איבדתי את הכרטיס אשראי
-
רציתי להזמין טיסה ולתדהמתי הכרטיס לא בארנק… ופעם אחרונה שעשיתי בו שימוש לפני שבוע כשמשכתי כסף מהכספומט… אז סיכוי גדול שפשוט שכחתי אותו שם… האם למישהו זה קרה? והצליח להחזיר את הכרטיס? זה באחד הכספומטים של KTB…
בכל מקרה אני מתכנן להישאר עוד כמה חודשים פה… לעכשיו יש לי כסף להסתדר לחודש.. אבל מה האופציות הכי טובות לסדר את זה? כרטיס חדש מהבנק עם משלוח או העברת כספים? דעתכם?
-
תזמין מחברת האשראי כרטיס חדש שיישלח אליך לתאילנד.
ואומר גם את המובן מאליו- תבטל את הכרטיס שאבד ותברר האם בוצעו בו עסקאות מאז שנעלם לך.
-
זה קרה גם לי
בגלל ששם הכרטיס יוצא ממש בסוף אחרי הכסף והחשבונית ומי שלא רגיל יכול ליפול בקלות
למזלי תייר יפני שהיה אחרי בתור רץ אחרי והחזיר לי
העברת כספים בWU ובמוניגרם זה שחיטה
הם קורעים אותך בעמלות ובשערים ובנוסף צריך למלא איזה טופס ולעמוד איזה רבע שעה מול הפקיד את שאתה רואה כסף
לא יודע אם זה אפשרי תזמין מהארץ לשם, אם זה כרטיס בנקאי זה סיפור תחת כי אתה צריך להתקשר לבנק שלך ולכל הבנקים יש מוקדים ארציים עם טלפניות שלא יודעות יותר מידי הם לא בנקאיות
-
מה שרשמת לגבי כרטיס בנקאי הוא לא נכון, מנסיון -
לי יש כרטיס בנקאי ואת הזמנת הכרטיס ישירות לחו”ל ביצעתי מול המוקד של לאומי קארד (ולא מול הבנק), יש להם מוקד מיוחד ללקוחות שבחו”ל ולא היה צורך בשום קשר מול הבנק .
-
קרה לי פעמיים בתקופה שאני חי במזרח, אין עם זה בעיה.
תתקשר לחברת האשראי, הם ישלחו לך כרטיס חליפי. רק תן להם כתובת למשלוח.
יציעו לך משלוח מהיר שהוא כמובן יקר יותר, משלוח רגיל ואולי עוד איזו אפשרות.
זה עובר בקלילות.
-
אבל כן, חשוב לבטל מיידית את הכרטיס הזה.
-
מכיוון שאתה מתעתד לשהות שם עוד כמה חודשים תזמין חדשהעמלה לא קטנה אבל אני לא רואה דרך סבירה אחרת להתנהלות.
-
כדאי לשקול לצאת עם שני כרטיסי אשראי שאם אחד יבלע/יאבד/יגנב אז חוסכים את כל הכאב ראש של המשלוח. אבל חשוב מאוד לא לשים 2 הכרטיסים ביחד
-
ההצעה נכונה, תמיד כדאי 2 כרטיסי אשראיגם מאוד סיבות כמו מקומות שמכבדים מאסטרכארד ולא ויזה שערי המרה שונים וכו’.
במידה ומאבדים אחד כל ההוצאה היא להרים טלפון לארץ ולבטל אותו וממשיכים להשתמש בשני.
אבל בשביל השואל הספציפי הזה כבר מאוחר מידי, הוא יצטרך לשלם את העמלה.