טיסות
-
אהלן אני טס עם אחי לתיאלנד קודם כל איך אתם טסים בדרך כלל? איפה אתם סוגרים ועם איזה חברת תעופה? אני פגשתי את האתר הזה אני לא מכיר אותו אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר ויודע אם בטוח להזמין משם כרטיס טיסה. מה אני מפספס? כולל מיסים מזוודות אין לי מושג. תודה זה חשוב לי
-
הבנו שוב פרסומת
-
לא נראה לי שהבנת. חבל. זהו מנוע חיפוש בנוסף לרבים אחרים.
עשיתי חיפוש ומצאתי טיסה ברויאל לבנגקוק ב 500$ .מבצע ללא החזר.
לצערי שילמתי 875$ בהזמנה לפני זמן רב.
-
נראה שאתה מכיר מנועי חיפוש טיסות והשוואת מחירים, זהו אחד מהם ויש עוד רבים: טרווליסט, Kayak, skyscanner, momondo ועוד…………..
השאלה מה העדפות שלך: טיסה ישירה, זמן מסע, מחיר, חברות תעופה.
המחירים משתנים בהתאם לעונות, מועד הטיסה.טיסה ישירה: יש רק עם אל על.
טיסה עם הירדנים /קונקשן בעמאן, הכי קצרה אחרי הטיסה הישירה.
חברות תעופה נוספות המועדפות ע”י ישראלים: אוזבקיסטן, טורקיש.
בקרוב ייתוספו 2 חברות תעופה לגסי מובילות. -
היי קודם כל תודה רבה. הבנתי שיש כל מני חברות תעופה ואין בעיה על הירדנים נסגרתי נראית טיסה ממש נוחה אם לא הכי נוחה שראיתי. זה יטתר בקשר לאתר כי באתר הרשמי של הירדים טיסה כזאת בדיוק עולה 700דוחר לבן אדם. אבל מה זה האתר הזה ?? יש שם טיסה לתאילנד ב230דולר! דרך הירדנים אותה טיסה בדיוק עולה 400דולר. האתר דילים הזה מספיק מוכר ובטוח כדי לרכוש דרכו? השאלה זה האם יש משתנים בין לסגור באתר כזה את הטיסה או לסגור באיסתא את הטיסה. זאת השאלה שלי באופן יותר מדויק. או שאם זה אותה חברת תעופה איו שום הבדל בכלל? ולא משנה מאיזה אתר סוגרים. תודה רבה רבה!
-
חלק מהטיסות עם קונקשיין ארוך מאוד.
שנית, הכרטיסים הזולים הם עם תנאים נוקשים. אין החזר ואין שינויים.
-
הזול בסוף עולה ביוקר ...
-
בסוף סגרתי 730 דולר לשני אנשים עם טורקים. מקווה שיהיה בסדר מה לגביי קונקשן של 5שעות באיסטנבול הצעות ?
-
אין מה להציע לגבי קונקשיין שכזה. אין טעם לצאת לעיר בזמן שיש לך. שים לב שהעלייה למטוס לטיסה הבאה מתחילה כ- 45 דקות לפני אז לכן ייתכן שיהיה לך פחות מ- 5 שעות.
-
משחיל שאלה אם מותר.…
בטיסות לתיאלנד ככל שמקדמים כך המחיר נמוך יותר או לא בהכרח?
טסתי למשל עם אירופלוט לפני שנה וחצי לדלהי קניתי כרטיס חצי שנה מראש ושמתי לב שחודש לפני הטיסה המחיר לא השתנה. נראה לי מוזר....
-
או שהמחיר יעלה או שישאר אותו דבר. ברוב המקרים המחיר עולה ככל שמתקרב מועד הטיסה.
-
מחירי טיסות משתנים כל הזמן, לפעמים עולים, יורדים, שוב עולים, שוב יורדים… אין כללים סגורים ובדוקים מתי כדאי להזמין – אם היו כאלו, כולם היו מזמינים כשהמחיר היה הכי זול, ואז חברת התעופה היתה ממילא משנה את המחיר בהתאם כדי לבלבל את הצרכנים...