ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום ספרד - כל המלצה תתקבל

פורום אירופה
    4
    7
    1594
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רחל בן ברוך
      רחל בן ברוך נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים,

אנחנו מתכננים טיול בחופשת פסח לדרום ספרד.

נוחתים וממריאים ממדריד. המחשבה היא לנחות במדריד לקחת טיסת פנים לסיבליה ולטייל בדרום שם 5-6 ימים ואז לחזור למדריד ולטייל שם עוד 3 ימים וחזרה ארצה.

נשמח לשמוע מסלולים מומלצים על ילדים ( שני בנים – 4,7) ועל מקומות לינה מעניינים…

כמה זמן להקדיש לכל מקום? הבנו שאסור לוותר על: סיבליה, קורדובה, גרנדה, קדיז, גילברטר, וכמה עיירות בקוסטה דל סול..

אנחנו מתכננים ללון חלק מהימים במקום שקרוב לסיבליה ואת החלק השני באיזור שקרוב למאלגה.

כל המלצה תתקבל בברכה Smile

רחל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Galit3282215
        Galit3282215 נערך לאחרונה על ידי

אני עסוקה בימים אלה בתכנון מסלול כזה. יוצאים ב26.3 .

מציעה לך לקרוא כאן בפורום, אנדלוסיה, בערך בעמוד 6 וכאן יותר קרוב אנדלוסיה 2. תמצאי גם קישור לטיול שעשתה ריקי יש בו הצעות טובות מאוד והרבה מידע.

אם תרצי עוד משהו תגידי.

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

אני מודה שהייתי חושבת פעמיים על התכנית הזאת. אין לי ניסיון בטיול עם ילדים קטנים ובכל זאת אני קצת בספק שזה יעד שממש יקרוץ לילדים בגילאים האלה. חלק מההנסיעות ארוכות ומפותלות, זה לא אזור מתאים לטיולי כוכב. בנוסף, אני לא יודעת כמה ילד בן 4 יתעניין בערים עתיקות, בכפרים לבנים ובארמונות. מבין המקומות שציינת (והייתי בהם) אז גיברלטר נראית לי הכי אטרקטיבית לילדים בגלל הרכבל והקופים אבל היא הכי פחות אטרקטיבית למבוגרים.

• יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

האם הבנים שלך בנויים לנסיעות ארוכות?

האם הבנים שלך אוהבים ערים עתיקות מסגד-קתדאלה-ארמון?

האם אתם בנויים מדי ערב כמעט להתנייד ליעד לינה אחר?לארוז? לפרוק? לצאת למסעדות?

האם טיילתם איתם בעבר בתקופה זו של השנה? – מה אהבתם(אהבו?) ?

צריך להיות מודעים לכך שהשבוע של פסח שלנו השנה נופל על “השבוע הקדוש” של הנוצרים, כאשר לא מעט תהלוכות מתקיימות בדרום ספרד ובדגש על סיבייה, מכאן מחירי הלינה האסטרונומיים בעיתוי זה. מעבר לכך התהלוכות עלולות להיות מפחידות עבור ילדים קטנים (אני לא ילדה קטנה ופחדתי מהמצנפות נוסח קלו קלס קלאן, מהתופים והיבבות של החלילים- צריך להכין אותם מראש). 

לאחר מכן פסחא עצמו ראשון ושני- כל אלו מחייבים הערכות מיוחדת ובדיקה של אתרים פתוחים וזמינים .

• רחל בן ברוך

הי

הילדים שלנו מטיילים מנוסים..

מגיל מאוד קטן אנחנו מטיילים יחד כמשפחה..

היינו כבר בפרובנס, ארה”ב כמה פעמיים, איטליה ועוד

אני ממש לא מסכימה עם הטענה שילדים לא נהנים בכפרים ובערים עתיקות…

הם נהנים מהחוויה המשפחתית ואנחנו דואגים לספר להם על המקומות באמצעות סיפורים נחמדים והטירות והמצדות העתיקות מאוד נחמדות להם (אגב – גם בארץ אנחנו מטיילים בטבע ואתרים עם עתיקות.. זה הכל עניין של הנגשה ועניין..)

אז הסירו דאגה מלבכם.. אנחנו יודעים אייך לטייל עם ילדים Smile

באשר לחג – אנחנו יודעים שזה נופל על השבוע הקדוש אבל זה הזמן שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו מבחינת עבודה וכו לקחת חופש… דווקא באיזורים כאלה חגיגות צריכות להיות מעניינות…

ועכשיו – אשמח לשמוע ממי שכן ביקר שם על המלצות מעניינות.. דברים מיוחדים וכו

תודה

• רחל בן ברוך

הי

ראיתי את הבלוג של ריקי… אכן מרשים ביותר ועושה ממש חשק לנסוע כבר Smile

אגב, את מתכוונת לפצל את מקומות השינה? אני מתלבטת האם לישון במקום אחד ולדעת שלחלק מהמקומות אנחנו נצטרך לנסוע.. או לחלק את זה לשני איזורים אבל אז זמן ההתארגנות עלול לגזול לא מעט זמן...

• Galit3282215
                  Galit3282215 נערך לאחרונה על ידי

אני מתכוונת לפצל ל3 מקומות כי אני לא רוצה לבלות בנסיעה יותר משעה וחצי לכיוון. 

נכון לעכשו אנחנו לנים בשדה התעופה, יוצאים לדרך למחרת לכיוון טולדו מטיילים בה ויורדים לקורדובה. לנים ומטיילים בסביבה למחרת ויורים לסביליה. נראה לי שנלון 3 לילות בכרמונה, 25 דקות מסביליה . רוצה ללון בפראדור שמומלץ שם.

להמשיך לרונדה, מלגה, נרחה, גרנדה, אובדה וחזרה למדריד.

מכיוון שעדיין לא בניתי את כל המסלול לא החלטתי עדיין איפה נלון.

כשאהיה סגורה עם כל התוכנית אשמח לכתוב לך.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון