ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברצלונה בכריסמס

פורום טיולי משפחות
    20
    72
    22862
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ע ע
      ע ע נערך לאחרונה על ידי

לאורן
      הי אורן,

Embarassed Embarassed
      אתה כ"כ מתוק !!! Smile
      מכיוון שהוא נזקק רק ל-8 שנים כדי להציע נישואין (במהלכן נסענו די הרבה לחו"ל) בהחלט הבאתי בחשבון שהוא עלול לקבל רגליים קרות...
      לירח דבש של אחרי החתונה נסענו למלון ב... ת"א.
      אומנם גרנו בגבעתיים אך מאוד אהבנו מידי פעם לקחת מלון בת"א ולהתפנק ..
      מה אתכם? לא יוצאים לאיזה סוף שבוע, אפילו בארץ, לפני לידת האפרוח?
      (דרך אגב, אפרוח או אפרוחית?) Confused

לילה טוב,

עפרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hאורי
        hאורי נערך לאחרונה על ידי

ברצלונה בכריסמס
        היי ג'מוס
        לא התפניתי לומר תודה על התזכורת גם הבוקר יש הודעות עלנפילות בצפון מה גם שיש כאלה שדורשים צנזורה על אמירות כאלה.- הרי הפורום לא מתעסק בגועל נפש. Razz
        בתור הערכה לתעוזה שלך Cool , קבל אגדה צפונית שהיא בהחלט מתאימה כעת לצנזורים,לענין טיולים במזג אויר קריר ולשאיפה לשלום ..

http://www.youtube.com/watch?v=JE-Nyt4Bmi8
        • אורן מרום
          אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

לעפרה
          היי, עפרה

לילה טוב!

מתנצל על התגובה המאוחרת (תרתי משמע.. Very Happy ), אבל הימים לחוצים ולא יצא לי להגיב לפני כן...

בכל מקרה, לשאלתך, מדובר באפרוחית ולא באפרוח וזה לשם שמירת האיזון בבית. Cool כך שכשהם יריבו, זה יהיה 2 בנים נגד 2 בנות...

אלה כבר ממש בתשיעי ואיך שזה נראה כרגע, זה עניין של ימים (כבר הייתה התראת שווא אחת..ומזל שבילד רביעי לוקחים את הכל יותר בפרופרציות, אם כי עדיין נשמרים ונזהרים ומודדים לחץ דם כל הזמן. אלה קודם ואח"כ אני, אלה בשביל ההריון ואני סתם לכיף.. Shocked Surprised Smile ).

אלה כבר ממש גדולה (וגם אני, ואולי סופסוף אקיים את הבטחתי לרזות לאחר כל ההריונות... להבדיל מאלה שאחרי כל הריון חוזרת במהירות לגזרתה הרזה טרום ההריון, אני אחרי כל הריון רק הוספתי ק"ג.. עניין של אופי, או חוסר אופי) והיא עדיין עובדת במשרה מלאה פלוס וחוזרת שפוכה. היו לה יומיים שלא הרגישה טוב ועבדה מהבית, אבל ביומים שהייתה בבית, הלפטופ עבד שעות נוספות, הסלולרי לא הפסיק לצלצל ובשלב מסוים, בערך בשש בערב, נכנסתי לחדר (היא כמובן עבדה במיטה) ורמזתי לה בקולי העדין והשקט Laughing Laughing שהגיע הזמן לסגור את המחשב, להתנתק מהאימיילים ומהגלובליזציה, להשתיק את הנייד ולנסוע הביתה... Smile ... לשמחתי, היא הבינה את הרמז, ועברה לשכב בסלון. שם, הילדים תרמו להעלאת לחץ הדם שלה.. Shocked טוב, בסוף הם נרגעו, קצת, אחרי כמה שעות..

עפרה, האמת שמעבר לסוגיית ההריון, המשקל וחוסר הרצון והיכולת לצאת ולטייל, במצב המלחמה הנוכחי שבו אנו שרויים ממש לא בא לצאת לאן שהוא לסופשבוע. כשהמרכז הופך לדרום, מהצפון נפתחת שוב הרעה והכל כאן הופך לחזית אחת, ממש לא בא לצאת, לנפוש וכדומה. אני בטוח שכולנו מרגישים כך. אחד מאחיי מתגורר עם אשתו בחודש תשיעי ועם ילדם הקטן באשקלון. לפני שבוע הם עברו להוריי בנס ציונה בשל המצב וחוסר הרצון ללדת בבי"ח באשקלון במצב כזה, אח נוסף שלי גר במושב צמוד ליבנה, אח של אלה גר באשדוד. וכולם, נמצאים בטווח האש. לא ייאמן. הזמנו מחר בבוקר אלינו חברים טובים שלנו מגדרה, כדי שיתאווררו, גם לידם, לא רחוק מביתם, נפלה השבוע רקטה... מי היה מאמין שזו תהיה תמונת חיינו בינואר 2009?

בקיצור, שיהיה לנו סופשבוע נעים ובטוח והכי חשוב, שיהיה בטוח ורגוע לכל חיילי צה"ל ולתושבים שבטווח האש ושבסוף, כולם יחזרו לביתם בריאים ושלמים, החיילים והתושבים!!

אורן
          • אורנה1
            אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

לאורן
            היי אורן,

מקווה שיעברו עליכם במשפחה ימים שקטים, שאלה תנוח ככל שיתאפשר לה, שהלידה תעבור בקלות ושיחסכו לנו מעט דאגות...

לילה טוב,
            אורנה
            • ע.ב.
              ע.ב. נערך לאחרונה על ידי

לעפרה
              היי אורן,
              צר לי להפר את הפנטזיה שלך Very Happy
              אבל כשיש שני בנים ושתי בנות זה ממש לא הולך ככה... אני רב עם אחותי, אחותי הקטנה יותר רבה עם האח האמצעי, ושלא לדבר על הכלבות שלנו...

איזה מתח, הלידה יכולה לקרות בכל רגע!!! Surprised
              • ע ע
                ע ע נערך לאחרונה על ידי

לאורן,
                ניסיתי לחשוב מה לכתוב והכל נשמע לי כ"כ בנאלי ולא ראוי...
                מקווה שהמלחמה תגמר ושכולם יוכלו לחזור לשיגרת חייהם במהרה.
                מאחלת לאלה ולך לידה קלה..
                כמדומני אתם צריכים להתחיל לחשוב על שם שמתחיל ב-ע' Rolling Eyes Shocked Cool Laughing
                מצטרפת לברכה שלך שכל חיילנו ואזרחי עוטף עזה יחזרו הביתה בשלום ובמהרה!!

שיהיה שבוע שקט ובטוח,

עפרה
                312[1].gif
                312[1].gif(גודל:28.12KB)

312[1].gif
                • זיוה
                  זיוה נערך לאחרונה על ידי

לנילי
                  נילייייייי,

סןף-סוף קראתי ה-כול. התחלתי כמובן לפני כמה ימים, אבל התעקשתי לקרוא כל מילה ובשביל זה צריך זמן. מקווה שלא אהיה בעונש בפינה Smile

מה אני אגיד לך? ברצלונה נראית מקסימה ונשמעת ממש בשבילי Very Happy

יפה מאוד מצדך שהקפדת להוסיף את כל הטיפים הפרקטיים ליום שאחפש את הסיפור הזה שלך.

שמתי לב שההכנה לטיול הייתה זריזה. לבית של גאודי הגעתם תשע דקות לפני הסגירה, ארמון המוזיקה היה סגור... אבל מה? אני מאחלת גם לעצמי נסיעה כזאת ספונטנית וכיפית. הלוואי ויגיע היום שארשה לעצמי לעלות על המטוס באופן מהיר שכזה וללא הרבה הכנות.

אז עכשיו הצטיידת בהמון תמונות לאשכולות הבאים. אני מקווה שאת קוראת את המחשבות של רבקה והצלחת לנחש מה צפוי לנו.

לא קראתי את כל ההתכתבות של החברה' פה, אבל ענת שעשעה אותי עם תיאור הדיאלוגים המצחיקים בינה ובין בן זוגה אודות הדוגמנית, התמונות והפורום. וזה מזכיר לי, שבפריז הבת האמצעית שלי, הצלמת שלנו, אמרה שאם אנחנו, ההורים, ניסע לטיול ללא הילדים, יקרה אסון. יהיו רק תמונות של בתים ושל נוף.

ביי בינתיים,
                  זיוה
                  • נילי ר
                    נילי ר נערך לאחרונה על ידי

לנילי
                    זיוה בקר טוב.

שמחה שקראת! חושבת שאת מאדדדדדדדדדדדדדד תהני מברצלונה. יש שם כל כך הרבה יופי, אמנות, תרבות...

התקלה עם מוזיאון המוסיקה היתה משהו קלאסי לטיפים - הוא לא היה סגור, אלא ניתן להכנס רק במסגרת סיור מודרך. סיורים מודרכים באנגלית כבר לא היו, רק בספרדית ולעוד שעתיים (מתוך 3 ימי טיול שלמים זה לא מעט לשבת ולחכות..). אילו היינו יודעים מראש, היינו מזמינים מקום. גם במרכז מידע לא אמרו לנו זאת.
                    לגבי הבית של גאודי, זה אכן נובע מספונטניות - עצרנו בבית קפה מבלי לשים לב לשעה.

בערב הולכת לחפש לך יערות (בברצלונה לא היו ממש יערות... ומצחיק, דיברנו על זה לא מעט שם, בעלי ואני - שזו עיר שכולה מרצפות... בתוך העיר (לפחות באיזור בו היינו. לא מדברת על פארק גוואל) כמעט ואין ינות ירוקות מעבר לרמבלה.

שיהיה יום נהדר!

נילי
                    • זיוה
                      זיוה נערך לאחרונה על ידי

לנילי

גם לך Smile
                      • Jenny2
                        Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

ארמון המוסיקה
                        הי נילי,

מאחר ואני בטוחה שעוד יקראו את השירשור שלך הרבה פעמים והרבה אנשים, אני מוסיפה כאן את תוצאות החיפוש שעשיתי בעקבות הטיף שלך לגבי הזמנת כרטיסים לארמון המוסיקה מראש:

The Palau de la Música Catalana organises daily guided tours of the Modernist Concert hall and, when available, Lluís Millet Hall and the Chamber Music Hall.

Limited space is available: 55 guests per tour.

Tickets can be purchased as of one week before the day of the tour. Advanced ticket purchase is recommended.

We do not accept reservations.

TICKET SALES

No refunds or exchanges.

Direct sales
                        • Palau de la Música box-offices, c./Palau de la Música 4-6, from 8.30 a.m. to 3.30 p.m.
                        August and Easter Week: from 8.30am to 6pm

Telephone sales
                        • Telephone: 902 475 485, from Monday to Friday from 9.30 a.m. to 2.30 p.m.
                        Same-day tickets not sold by telephone.

Internet sales
                        a/e:

Information:
                        • Same-day tickets not sold on-line
                        • Discounts are only applied directly at Palau de la Música box offices. For more information please call 902 475 485.

PRICES
                        Individual 10 euros

Students
                        Seniors
                        Unemployed
                        9 euros
                        • ronya
                          ronya נערך לאחרונה על ידי

נילי, איזו השקעה. כל-הכבוד, אעזר בכתבה תודה, רוניה
                          • נילי ר