופכים את הפלאפון שקונים לעברית ?
-
יש מצב ??תלוי איזה סוג פלאפון .... אם תקנה נוקיה, לא תהיה בעיה להוסיף עברית -
יש מצב ??אני מתכוון להגיע עם האייפון שלי שכבר פרוץ...
*3 ציפורים במכה גם שיחות גם MP3 וגם סרטים