נהג צעיר ארצות הברית
-
שלום, אני בן 23, ויוצא לטיול במערב ארצות הברית.
כמובן שרכב זה חובה, אבל בכל מקום שבדקתי יש עמלה מטורפת בגלל הגיל.
מישהו מכיר דרך להוזיל את העלות?
-
את התוספת לנהג צעיר תשלם בכל חברה. כשאני שכרתי רכב בארה”ב בפעם הראשונה- הייתי גם בן 23, ואלמו נתנו לי את ההצעה הכי סבירה (אני בכוונה לא כותב טובה, כי זה עדיין יקר).
-
לכמה זמן אתה נוסע? אם זה ל-3 חודשים ומעלה, אתה יכול לשקול לקנות רכב משומש. זה יוצא יותר זול מהשכרה לטווח ארוך, אבל לוקח זמן לחפש רכב, להתעסק עם הבירוקרטיה, למכור אותו בסוף וכמובן תקלות ותיקונים שעלולים לצוץ, ולכן זה פתרון שמתאים אך ורק לנסיעות ארוכות. -
בעיקרון שלושה שבועות טיול.
ראיתי שיש חברה
שנותנת מחירים זולים מאוד.
האם שמעתם עליה?
-
משהו מאוד מוזר ליחיפשתי חוות דעת של החברה הזאת TRIPWHEELS ומצאתי רק חוות דעת חיוביות בשני אתרים שאני בכלל לא מכיר ומעולם לא שמעתי עליהם. מוזר.
כאשר יש לי ספק לגבי אתר מסוים, אני מחפש נתונים על האתר ב-WEBUTATION.NET ואתר זה אומר לי ש-TRIPWHEELS לא קיים.
לפי חוות דעת גולשים צעירים בפורום, עלה כי הרץ היה הנדיב ביותר לגבי נהגים צעירים. תתקשר להרץ בארץ ותבדוק ותשווה מחיר.
-
תודה רבה על העזרה. אבדוק. בכללי קצת מדאיג אותי החברות הקטנות הללו.
ראיתי גם שיש חברה ישראלית בשם אופרן.
מישהו שמע עליהם?
-
אלה חלק מהסוכנויות הבדוקות והידועותמומלץ להתקשר אליהם ולהשוות מחירים ותנאים לנהג צעיר.
ALAMO.CO.IL
HERTZ.CO.IL
AVIS.CO.IL
MEMSI.CO.IL
OFRAN.CO.IL
SHLOMO.CO.IL
TRAVELJIGSAW.CO.IL
RENT.ALBAR.CO.IL
AUTOEUROPE.CO.IL
ISSTA.CO.IL
-
אם קצת תצא מהקופסא אין בעיה להוזילראשית אני מציע שתתרכז בערים בהן אין צורך ברכב.
החל מ SF שרכב לדעתי לא רק פשוט מיותר אלא גורם להוצאות מיותרות גם למי שאיננו נהג צעיר
והמשך בערים כמו LV בהן לא רק שאין צורך ברכב בתוך העיר אלא גם יש סיורים מאורגנים רבים במגוון עצום של סגנונות ויעדים שחלק לא קטן מהם במחירים סבירים
וכלה בצורת טיול שאולי תתאים יותר כמו רכבת נופית מאזור וגאס ועד אזור פיניקס אריזונה שלדעתי יש סיכוי טוב שתהיה מהנה יותר מנהיגה.
ההתניידות בין הערים יכולה להיות בתחבורה ציבורית, למרחקים גדולים גם טיסות באות בחשבון.
בצורה כזו תוכל לצמצם מאוד את מספר ימי השכרת הרכב, אולי אפילו לאפס (תלוי בתוכנית הנסיעה הספציפית שלכם), כך שהעלויות ירדו משמעותית.
רק לצאת מהקופסא של “חייבים רכב”, בטח לא לכל הזמן.