טיול ברומא וסביבתה
-
שלום רב,
ברצונינו לעשות טיול עם משפחתי זוג ושתי ילדים בני 23 ו30 בחודש אפריל.
הטיול מתוכנן ל7 ימים לרומא בלבד.
השאלה האם 7 ימים אכן מספיקים לטיול ברומא?
האם מומלץ לטייל מספר ימים ברומא ואז לצאת לסביבתה?
אם כן, היכן מומלץ לנסוע?
-
-
היי ראשית תודה על הליקנים אכנס לבדוק אותם.
התכנון שלנו הוא לעשות שלושה ימים בטוסקנה וארבעה ימים ברומא..
האם זה מספיק ארבעה ימים לרומא?
נשמח להמלצות למלונות ברומא,מסעדות,מקומות בילוי ברומא.
תודה
-
לדעתי 4 ימים ואפילו 3 בהחלט מספיקים לרומא. אפשר תמיד לחזור אליה. לטוסקנה 3 ימים זה ממש מעט. זה מספיק לפירנצה וטיול יום ליעד אחד.
אולי כדאי לכם להסתפק ביעדים קרובים יותר באומבריה.
-
אוקי..
מה יש בסביבת רומא שהוא מומלץ
ומה ממומלץ באומבריה
-
בהחלט אפשרי לבלות שבעה ימים ברומא ואף יותר, ללא רכב, עם תחבורה ציבורית, ברגל ומוניות (לא יקר).
ממליץ לשהות בטראסטוורה עם האוכל הנפלא וקרוב לאזור הגטו, הקולוסאום, הותיקן ועוד. אם יש זמן, שווה לראות את הקטקומבות, ויה אפיה (וזה מחוץ לאתרים המומלצים).
-
הייתי לאחרונה חמישה ימים רק ברומא ביחד עם בנות גדולות. אני הייתי יכולה גם יותר אבל להן זה בהחלט הספיק. אתם מגיעים באביב ויש לדעתי הרבה יותר אופציות. אני ויתרתי על גני בורגזה וגנים בכלל, כי עונת החורף אינה שעתם היפה (יש אחד גדול מאוד גם בטרסטוורה וישנם הגנים של טיבולי, מחוץ לרומא). ישנם היעדים שכבר כתבו לך כמו ויה אפיה, ואם נותר זמן אפשר לצאת לטיולי יום מרומא, למשל לאורביטו. יש עוד יעדים שווים במרחק סביר מרומא שלא הייתי בהם אבל רשומים לי ל”פעם”. אם תרצי ארשום לך.
אני חושבת שהחלוקה שאת רוצה בין טוסקנה ורומא לא לעניין.
אגב, אפשר גם לעשות הפוך: שבוע בפירנצה שחלק ממנו יוקדש ליציאות החוצה, וכמובן בטוסקנה אפשר לטייל גם ברכב.
-
הייי
תודה לכולם על התגובות…
בנוסף נשמח לדעת האם ישנם שווקים מעניינים ברומא.
כמו כן, את הטיול יהיה עם הילדים שלנו שהם בני 23,30...האם ישנם אטרקציות עבורם גם? פאבים,ברים וכו’..
תודה
-
רובע טרסטוורה מלא בפבים וברים והוא תוסס מאוד בלילות. הבנות שלי בגיל 24 ו-28 מאוד נהנו שם. ידעתי שהרובע יפה אבל לא הכרתי את הצד הזה שלו וזו היתה הפתעה. הבת הגדולה שלי היתה חייבת לצאת בלילות. זאת היתה ממש הצלה. נחמד לון קרוב לטרסטוורה או בטרסטוורה עצמה.