קנסות מהירות באיטליה
-
היי חברים,
מלא מעט הודעות וטיפים שקראתי כאן באתר לפני הנסיעה שלנו לאיטליה, הבנתי שמאוד כדאי להזהר מהמצלמות מהירות במדינה.
השתדלנו מאוד לשים לב אבל עדין אנחנו לא בטוחים שבאמת נזהרנו מכולם..
כמה זמן אחרי הטיסה אנחנו אמורים לקבל את הקנסות?
היינו בכל חודש ספטמבר עם אוטו בכל צפון איטליה.. כמה זמן אחריי חברת השכרת הרכב יכולה לשלוח לי חיוב על דוחות ?
יש מצב שגם שנה אחריי ?
תודה לכם

-
היי
מניסיון
שלנו בהולנד ובאוסטריה, קיבלנו דוחות הרבה פחות משנה.בקיץ האחרון טיילנו בצרפת עם גיחה לאיטליה ועד היום לא קיבלנו כלום. מקווה ומניחה שגם כבר לא יהיה. לדעתי זה נכון גם לגבי ספטמבר, אבל להיות ממש רגועים על ספטמבר הייתי ממתינה עוד חודש חודשיים לצפירת הרגעה סופית

-
האמת שאחרי שחיפשתי קצת באתר כאן ראיתי שאנשים כתבו שהם קיבלו 10 חודשים אחריי את הקנסות ! אז אני כבר לא יודעת למה לצפות…

-
כרגע אתם כבר לא יכולים לעשות כלוםלהערכתי ההתעסקות בזה רק גורמת לכם לדאגות מיותרות
-
כן יש בזה משהו עד עכשיו פחדתי לשאול או לפתוח את הפה מחשש שזה יגיע אבל מצד שני אני אשמח לדעת מתי זה באמת מאחוריי באופן סופי

-
אי ודאות באמת יוצרת חששאני מבין שאתם מנסים לצמצם אותה באמצעות הערכת זמן מכסימלי למשלוח דוחות.
מצד שני ההתעסקות בזה גם כן גורמת להגברת החשש.
בסופו של דבר במקרה הכי גרוע מדובר בכסף. לא נעים אבל לא סוף העולם.
-
קנסות....טיילנו ביולי 2015 בצפון איטליה וקיבלנו ביוני 2016- 2 דוחות כל אחד על סך של 105 יורו. צילמו אותנו פעמיים בהפרש של 2 דקות ברחוב שהכניסה אליו היא בשעות מסוימות…… לך תבין מה כתוב באיטלקית על השלטים…..ובנוסף נגבו מאיתנו דמי טיפול של 36*2 יורו מחברת השכרת הרכב אופרן!- שהיתה צריכה “לטפל” בדוח ולתת למשטרת איטליה את כתובתינו בישראל.
בקיצור...הפתעות כגון קנסות עלולות להופיע….העיקר שנהניתם….בסך הכל מדובר בכסף. אל תתעסקו בזה- תהנו מהחיים!
שלומית