Wurmberg - Germany
-
ערב טוב,
אז בין Davos ל- St. Anton, בשל נסיבות החיים, אני נמצא כעת במקום שנקרא Wernigerode, במרחק 3 שעות מברלין. לשמחתי במרחק קטן מהעיירה הזאת נמצא אתר סקי גרמני בשם Wurmberg. לא גדול, לא מפורסם, אבל עם נופים מעניינים ושונים מהמוכרים באלפים. היום היה היום הראשון באתר. האזור יפה מאוד, והשלג בשפע. לא הייתי מגיע במיוחד לאתר הזה, אבל אם הנסיבות הביאוני, אני כאן על המורדות, ושולח דרישת שלום לבנה מגרמניה.

-
מענייןלפי גיגולי:
The ski The ski resort Wurmberg – Braunlage is located in the Harz Mountains (Germany, Central Uplands of Germany (Deutsche Mittelgebirge)). For skiing and snowboarding, there are 11.8 km of slopes and 0.8 km of ski routes available. 7 lifts transport the guests. The winter sports area is situated between the elevations of 565 and 970 m.
אבל אני מניח שאתה לא מתלונן. באין ציפור שיר גם עורב ייחשב כזמיר.
-
נשמע ממש בגודל של החרמון, אך להבדיל, השלג נראה נהדר וגם הנוף נראה מהמם.
אמשיך את מ.פולני – במדבר כל קוץ הוא פרח.
-
נראה אתר עלוב למדי, במיוחד מול כול האופציות שיש באזור. ובעיקר זה נראה שחסר מדרונות תלולים, מהתמונות האתר נראה די שטוח.
-
היינו שם בקיץ – מומלץ למי שאוהב לשלב טבע עם עיירות יפות
-
בוקר טוב,
האתר אכן קטן, ולא שופע מסלולים תלולים, אבל, קיימים off pistes נהדרים בתוך היער. זאת חוויה מעניינת מאוד. השלג רך, ובמקומות רבים, אתה הראשון….. זה בהחלט הרחיב את מגוון המסלולים עבורי. פרט לכך, הקדשתי זמן לשיפור הגלישה לאחור, וסיבובים במקום, כך שימי הסקי עוברים להם בהנאה ובהרבה מעש.

-
מה לעשות ?אתמול בעת הגלישה מחוץ לאחד המדרונות מצאתי מצלמת ראש. ניסיתי לברר בכל מקום אפשרי איך אפשר לנסות לאתר את בעליה. אין באתר פינת אבידות ומציאות. קיבלתי תשובות רבות, כולל תשובה מאחד הצוותים בגונדולה: ״ בגרמניה מדברים גרמנית״. האחרונים לא ניסו אפילו להבין אותי, ומכיוון שגרמנית לא שגורה בפי, ניסיתי לברר במקום אחר. שלחתי הודעה לאתר האינטרנט של האתר, וכך באתר הפייסבוק שלהם. אחת האפשרויות היא להשאיר המצלמה בקופות. מה דעתכם ?
אשמח לרעיונות.
-
אשמח לשמועבבירורים הרבים שעשיתי, לפני שהגעתי לכאן, לא מצאתי אופציות אחרות באזור.
-
ומעכשיו כאשר נתקלים בתיירים גרמנים בארץ, אמרו להם שבישראל מדברים עברית !!!