לימוד סקי
-
שלום
נראה לכם שאפשר להסתדר עם הדרכת סקי בלי להבין את שפת המדריך?
רוצה לימוד פרטי ולא בקבוצה
אני ברמה של מתחיל + ולא כל כך מדבר אנגלית (קצת)
מתכנן ליסוע לאיטליה
תודה רבה
-
ערב טוב,
אפשר בהחלט להסתדר. אין צורך לנהל שיחה מורכבת. אנגלית בסיסית תספיק,
-
תודה רבה
-
האם אתה מדבר שפה נוספת חוץ מעברית? אפשר למצוא מדריכים בשפות נוספות
-
חלק גדול מלימוד הסקי עם מדריך הוא בסוג של חיקוי. המדריך גולש ואתה אחריו ועושה מה שהוא עושה. מצד שני, שפה היא יתרון כי היא תקצר לך זמנים. המדריך יוכל להגיד לך שאתה נשען קדימה מדי, או לא מקפל את הברך מספיק או מה שזה לא יהיה . ואז, ההספק הלימודי שלך יגדל
-
דעתי שונה- אני חושבת שחובה להבין את המדריךאני זוכרת לא מעט מדריכים שעברתי במהלך 11 שנות הגלישה שלי. ללא הבנתם, לא הייתי יכולה להתקדם.
אני גם זוכרת שפחות נהניתי מהדרכות עם מדריכים שגמגמו באנגלית רצוצה. איך אפשר ללמוד כך? ואם אתה טועה, איך מסבירים לך שאתה טועה? איך אתה מתקן את השגיאה? רק בהדגמה זה לא מספיק.
אני הייתי מחפשת אולי מדריך דובר עברית- יש מדריכים כאלה בד”כ בחופשות סקי מאורגנות בד”כ לקראת החגים.
-
בצרפת ובאוסטריה פגשתי מדריכי סקי שלמדו מהישראלים מלים בסיסיות והיה מדהים לשמוע מהם הערות בעברית.בכל מיקרה מדריך פרטי יקדם אותך הרבה.
-
תודה רבה
אני מבין קצת אנגלית
אבל בכל מקרה אין לי אופציה אחרת כי מדריך ישראלי זה נראה לי מסובך קצת כרגע.
-
אני חושבת שלהבנת השפה יש חשיבות. בדיוק ראיינתי לכתבה מדריך סקי בכיר שממש מדבר על הנושא וגם על התאמת המדריך ושיטת הלימוד למנטליות הישראלית.
-
מה פירוש "מדריך בכיר"? זה אומר שיש לו יונדאי ליסינג מהעבודה?
-
כתבת תדמית מעולה על אדם שנמצא בפשיטת הרגל השניה שלו -
מוזר, בפייסבוק שלו הוא רושם שהוא בדיוק חזר משבועיים סקי באירופה. כולל תמונות. איך זה מתיישב עם צו עיכוב היציאה?
-
פושט רגל יכול לנסוע לצורכי עבודה אם הוא מביא ערבים לחזרתוגם שי שטריקס שופט הכדורסל היה נוסע כל שבוע לשפוט ביורוליג כשהיה פושט רגל. כך שילם את חובותיו.