ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלושה חודשים במקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    3
    4
    1063
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תמר מורג
      תמר מורג נערך לאחרונה על ידי

היי!

אני ובעלי מתכננים טיול של שלושה חודשים במקסיקו מפברואר עד מאי..

נשמח לדעת האם שלושה חודשים זה הרבה מידי רק במקסיקו? כדאי לשלב את בליז, גואטמלה?

יש מסלול מומלץ? בהתחשב במזג האויר בפברואר-מאי?

מה הסדר גודל של העלויות באיזור הזה? 

תודה רבה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • animalrn
        animalrn נערך לאחרונה על ידי

היי,

1. 3 חודשים , נראה לי זה ארוך מידי. (טיול מאורגן בגואטמלה ומקסיקו – נמשך 20 יום ברוטו, 17-נטו) כך שאם אינך רוצה לחקור את הפינות האפלות ביותר אזי למדינות אלו נראה כי חודש זה מעל לראש.
        2. אם יש לך 3 חודשים, אני מצרף קישורים למפות גוגל  של סיבוב מרכז אמריקה שבניתי יחד עם גדליה ומתאים אמנם ל”ראש” שלי, אבל עובר על כל ה – high lights שיש למקום להציע וגם הוא יימשך עצמאית קצת פחות. (מתוכנן להיצוע אחרי החגים של 2017, נוב’-דצמ’)
          https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1UZuV0LjSe-X5DmvUa4U4 9hhH9h0&ll=14.613151923022736%2C-90.66168276303387&z =13
          https://www.google.com/maps/d/edit?hl=iw&authuser=0& mid=1OUmakYU128FzUCCjNS9eDrRmAwo&ll=17.470568541979375%2 C-89.74556474875487&z=7

בקישורים הללו שיפתחו מפות גוגל מצויינים אתרי הביקור ואם תיגע בהם, תוכל לצפות בטקסט ותמונות רלוונטיות לאתר עצמו.
        3. אם תשלח דוא”ל, אשלח לך טבלת לוחות זמנים (WORD) שהערכתי לאתרים כולל העברות
        4. לגבי עלויות (למעט כרטיסי טיסה שגם אותם ניתן להשיג בזול – אם התאריכים שלך גמישים) ניתן להיעזר במה שנמצא באתר – יותר טוב מזה לא תוכל להפיק מבלי להיכנס לרזולוציות תכנון פרטניות.

בברכה,

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

3 חודשים זה אולי הרבה בעיני מרבית המטיילים, אבל אם זה הרבה זה תלוי בכם ובסגנון שבו תטיילו, וכבר ראיתי מטיילים שמבלים חודשים במדינות קטנות ממכסיקו.

מטיילים אירופאים ואחרים עשויים להגיע לתקופה ארוכה לאזור מצומצם ולחקור אותו, כי הסגנון שלהם שונה לגמרי מסגנון הטיול הישראלי, ואין כאן נכון או לא נכון.

אם למשל אתם רוצים לעשות הפוגות חוף ל זמן מה בין פרקי התקדמות שונים, אם אתם רוצים להיכנס ליותר אתרי מאיה, או מקומות שלא נמצאים ברשימה של כל מטייל עם זמן מוגבל הרבה יותר מכם., אם אתם רוצים לכסות גם מקומות מצפון למכסיקו סיטי... בהחלט יש מצב שתהיו שם אפילו 3 חודשים ללא בעיה.

• תמר מורג
            תמר מורג נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על תשובתך! 

אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי את לוחות הזמנים למייל, שלחתי לך אותו בהודעה פרטית.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון